گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای فیلم میگرن؛
شجاعی فرد: در کار اولم نمی خواستم کسی را راهنمایی کنم
مانلی شجاعی فرد نویسنده، کارگردان فیلم میگرن گفت: باتوجه به اینکه این کار از کارهای ابتدایی من بود، قصد راهنمایی کسی را نداشتم.
تاريخ : جمعه ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۲۲:۵۰
مانلی شجاعی فرد نویسنده، کارگردان فیلم میگرن گفت: باتوجه به اینکه این کار از کارهای ابتدایی من بود، قصد راهنمایی کسی را نداشتم.
به گزارش هنرنیوز نشست ای فیلم با حضور هنگامه قاضیانی، پانته آ بهرام، افشین عاشقی، شهرام خرازیها،منتقد و خبرنگاران برگزار شد.
در ابتدای این نشست مانی شجاعی فرد توضیح داد: پس از چند بار بازنویسی فیلم نامه فیلم نامه نهایی تولید شد که جریان زندگی همسایه های من بود. من در یک خانواده ادبیاتی بزرگ شدم با پدر و مادر شاعر که این موضوع بر روند فیلم نامه نویسی من تأثیر زیادی داشته است. چون کار اصلی من داستان کوتاه و شعر است. این فیلم نامه قصد خانواده ای را به تصویر می کشد که به لحاظ معیارهای سینمایی مستقل از هم، اما با معیارهای بک قصه با هم در ارتباطند.
یعنی سه المان در سه طبقه فرهنگی ، البته ارتباط این سه خانواده بیشتر بود اما ۱۵ دقیقه از کا رحذف شد و به طور کلی دو شخصیت از فیلم نادیده گرفته شد.
در ادامه با انتقاد از شکل بازی هنگامه قاضیانی در نقش مادر، این بازیگر ابراز داشت: تأکید من در این بازی، دوری یک مادر از احساسات مادرانه اش بوده که با اتفاقات مختلف این زن پی به نقش مادرگونه خود در روند فیلم می برد.البته این مادر بسیار شبیه به مادران جامعه زندگی ماست.
باتوجه به این که در این فیلم از نمادها و موقعیت های متفاوت تشکیل شده بود، پانته آ بهرام در این رابطه ابراز داشت: این فیلم، فیلم موقعیت هاست. به عنوان مثال تمام اتفاقاتی که در طول یک روز برای هنگامه قاضیانی می افتد، مجموعه چندین موقعیت است که یک مفهوم را بیان می دارد.
شهرام خرازی ها هم ضمن اشاره به کلیت این فیلم گفت: فیلم وابسته به ادبیات است، در این فیلم موقیت اجتماعی زنانی مختلف به نمایش گذاشته می شود. نمادهای فیلم قابل درک است و مرتبط با هم.
در رابطه با نام فیلم هم میگرن به زبان فارسی به معنی سرسام است که به نوعی روند داستان این خانم ها را به سرسام می رساند، که به جای خود این نام کار درستی بود. برای فیلم هم نمی شد موسیقی گذاشت چراکه پس از کاتهای پیاپی و فضاهی متفاوت بود.