آرش طاهرخانی کارگردان تئاتر در گفتگو با هنرنیوز از اجرای نمایش «بزنی می خوری» در شانزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی گفت: پیش از این که متن «بزنی می خوری» را برای جشنواره آماده کنم، تصمیم داشتم تا نمایشنامه ای دیگر را برای حضور در جشنواره تئاتر دانشگاهی به دبیرخانه ارائه بدهم، اما طی یک اتفاق نمایشنامه ای از شکسپیر به دست من رسید که بعد از خواندن آن تصمیم گرفتم تا براساس آن نمایشی را برای حضور در جشنواره تئاتر دانشگاهی تولید کنم به همین خاطر از این متن اقتباسی انجام دادم، که نهایتا متن «بزنی می خوری» برای اجرا آماده شد. البته از دلایلی که این متن را برای اجرا انتخاب کردم نزدیک بودن فضای آن به فضای کنونی ایران بود .
وی ادامه داد: نمایشنامه ای که ما در دست داشتیم ترجمه پازارگادی بود که بعد از شروع تمرینات در آذر ماه به علت ترجمه که بسیار نگارشی بود و بسیاری از نگاه های نمایشی شکسپیر با این ترجمه از بین می رفت، تصمیم گرفتیم تا نمایشنامه را بار دیگر توسط کوروش اسداللهی ترجمه کنیم و این اتفاق باعث شد تا خط به خط نمایشنامه ترجمه شود و ما با ترجمه جدید شروع به تمرین کردیم.
کارگردان نمایش «پاپ دراکولا» افزود: البته بعد از بازبینی اول بسیاری از صحنه ها و توضیحات اضافی که در کار وجود داشت حذف شد و ما در بازبینی دوم کار را آماده برای حضور در جشنواره کردیم.
طاهرخانی در مورد مکان تمرین این نمایش گفت: به علت اینکه تعداد بازیگران نمایش «بزنی می خوری» زیاد است و این کار ۱۶ بازیگر دارد به همین خاطر پلاتو برای تمرین به راحتی نداشتیم و پلاتو های خصوصی اجرا کردیم که هزینه این پلاتوها از کمک هزینه ای که به ما داده شده بیشتر است. توقع داشتیم با توجه به بالا رفتن هزینه ها کمک هزینه امسال نسبت به سال گذشته بیشتر شود اما این اتفاق نیافتاد و ما این مقدار کمک هزینه ها باید یک نمایش را جمع کنیم.
وی ضمن باین اینکه نمایش «بزنی می خوری» در سالن استاد سمندریان دانشگاه تهران اجرا می رود، خاطرنشان کرد: متاسفانه جشنواره در مورد سالن اجرایی نیز با ما همکاری نکرد، در صورتی که ما اعلام کردیم ما برای اجرا به سالن اصلی تالار مولوی احتیاج داریم اما به خواسته ما توجهی نشد به گونه ای که ما حتی برای داشتن این سالن حاضر شدیم از گرفتن کمک هزینه صرف نظر کنیم و این سالن را برای اجرا داشته باشیم که این اتفاق رخ نداد.
این کارگردان جوان در مورد دکور نمایش خود تاکید داشت: به خاطر صحنه سالن، ما مجبور به حذف بخشی از دکور شدیم تا بازیگران کار اجرا را به خوبی انجام دهند و همچنین سعی کردیم تا جایی که امکان داشت از حجم در دکور استفاده نکرده و صحنه تقریبا خالی است تا داستان توسط بازیگران به خوبی اجرا شود.
آرش طاهرخانی در پایان در خصوص جشنواره تئاتر دانشگاهی گفت: جشنواره تئاتر دانشگاهی در حال برگزاری شانزدهمین دوره خود است و این جشنواره همچون جشنواره تئاتر فجر دارد به ویترینی تبدیل می کند که هر سال بزرگتر می شود، این جشنواره را دانشجویان نگه داشته اند اما متاسفانه می بینیم که شور و هیجان در آن کم شده که بسیار ناراحت کننده است، امیدوارم مسئولان و مدرسان دانشگاه ها این انگیزه را در دانشجویان به وجود آورده تا بار دیگر شاهد حضور پر رنگ دانشجویان باشیم.