بدترین فیلم‌های ایرانی از فیلم‌های ترک و کانال‌های ماهواره‌ای بهتر هستند
مهدی کرم‌پوردر برنامه هفت؛
بدترین فیلم‌های ایرانی از فیلم‌های ترک و کانال‌های ماهواره‌ای بهتر هستند
مهدی کرم‌پورکارگردان سینما گفت: معتقدم بدترین فیلم‌های ایرانی نیز باز بهتر از فیلم‌های ترک و کانال‌های ماهواره‌ای هستند و ممکن است در سینما گاهی لغزش‌هایی وجود داشته باشد اما این را نباید به کلیت سینمای ایران تعمیم دارد.
 
تاريخ : شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۴۷

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی هفت، در بخش دوم برنامه «هفت» میزگرد « اخلاق در سینما» با حضور «مهدی کرم‌پور» و «محمدصادق کوشکی» برگزار شد.
کوشکی در این برنامه اظهارداشت: در ساخت یک فیلم گاهی فیلمساز خود با تعاریف اخلاقی که دارد و زاویه‌ای که اخلاق را می‌بیند، فیلم می‌سازد. در این میان حاکمیت نیز بر اساس ضوابط موجود در جامعه دینی فیلم را تایید می‌کند. فیلم در جامعه محصول نگاه کارگردان و نگاه حاکمیت است و گاه ممکن است چهارچوب هرنمند وسیع نباشد و حاکمیت تعیین کننده باشد.
در ادامه کرم‌پور گفت: دین اسلام، دین اخلاق است و باید دید چه مرزبندی در اخلاق وجود دارد. در یک جامعه مدنی برای دین مرجع وجود دارد.
کوشکی نیز گفت: البته دین یک سقف و کف دارد که کف آن همان مسائل فقهی است. در برخی از فیلم‌ها عمدتا خطوط قرمز کنار گذاشته می‌شود و وزارت ارشاد نیز به نمایندگی جامعه ملزم به رعایت و نظارت است که این وظیفه رو به خوبی انجام نمی‌دهد. در سال‌های گذشته اخلاق در سینما بیشتر دیده می‌شد. در دهه شصت ضوابط رعایت می‌شد و مردم خواستار سینما بودند. یکی از مشکلات امروز سینمای ایران عدم رعایت حجاب است که این حجاب جزئی‌ترین اصول دینی است.
کرم‌پور بیان داشت: سینمای ایران بسیار شریف و اخلاقی است و ما سه دهه پرافتخار در عرصه سینما داشته‌ایم که در دیگر عرصه‌ها دیده نمی‌شود. علت آن نیز سینمای اخلاقی است. ضروریات جامعه در حال تغییر است و اگر بخواهیم فیلم‌های دهه شصت را که در آن زمان مخاطبان زیادی داشت را بار دیگر به نمایش بگذاریم کسی دیگر به آن توجهی نمی‌کند. شرایط روز اجتماعی تغییر کرده است.
وی افزود: باید سرگرمی در سینما را به رسمیت بشناسیم و اگر می‌گویید فیلم بد و بداخلاق داریم چرا همان فیلم به خوبی فروش داشته و همه به تماشای آن به سینما می‌روند. اگر اشتباهی نیز در سینمای ایران بوده سهوی است.
کوشکی گفت: سینمای ایران یک تحول اخلاقی داشته و معتقدم نشا اخلاق دین ماست و مردم نیستند. جامعه ایران بر خلاف دیگر کشورها خانواده محور است و نباید فیلم‌هایی ساخته شود که این روابط خانوادگی را به چالش بکشد. وقتی در یک فیلم صحنه‌های اروتیک وجود دارد، این دیگر سهوی نیست. در جشنواره فیلم فجر سال گذشته از ۷۲ اثر، موضوع فیلم دارای تم خیانت بود و خیانت با رنگ و لعاب خاصی نمایش داده شد که به جای منع شدن برای تماشاگر نیز جذاب بود و این درست نیست. سینما باید مربی اخلاق باشد
کرمپور همچنین خاطرنشان ساخت: در تعاریف شبه روشنفکرانه و رادیکال همیشه سینما را از مسیر خود خارج کردیم و ما در حال حاضر نتوانستیم داشته‌های خود را استفاده کرده و روی آن ها به خوبی کار کنیم. معتقدم بدترین فیلم‌های ایرانی نیز باز بهتر از فیلم‌های ترک و کانال‌های ماهواره‌ای هستند. ممکن است در سینما گاهی لغزش‌هایی وجود داشته باشد اما این را نباید به کلیت سینمای ایران تعمیم دارد و معتقدم هر فردی می‌تواند از شعور درباره دین صحبت کند.
بر اساس این گزارش، پخش گزارش‌هایی از افطار سازمان سینمایی، انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و حوزه هنری و همچنین پخش‌ بخش‌هایی چون رویداد و اخبار از دیگر برنامه‌های هفت بود که البته به دلیل پخش بخش‌هایی از ورزش المپیک، برخی از آیتم‌های این هفته هفت پخش نشد.

کد خبر: 44436
Share/Save/Bookmark