«اجلاس سالانه اساتید بسیجی» سبب تقویت تعامل میان آنان خواهد شد
دکتر سهراب صلاحی در گفتگو با هنرنیوز:
«اجلاس سالانه اساتید بسیجی» سبب تقویت تعامل میان آنان خواهد شد
رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور از برگزاری چهاردهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی و دانشگاه ها با شعار «تحول در علوم انسانی مبنای ایجاد تمدن نوین اسلامی» با حضور بیش از دو هزار استاد دانشگاه از۲۸ مرداد به مدت ۴ روز خبرداد.
 
تاريخ : چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۰۱
دکتر سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور در گفتگو با خبرنگار هنرنیوز گفت: چهاردهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسرکشور از ۲۸ الی ۳۱ مرداد ماه در شهر مقدس مشهد و در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحج امام رضا (ع) و با حضوربیش از دو هزار استاد دانشگاه - که تعدادی از آن‌ها نیزب ه اتفاق خانواده‌هایشان در این اجلاس حضور خواهند داشت- برگزار خواهد شد.

وی افزود: این اجلاس در گام چهاردهم در راستای تحقق نام گذاری سال حماسه سیاسی و اقتصادی که مقام معظم رهبری آن را عنوان کردند هدف گذاری شده است.

دکتر صلاحی با اشاره به شعار چهاردهمین اجلاس اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکزآموزش عالی و پژوهشی سراسرک شور با عنوان «تحول در علوم انسانی، مبنای ایجاد تمدن نوین اسلامی» اضافه کرد: این اجلاس، کارش را در قالب کارگروه‌های مختلف در زمان مقرر آغاز خواهد کرد که بیش از۱۰ کارگروه با حضور اساتید و پژوهش گران برجسته دانشگاه‌ها در شهر مشهد پیرامون محورهای مختلف به بحث و تبادل نظر، ارزیابی، آسیب‌شناسی و راهبردهای جدید خواهند پرداخت.

رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکزآموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور به برخی از کار گروه‌ها اشاره کرد و یاد آور شد: از جمله این کار گروه‌ها می‌توان به کار گروه «حلقه‌های صالحین»، «حلقه‌های علمی»، «کارگروه جنگ نرم»، «کارگروه تحول در علوم انسانی» و «کارگروه پژوهش» اشاره کرد. همچنین در این اجلاس می‌توان به برگزاری نشست سالانه روئسای کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکزآموزش عالی اشاره کرد که بی‌شک، برگزاری این اجلاس می‌تواند در تقویت پیوند‌ها و تعاملات بین اساتید بسیج دانشگاه‌ها نقش اساسی را ایفا کند. علاوه برآن نیز می‌تواند فضا و بستری را برای ارزیابی و تحلیل پیرامون موضوعات مهم و ضرورت‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور و همچنین مباحث مهم منطقه‌ای بویژه مقاومت مردم سوریه، جنبش بیداری اسلامی، اولویت‌ها و چشم اندازهای سیاسی - تاریخی جهان اسلام را دراین اجلاس فراهم سازد.

به گفته دکتر سهراب صلاحی، حضور محققان برجسته و صاحب نام دانشگاه‌ها در این اجلاس می‌تواند دستاوردهایی را برای اساتید در مراکز آکادمیک و دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در طول سال، جاری و ساری نماید.
وی با بیان اینکه این اجلاس یک اجلاس ملی است اظهار داشت: یکی از اتفاقات و تحولات خوبی که در حوزه دانشگاه‌های جهان اسلام شکل گرفته است تشکیل «اتحادیه اساتید مسلمان جهان اسلام» است که دبیرخانه آن در ایران مستقر است. این در حالی است که شکل گیری و ایده اولیه این اتحادیه که اهداف بین المللی را در سطوح اساتید مسلمان دانشگاه‌های مختلف و جهان اسلام تعقیب می‌کند یکی از محورهای غیر رسمی اجلاس چهاردهم برای توسعه و گسترش فضای این اتحادیه خواهد بود.

رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور افزود: همه ساله در کنار اساتید داخل کشور، شاهد حضور مدیران ارشد نظام همچون روئسای یکی از سه قوه در برخی از اجلاس‌های گذشته بودیم. لذا در این اجلاس نیز با توجه به تنظیم دعوت نامه‌ها و مکاتباتی که تا زمان برگزاری اجلاس چهاردهم صورت خواهد گرفت حتما شاهد حضور مدیران برجسته و پژوهش گران صاحب نام کشور در این اجلاس خواهیم بود.

دکتر سهراب صلاحی همچنین از برگزای نشست خبری با اصحاب رسانه‌ها و مطبوعات در روز۲۱ مرداد ماه در سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها در همین رابطه خبر داد و افزود: در این نشست خبری که یک هفته مانده به آغاز اجلاس چهاردهم برگزار خواهد شد، اخبار جدیدتری در باره اجلاس و همچنین حضور مهمانان به اهالی خبر ارائه خواهد شد.

به گفته رئیس سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی سراسر کشور در روزهای آینده، اسامی چهره‌های ارشد کشور در مراسم افتتاحیه و اختتامیه این اجلاس قطعی خواهد شد.

وی همچنین خبرداد برای حضور خبرنگاران در نشست خبری اجلاس چهاردهم، دعوت نامه‌هایی از سوی مدیر روابط عمومی اجلاس درحال تنظیم است که در زمان مقتضی برای اهالی مطبوعات ارسال خواهد شد.
کد خبر: 61969
Share/Save/Bookmark