بهروز خوش فطرت بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما در گفتگو با خبرنگار تلویزیونی هنرنیوز در خصوص کم کاری خود در تلویزیون اظهار داشت: بسیاری فکر می کنند من در تلویزیون کم شدم، ولی در واقع چنین چیزی نیست و با توجه به اینکه آثار سینمایی و تلویزیونی این روزها ضعیف شدند و من هم تصمیم گرفتم که در هرکار سطحی و ضعیفی بازی نداشته باشم. چون بعد از سال ها تجربه اندوزی در عرصه بازیگری، به خصوص در تلویزیون دوست دارم آثار مناسب و قوی به من پیشنهاد شود.
وی افزود: من با خودم این قول قرار را گذاشته ام که در هر کاری صرفا برای پول بازی نکنم وبه دنیال بازی در آثار بهتر باشم و به نوعی از خودم در عرصه بازیگری مراقبت کنم و به هر قیمتی جلوی دوربین ظاهر نشوم.
خوش فطرت با اشاره به بازی در چند مجموعه تلویزیونی و تله فیلم تصریح کرد: هم اکنون چند مجموعه تلویزیونی اماده پخش دارم که یکی از آنها مجموعه تلویزیونی «آيينه و مهتاب»به کارگردانی «مسعود محبی» و به تهيهکنندگی «سعيد عدالت خواه» است که و سفارش صدا و سيمای مرکز قم تهيه و توليد شده است. در واقع اين سريال بر اساس فرهنگ مردم استان قم شکل گرفته و تلاش دارد تا تصويری نو و امروزی از مسائل و شرايط شهر قم و مردمان آن برای مخاطبان تلویزیون به نمایش بگذارد.
وی ادامه داد: در اين سريال چهرههای مختلف سينما و تلويزيون حضور دارند و هرقسمت داستان مجزايی به شکل اپيزوديک برای مخاطب تعریف می شود و لوکیشن ثابت این سریال یک سوهان فروشی است و داستان در آنجا اتفاق می افتد و زمان پخش این سریال هنوز مشخص نیست و کار مراحل فنی خود را سپری می کند.
این بازیگر در ادامه اضافه کرد: صحبته هایی هم برای چند مجموعه تلویزیونی وتله فیلم انجام دادم که هنوز زمان ساخت آنها مشخص نشده است.
خوش فطرت با اشاره به ضعف سریال های تلویزیونی سیما هم خاطرنشان کرد: خیلی از دوستان به شوخی در گذشته می گفتند که تلویزیون چون مخاطب ندارد فقط آثار تلویزیونی خود را برای پر کردن آنتن روزانه خود می سازد. ولی از شوخی گذشته چون خود من تلویزیونی هستم این گونه نیست و مدیران و مسئولین تلویزیون دلسوز هشتند و عاشق این هستند که مردم پای تک تک شبکه های مختلف سیما بنشینند و مخاطب آثار آنها باشند. بنابراین این هیچ مدیری دوست ندارد سریال یا فیلم ضعیف بسازد و مخاطب خود را از دست بدهد.
وی عنوان داشت: در تلویزیون ما همه نوع مجموعه تلویزوینی ساخته می شود و برخی از آنها خیلی مورد استقبال مخاطبان قرارمی گیردند و برخی هم در جذب مخاطب توفیقی به دست نمی آروند. بنابراین نمی توان چنین برداشت کرد که تلویزیون اهمیتی به کیفیت آثار خود نمی دهد. به نظرمن مشکل اصلی ما نبود برنامه سازان حرفه ای در سیما که باعث شده یک عده پرکار شوند و عده دیگر هم کم کارشوند. واین مهمترین آسیبی که زده این است که ان عده حرفه ای کمی که در تلویزیون حضور دارند قیمت های بالایی را برای ساخت سریال و فیلم به تلویزیون پیشنهاد می دهند وتلویزیون هم یک سری محدودیت هایی در خصوص مسائل مالی دارد نمی تواند بدون حساب و کتاب به یک عده پول پرداخت و به همین دلیل مجبور به استفاده هم زمان از این دو گروه (حرفه ای و غیر حرفه ای) است.
این بازیگر یادآور شد: به عنوان مثال مهران مدیری به عنوان دوست و همکار من و کسی که من با او همکاری داشتم اگر کاری را در تلویزیون برای مخاطب بسازد بدون استثنا مورد استقبال مخاطبان قرار می گیرد. ولی چه اتفاقای می افتد که ایشان مجبور به کار در بخش خصوصی و شبکه نمایش خانگی می شود و مخاطبان میلیونی خود را در عرصه تلویزیون از دیدن آثاراش محروم می کند. بنابراین با یک گل بهار نمی شود و تلویزیون ما نیاز به افرادی مانند مدیری دارد که شناخت خوبی از سلیقه و نیاز مخاطب داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه تلویزیون باید برای جذب مخاطب بیشتر و رقابت با شبکه های ماهواره ای از کارگردانان و بازیگران حرفه ای دعوت به همکاری کند تاکید کرد: تلویزیون برای اینکه عرصه رقابت را به شبکه های سطحی ساز ماهواره ای نبازد ، چاره ای جز این ندارد که از کارگردانان وبازیگران حرفه ای برای ساخت مجموعه های تلویزیونی و تله فیلم ها دعوت به همکاری کند. چون مخاطب ما بازیگران وکارگردانانی مثل مهران مدیری را دوست دارد. از سویی دیگر تلویزیون باید به ساخت آثار «الف» هم بیشتر بهاء دهد و اینقدر به ساخت آثار «ب» و«جیم» توجه نکند که مخاطب خود را روز به روز از دست بدهد.
این بازیگر تئاتر و سینما در خصوص اعتماد مدیران سینما به یک سری از کارگردانان و در نتیجه پر کاری آنها اضافه کرد: اینکه برخی از کارگردانان و فیلمنامه نویسان در تلویزیون ما پرکارهستند به هیچ وجهی ناشی از رابطه فامیلی یا پارتی بازی و پسر خاله بودن مدیر فلان شبکه نیست. بلکه به نظرم هر مدیری در هر شبکه ای سلیقه ای دارد. مدیران سیما بیشتر به دنیال این هستند که مخاطب از کدام سریال یا فیلمی استقبال کرده است و به همین خاطر از سازنده ان اثر دعوت به همکاری می کنند. از سویی تلویزیون نمی تواند برای یک کارگردان ناشناخته هزینه کند. چون می داند آن اثر مخاطب نخواهد داشت. به عنوان مثال آقای سیروس مقدم کارگردان پرکاری است و امتحان خود را در ساخت انواع مجموعه تلویزیونی اعم از مناسبتی و غیره پس داده و به همین خاطر است که این روزها سرشان شلوغ است ومدام سریال می سازند.
وی در پایان در خصوص ساخت بی رویه تله فیلم ها گفت: متاسفانه بزگترین مشکل تله فیلم ها بودجه کم آنهاست که باعث شده کیفیت این گونه آثار پایین بیاید. ازطرفی ما هم اکنون کارگردانی در عرصه تله فیلم داریم که فیلمنامه او نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان بودجه برای ساخت دارد و زمانی که به تلویزیوین برای ساخت آن مراجعه می کند ، تلویزیون به او می گویید که بیشتر از ۸۰ میلیون تومان نمی تواند بودجه برای ساخت آن هزینه کند و کارگردان بیچاره هم چارهای جز این ندارد که برای کاهش هزینه های خود از یک سری عوامل کم تجربه استفاده کند و نتیجه کار هم به همین دلیل کیفیت مطلوب را ندارد.