به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران؛ سید محمدحسن حسینی در چهارمین جلسه انجمن کتابخانه های شهرستان فیروزکوه با ذکر گزارشی از وضعیت کتابخانه ها در سطح شهرستان گفت: شهرستان فیروزکوه از سه کتابخانه عمومی «استاد امیری فیروزکوهی» و «حضرت ولیعصر(عج)» در فیروزکوه و «سلمان فارسی» در شهر ارجمند با مجموع زیربنای هزار و ۱۶۵ متر مربع برخوردار است که دارای ظرفیتی بالغ بر ۱۹۶ صندلی بوده و ۳۳ هزار و ۹۰۹ عنوان کتاب در آنها یافت می شود.
وی افزود: با توجه به پیش بینی هشت متر مربع فضای كتابخانه ای برای هر ۱۰۰ نفر، دو هزار و ۲۰۰ متر مربع فضای جدید كتابخانه ای در فیروزكوه مورد نیاز است.
در ادامه 'سعید افشار نادری' فرماندار فیروزكوه تدوین سند مطالعه مفید را ضروری عنوان و خاطرنشان كرد: تهیه طرح ها و برنامه هایی در این راستا در مهدهای كودك و مدارس از ملزومات است و اختصاص ساعاتی به بیان قصه ها و خواندن كتاب برای كودكان و پیش بینی زنگ مطالعه در مدارس بسیار تاثیر گذار است.
افشار نادری در تعریف مطالعه مفید و تفاوت آن با مطالعه غیر مفید، گفت: مطالعه ای مفید است كه پویایی ذهن را به دنبال داشته و افراد را به انسان هایی فرهیخته و اهل استدلال تبدیل نموده و در اصلاح امور یاری رساند.
'اسماعیل اسفندیار' معاون برنامه ریزی و اداری- مالی فرماندار فیروزكوه نیز ، گفت: تدوین سند مطالعه مفید با عنایت به در دست تهیه بودن سند توسعه پنج ساله شهرستان اقدامی بایسته و لازم است و قطعا در سرفصل رئوس آن گنجانده می شود.
وی تصریح كرد: در این راستا تشكیل كمیته های راهبردی با حضور كارشناسان زبده این امر، در دستور كار قرار می گیرد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فیروزکوه در ادامه با اشاره به تأسیس دومین کتابخانه استان تهران در یکی از مدارس فیروزکوه، بیان داشت: مردم فیروزکوه از گذشته، مردمانی اهل علم، مطالعه و کتاب بودند و اهدا کتاب می تواند در توسعه و ترویج هر چه بیشتر این فرهنگ به خصوص در بین نسلهای جدید تأثیر گذار باشد.
مهدی کیهور برگزاری مسابقه بزرگ کتاب "خانه به خانه" در ایام الله دهه فجر، برگزاری نمایشگاه کتاب با تخفیف ۴۰ درصد و اهدای کتاب به کتابخانه های مختلف سطح شهر را از جمله اقدامات این نهاد در سال ۹۰ برشمرد و افزود: پنج هزار جلد کتاب برای هدیه به مسافران نوروزی در اختیار هلال احمر قرار گرفته است.
سید محمود حسینی نیا مدیر آموزش و پرورش شهرستان فیروزکوه راه اندازی کتابخانه های کوچک در مطب پزشکان، آرایشگاهها و مراکز پر جمعیت مانند ایستگاه راه آهن و . . . را به منظور اشاعه این فرهنگ پیشنهاد و عنوان کرد: استقرار یک کتابدار در کتابخانه هر مدرسه و تعریف ساعت درسی کتاب و کتابخوانی در آموزشگاهها در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین دانش آموزان می تواند تأثیر گذار باشد.