به گزارش هنرنیوز؛ در برنامه هفت سینمایی شب گذشته نقد و بررسی فیلم سینمایی«آینه های روبرو» با حضور «نگار آذربایجانی» کارگردان ، «فرشته طائر پور» تهیه کننده فیلم و «مسعود فراستی» منتقد سینما برگزار شد.
در ابتدای این بخش طائرپور بعد از اشاره به چگونگی شکل گیری فیلمنامه فیلم سینمایی «آینه های روبرو» اظهارداشت: نگارش فیلمنامه«آینه های روبرو» به دلیل موضوع حساسیت برانگیزی که به ان می گرداخت یک سال و نیم طول کشید.موسسه ناجی هنر نیز در ۱۰ درصد فیلم در ازا ۵۰ میلیون تومان شریک شده است اما متاسفانه شایعاتی مبنی بر حمایت یک میلیاردی توسط این موسسه بر سر زبانها افتاده که نمی دانم چرا مدیر جدید ناجی هنر آن را تکذیب نمی کند.
نگار آذربایجانی نیز درباره دغدغه به تصویر کشیدن یک فرد ترنس توضیحاتی داد و گفت: به دلیل پر رنگ بودن خاطره داشتن دوستی ترنس در ایام نوجوانی ایده ساخت این فیلم به ذهن من رسید. رفتار افراد جامعه و خانواده و رفتار این شخص در اجتماع نیز همیشه ذهن من را به خود مشغول کرده بود.
وی افزود: به دلیل حساسیتی که در مورد این افراد در جامعه وجود دارد سخت ترین بخش فیلم نگارش فیلمنامه آن بود. اینکه چگونه بتوانم این شخصیت را به تصویر بکشم که مخاطب آن را پس نزند دغدغه اصلی من بود. من بیش از هرکس نگران تماشاگری بودمکه قرار است فیلم را ببیند و اینکه نکند چیزی را که روی پرده می بیند با واقعیت فرق داشته باشد.
این کارگردان توضیح داد: همچنین نگران اشخاص ترنسی بودم که مخاطب این فیلم هستند. اما خوشبختانه تا امروز بازخوردهای خوبی از همین افراد دریافت کرده ام. خوشحالم که توانستم شخصیت قابل باوری از یک ترنس به تصویر بکشم.
فراستی درباره فیلم گفت: خوشبختانه فیلم توانسته از پس موضوعی که مطرح کرده بر بیاید. چون این مسئله موضوع خطرناکی است که به راحتی می توانست از دست برود.اما فیلم قصه خود را به درستی روایت می کند و مخاطب خودش را در درون فیلم می بیند. بازی بازیگر نقش رعنا نیز بسیار باورپذیر از کار درآمده است.
وی افزود: نقطه قوت دفیلم نیز قرار گرفتن مخاطب به جای رعنا و واکنش او نسبت به برخورد با یک ترنس است. این شخصیت با قدرت به نمایش درآمده است. اما در بخش دوم فیلم کمی احتیاط وجود دارد و شخصیتها شفاف نیستند. دردمندی شخصیت آدینه درست از آب در نیامده و کمتر درون او را می بینیم.
طائرپور در جواب گفت: این ترس و احتیاط در جامعه ما وجود دارد.همچنین شخصیت پدر فیلم نیز عقب افتاده نیست. واقعیت این است که اگر هر کدام از ما خودمان را جای خانواده این افراد بگذاریمهمین رفتار را بروز می دهیم. همه تلاش ما این بود که نشان دهیم چگونه باید با این افراد برخورد کرد.ضمن اینکه احتیاط ما به دلیل این نیز بد که نیم دانستیم قرار است چه برخوردی با فیلم از طرف منتقدانف مسئولان و مخاطبان شود.
فراستی عنوان کرد: «آینه های روبرو» بسیار چفت و بست دارد و منظم جلو می روداما در سکانسهایی به سمت ملودرام اشک انگیز گرایش پیدا کرده که در راستای فیلم نیست اما در نهایت جذاب از کار درآمده است.