در آغاز این نشست صاحبی با اشاره به تولید این آلبوم گفت: این آلبوم، آبان ماه سال ۹۱ تولید شد که ۱۱اسفندماه این آلبوم توسط شرکت گلرنگ پخش خواهد شد.
غیاثی خواننده این اثر در توضیح دلایل انتشار این اثر گفت: از سال ۸۵ فعالیتم را شروع کردم با کلاس های سولفژ ولی فکر نمیکردم روزی آلبوم منتشر کنم.
وی با بیان این مطلب افزود: در این آلبوم هر سلیقه ای وجود دارد یعنی در واقع در این آلبوم برای همه سلیقه ها ترانه وجود دارد.
صاحبی تصریح کرد: در این آلبوم حس کردیم که بهتر است نزدیک به آلبوم هایی باشد که در بازار خیلی جواب میگیرد. تلاش می کنیم تبلیغاتمان خوب باشد؛ برای تولید این آلبوم نزدیک به ۳ ماه برنامه ریزی کردیم و سعی کردیم تمام تلاشمان را بر روی صدای او بکنیم و از بهترین ها در این آلبوم استفاده کردیم.
غیاثی گفت: این آلبوم شامل ۱۰ تراکت است ولی نزدیک به ۱۵ تراکت تولید شده است؛ ترانه سراهای آنه سروش دادخواه، مهرزاد امیرخانی و مریم دلشاد هستند، به اتفاق مهدی یغمایی، مرتضی پاشایی و تنی چند از تنظیم کنندگان جوان ولی خوش ذوق و هنرمند موسیقی ایران.
وی در ادامه افزود: ما قبل از انتشار این آلبوم، پنج تراکت نیز به صورت اینترنتی در فضای مجازی منتشر کردیم که عید سال گذشته پخش شد ولی از سال ۸۶ زیر نظر استاد آرش رحیم بیگی فعالیت هایم را شروع کردم.
در ادامه این نشست سرمایه گذار این آلبوم گفت: هدف من حمایت از برادرم بود و بازگشت سرمایه در این مرحله از کار چندان برایم توجیهی ندارد.
غیاثی خواننده این اثر اظهار داشت: معیار انتخاب ترانه ها شخصی است ولی هم سلیقه خودم و هم سلیقه مردم برایم بسیار مهم بود.
در ادامه این نشست مباحثاتی پیرامون وضعیت موسیقی ایران و سلیقه مردم و تبلیغات موسیقی مطرح شد که اهالی رسانه و عوامل این آلبوم را به چالش کشانید؛ همچنین در مباحثی که پیرامون مافیای موسیقی مطرح شد یکی از عوامل با بیان این مطلب که در موسیقی ایران مافیایی وجود دارد که همه خوانندگان امروز ما به واسطه آن وارد فضای حرفه ای موسیقی شدند گفت: ما در فضای موسیقی سوپر استار نداریم و تا وقتی سوپر استار نداریم این مشکلات طبیعی است.
در این نشست که اختصاص به آلبوم «ساده از من نگذر» خواننده جوان مصطفی غیاثی داشت، تنی چند از عوامل این کار نیز به بیان صحبت هایی درباره تنظیم این اثر پرداختند.