به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ دومين نشست خبری جشنواره بينالمللی «پيامبر اكرم(ص)» با موضوع طراحی نشانهنوشته «محمد رسولالله» امروز با حضور «مجيد مجيدی» كارگردان فيلم سينمايی«محمد(ص)»،« ابراهيم حقيقی»استاد پیشکسوت گرافیک ایران و خبرنگاران رسانه های گروهی در سالن فريدون ناصری خانه هنرمندان تهران برگزار شد.
مجيد مجيدی در اين نشست رسانه ای در خصوص برگزاری جشنواره بينالمللی پيامبراكرم(ص) اظهارداشت: به دليل اهميت موضوعی كه فيلم سينمايی«محمد(ص)» دارد و با توجه به حساسيتهای موجود طی ساليان اخير كه در پی هجمه به اسلام و اهانت به ساحت مقدس پيامبر اسلام به وجود آمده است، تصميم گرفتیم تا برای طراحی لوگو و نشانهنوشته اين فيلم مسابقهای ترتيب داده شود.
مجیدی تصریح کرد: همه هنرمندان جهان اسلام می توانند با خلق آثاری مزين به نام مقدس حضرت محمد(ص) ارادت خود را به ساحت مقدس آن بزرگوار و شرکت در این جشنواره عرضه كنند و خوشبختانه مسابقه با حمايت و همكاری سازمان زيباسازی شهرداری تهران برگزار میشود و كاری تخصصی و بديع در زمينه طراحی نامنوشته حضرت محمد(ص) است.
وی خاطرنشان کرد: نامنوشته حضرت محمد(ص) و آثاری که در این جشنواره شرکت می کنند در صورت برگزیده شدن احتمال دارد که در عنوانبندی این فیلم سينمايی مورد استفاده قرارگیرند. ضمن اینکه ساير آثار ارسالی به دبيرخانهاین رویداد هنری هم در قالب نمايشگاهی در معرض ديد عموم علاقهمندان و مردم قرار خواهد گرفت.
کارگردان فیلم سینمایی«بچه های آسمان» در ادامه با اشاره به توافقات صورت گرفته با شهرداری تهران تاکید کرد: توافقی ما با دوستان در شهرداری تهران انجام دادیم تا اين مسابقه در سالهای آينده در گستره وسيعتری همه رشتههای حوزه هنرهای تجسمی را در بگیرد تا به اين وسيله بتواند حركت و موجی نو با استفاده از زبان هنر برای مقابله با هتاكیهای به عمل آمده به وجود آيد و این حرکت ارزنده فرهنگی و هنری در سال های آینده به شکل های مختلف ادامه داشته باشد.
وی عنوان داشت: ما با دوستان داور و مسئول برگزاری اين مسابقه از همان ابتدا در مورد اين موضوع به توافق رسيديم و ممكن است آنچه كه آنها انتخاب میكنند مورد پذيرش من از نقطه نظر هنری و با توجه به مختصات و ويژگیهای اين اثر سينمايی نباشد. هر چند به هر حال برگزيده و يا برگزيدگان اين مسابقه به شكل مستقل دارای ويژگیهای هنری خاص خود هستند كه مورد توجه داوران قرار گرفتهاند و اين مسئله هيچ چيزی از ارزشهای آنها كم نخواهد كرد .
مجیدی یادآورشد: با قول مساعدی كه دوستان در سازمان زيباسازی شهرداری تهران در زمينه جايزه اين مسابقه دادهاند لذا تا اندازهای با اهدای اين جوايز دوستان هنرمند برگزيده مزد زحمات خود را خواهند گرفت و اميدوارم با انتخاب اثر برگزيده اين مسابقه و استفاده آن در عنوانبندی اين فيلم، پرداختی هنری درخور شأن پيامبر اسلام داشته باشيم و اثری كاملاً ايرانی و اسلامی را به جهانيان عرضه کنیم.
وی ابرازداشت: امیدوارم با برگزاری جشنواره بينالمللی پيامبراكرم(ص) تا اندازهای دين خود را به اسلام و شريعت محمدرسولالله ادا نماييم وبتوانیم پاسخ در خور توجه ای به هتاکان پیامبر اعظم داشته باشم. چرا که متاسفانه بخشی از هجمههای رسانههای دنیا علیه فیلم محمد (ص) ناشی از کجفهمیهایی در حوزه تصویر است و ما برای ساخت این فیلم با علمای شیعه و اهل تسنن رایزنیهای بسیاری انجام دادیم و ذهنیت شفافی برای علمای این حوزه ترسیم کردیم تا در فضای روشن و دوستانه این کار انجام شود اما متأسفانه به دلیل کج فهمیهایی که در حوزه رسانهها وجود دارد به این هجمهها دامن زدند.
مجیدی ادامه داد: اگر چه این رسانهها تلاش کردند که ما را به چالش بکشند اما ما ترجیح دادیم پاسخ آنها را موکول به اتمام فیلم و نمایش آن کنیم تا سندی باشد برای آن چه گفته میشود اما خوشبختانه در زمینه مسابقه نشانه نوشته محمد (ص) چنین هجمههایی وجود ندارد و بايد بگويم كه این فیلم در فضايی كاملاً شفاف و با استناد به اسناد معتبر تاريخ اسلام و مورخان نگارش و به تصوير كشيده شده است.
این کارگردان مطرح سینمای ایران گفت: هدف از ساخت این فیلم ترسم و قرائت درست از اسلام برای عرضه به دنیای غرب است و ساخت این فیلم و مسابقه طراحی نشانه نوشته آن در حقیقت حرکتی برای ایجاد وحدت در جهان اسلام است چرا که قرائت های متحجرانهای از سوی و هابیون نسبت به اسلام صورت گرفته است که در جهت ایجاد اختلاف در جهان اسلام بوده است.
وی در پایان اضافه کرد: ما در ارائه اطلاعات بیشتر در زمینه ساخت فیلم محمد (ص) هیچ گونه محافظهکاری تا کنون نداشته ایم بلکه به نوعی سعی کردیم تا زمان آماده شدن فیلم،کمتر اطلاعات و اخبار آن منتشر شود تا به کجفهمیها و نگاه ژورنالیستی رسانههای بیگانه دامن نزنیم ودر فرصت های آینده نشست های بیشماری در خصوص اکران یا نقد و بررسی های این فیلم صورت خواهد گرفت.