به گزارش هنرنیوز، مهندس مقیسه در این نشست با بیان برخی از ویژگیهای فیلمنامههای قابل استفاده در سیما، گفت: باید فیلمنامهها به صورت انتزاعی نباشد و به واقعیات جامعه نزدیک باشد تا بتوانند به حل مشکلات جامعه کمک کند.
وی افزود: باید با تولید فیلمنامههای مناسب به مشکلات اجتماعی به سرعت واکنش نشان دهیم، ضمن آنکه با کلینگری به مباحث نمیتوانیم حق مطلب را اداء کنیم و هرچقدر عمیقتر به یک مفهوم بپردازیم، موفقتر خواهیم بود و نیاز مخاطب بهتر برآورده میشود.
مدیر شبکه تهران تاکید کرد: رعایت پارامترهایی چون میل، نیاز و مصلحت در فیلم نامه همچنین سرعت قابل قبول بین نوشته و جریانات اجتماعی روز، توجه به هویت و ماموریت اصلی شبکه ها ازجمله موضوعاتی هستند که یک فیلمنامهنویس باید رعایت کند تا زحماتش به ثمر برسد و تبدیل به یک محصول تولیدی شود و بازخورد خوبی درجامعه داشته باشد. مقیسه بر آمادگی شبکه تهران برای استفاده از نتایج و بروندادهای این کارگاه آموزشی تاکید کرد.
***
در ادامه این نشست استاد مهدی سجادهچی، مدرس و فیلمنامهنویس در سخنانی با اشاره به اینکه برگزاری این گونه کارگاههای آموزشی تاثیر بسیار مهمی در روند بهبود کیفیت برنامه تولیدی دارد، خاطرنشان کرد: در کارگاه آموزشی گذشته حدود ۸۰ درصد فیلمنامههای تولید شده که اصول و معیار فیلمنامهنویسی در آنها به خوبی رعایت شده بود به مرحله تولید رسید و این موضوع بیانگر مفید بودن این کارگاههای آموزشی است.
وی این کارگاه را نخستین کارگاه آموزشی در کشور دانست که به موضوع فیلمنامهنویسی با گرایش سریال میپردازد.
***
همچنین در آغاز این نشست کلانکی، مدیر آموزش اداره کل آموزش و پژوهش سیما ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت: آموزش سیما تلاش میکند با استفاده از تجربیات استادان مطرح در زمینه فیلم نامه نویسی و با عملیاتی و کاربردی تر کردن آموزشها، گام مهمی برای فرهنگسازی صحیح در جامعه بردارد.
وی گفت: ۴۱ نفر از شرکتکنندگان در این کارگاه آموزشی پس از آزمون کتبی و مصاحبه از بین یکصد نفر از داوطلبان انتخاب شدهاند.
این کارگاه آموزشی از تاریخ (۲۵/۱۱/۹۱) روزهای شنبه و چهارشنبه هر هفته به مدت ۱۲ جلسه به مدرسی فرهاد توحیدی و مهدی سجادهچی در اداره کل آموزش و پژوهش معاونت سیما برگزار میشود.