اعتماد سازی یکی از وظایف مدیران سینمایی است
محمد احمدی در گفتگو با هنر نیوز:
اعتماد سازی یکی از وظایف مدیران سینمایی است
یک تهیه کننده سینمای ایران گفت: حذف ارائه فیلمنامه کامل به شورای پروانه ساخت،اعتماد سازی بین سینماگران و دولت را تقویت می کند.این در حالی که اعتماد سازی یکی از وظایف مدیران سینمایی است.
 
تاريخ : يکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۸

محمد احمدی کارگردان و تهیه کننده سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد عملکرد مدیران سینمایی افزود: درحال حاضر هنوز قضاوت در مورد فضای و سینمایی زود است.
وی با اشاره به شورای پروانه ساخت اضافه کرد: خوشحالیم که شورای پروانه ساخت؛ ارائه فیلمنامه کامل را حذف کرده است و می شود با ارائه ۵ صفحه طرح فیلمنامه از این شورا، پروانه ساخت دریافت کرد لذا دیگر همچون گذشته، نیازی به ارائه کل فیلمنامه نیست بنابراین هر چه نظارت دولت در شورای پروانه ساخت کمترباشد کارها خیلی روان تر خواهد شد
تهیه کننده فیلم سینمایی «آزمایشگاه» با بیان اینکه امیدوارم فضای کار سینما به قدری روشن و شفاف باشد تا سینماگران تکلیف خودشان را به خوبی بدانند.ادامه داد: هنگامی که با یک طرح چند صفحه ای به شورای پروانه ساخت می توان فیلم ساخت مطمئن باشید که فیلمسازان هم قدر این تعامل را خواهند دانست و اینگونه نخواهد بود که فیلمسازی که طرحی را به شورای پروانه ساخت ارائه داده و مجوز ساخت گرفته بخواهد از طرح خود عدول کند ضمن اینکه همه کارگردانان و تهیه کنندگان سینما پس از سال ها کار و فیلمسازی، آشنا به خطوط قرمز هستند و خود را موظف به رعایت آنان می دانند.
محمد احمدی با اشاره به مدیریت سلیقه ای، اینگونه مدیریت ها را آفت هنر ذکر کرد و یاد آور شد:اگر مدیریت سلیقه ای نباشد مشکلی پیش نخواهد آمد متاسفانه هنگامی که مدیریت سلیقه ای می شود مشکل ها سرازیر می شوند. به عنوان نمونه، من فیلم سینمایی «شاعر زباله ها» را سال ها قبل ساختم اما مدیریت وقت با نگاه سلیقه ای مانع اکران آن به مدت ۵ سال شد. اما بعد از گذشت ۵ سال،همان فیلم بدون هیچ گونه تغییری در دوره دیگری اکران شد. این امر نشان می دهد که فیلم به لحاظ عدول از خطوط قرمز،مشکلی نداشته است بلکه تنها مشکل؛ نگاه سلیقه ای مدیران وقت بوده که فیلم را نپسندیده اند.
تهیه کننده فیلم سینمایی«گهواره ای برای مادر» خاطرنشان کرد: اگر مدیریت سلیقه ای بر فضای سینما حاکم نباشد هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد چرا که همه تهیه کنندگان و کارگردانان سینمای ایران، آشنا به ممیزی های فرهنگی هستند و خودشان را با جَو زمانه وفق خواهند داد.
محمد احمدی گفت: وقتی خلاصه فیلمنامه را در ۵ صفحه به شورای پروانه ساخت ارائه می دهید اعضای شورای پروانه ساخت با توجه به تجارب و سابقه ای که در این حوزه دارند متوجه خط داستانی فیلمنامه خواهند شد و اگر شورا مشکلی در یک طرح فیلمنامه مشاهده کند،بی شک، تهیه کننده را خواهد خواست تا با گفتگو روند کار به سمت تعامل و تصویب به پیش برود.چرا که با گفتگو می توان نقاط مبهم یا نقاطی که ممکن است مشکل ساز باشد و تردیدهایی را ایجاد کند حل و فصل خواهد شد.تا اعتماد سازی دچار خدشه نگردد.این در حالی است که اعتماد سازی یکی از وظایف دولت به شمار می رود.
احمدی که امسال فیلم سینمایی «دو ساعت بعد، مهرآباد» را تهیه کرده است در مورد آخرین وضعیت این فیلم افزود: در حال حاضر کارهای فنی این فیلم در حال پایان است و فیلم در جشنواره فیلم فجر به نمایش در خواهد آمد.
وی ادامه داد: این فیلم با نام قبلی به نام «از کندوان تا کاپادوکیا »قرار بود چند سال قبل تولید شود اما به دلیل مهیا نشدن سرمایه به مرحله تولید نرسید.اما امسال با محقق شدن سرمایه از بیستم تیر ماه وارد مرحله تولید گردید..
فیلم سینمایی «دو ساعت بعد،مهرآباد» عاشقانه ‌ایست بی عاشق و حالا معشوق که همسرش را در سقوط هواپیما از دست داده از پس انزوایی خود خواسته با پرسشی عمیق روبروست که برای یافتن پاسخ می‌بایست سفری طولانی و پُرمعنا را در پیش گیرد. نشانه ها حکایتی دو گانه برایش فراهم می سازند که ....
برخی از عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از:
تهیه کننده و مدیر فیلمبرداری :محمد احمدی
نویسنده و کارگردان: علیرضا فرید، بازیگران:اندیشه فولادوند،حدیثه تهرانی، محسن حسینی،رابعه مدنی، کیومرث غفاری، نگار حسن زاده،انسیه کمالیان،آیسان کاظمی،مصطفی میرزاخانی،امید صالحی،مسعود اشتری و اسفندیار حیدری

کد خبر: 65938
Share/Save/Bookmark