این کارگردان سینما و تلویزیون گفت: مهمترین انگیزهام برای ساخت «تاکسی تهران» حضور مشارکتی ارگانهایی همچون شبکه تهران به همراه مدیران و شهرداری تهران بود، اما متاسفانه در ابتداییترین نشستها و جلسات پیش تولید بنا به تفاوت خط مشیهای من با تهیهکننده تصمیم به کنارهگیری کردم؛ البته ناگفته نماند که متن این مجموعه خیلی مستحکم و جذاب است، امیدوارم کارگردانی که برای ساخت این سریال انتخاب میشود یا قرار است انتخاب شود، بتواند آنچه را که در شأن و لیاقت «تاکسی تهران» است انجام دهد و کاری موفق ارائه دهد.
وی با بیان اینکه انصرافم از ساخت سریال «تاکسی تهران» اصلا ربطی به بودجه نداشت، خاطرنشان کرد: خوشبختانه جلساتی که با شرکاء و متولیان «تاکسی تهران» داشتیم، به خوبی انجام شد و اگر قرار بود که من در خدمت پروژه قرار بگیرم، صرفا به خاطر مشارکت شهرداری تهران و خود شبکه تهران بود اما فکر میکنم وجه اشتراکها و تفاهمهایی را که باید در مراحل آغازین یک مجموعه با تهیهکننده داشته باشیم را ممکن است نداشته باشیم و همین عدم اشتراک و عدم تفاهم شاید موجب لطمه خوردن کار میشده است.
معیریان در ادامه با بیان اینکه یکی دیگر از انگیزههای همکاریام با «تاکسی تهران» حضور مجتبی احمدی به عنوان نویسنده بود، اظهار کرد: با وجود علاقهمندی زیادی که هم به شبکه تهران، هم به شهرداری تهران و نیز به متنی که مجتبی احمدی نگارش آن را انجام داده بود، داشتم، احساس کردم با عدم همخوانی با سیاستهای من و تهیهکننده کنارهگیری من بهتر است، اما آرزو میکنم با کارگردان دیگری یک کار موفق ارائه شود.
***
کارگردان «رالی ایرانی» که به همراه امیرحسین علیزاده (مدیر تولید پروژه «رالی ایرانی») و علیرضا تهرانی (دستیار اول کارگردان و برنامهریز) دربارهی آخرین مراحل تدوین این مسابقه، اعلام کرد: «رالی ایرانی» در مراحل پایانی تدوین و صداگذاری و ساخت موسیقی به سر میبرد و فکر میکنم طی یک ماه آیندهی آماده پخش شود و انشاءالله بعد از ماه محرم توزیع آن شروع میشود.
معیریان با تاکید بر اینکه «رالی ایرانی» برخلاف اسمی که دارد هیچ ربطی به ماشین، مسابقه و تصادف و جاده ندارد، یادآور شد: بسیاری از افراد به خاطر اسم این مسابقه عمدتا فکر میکنند مدام باید ماشینهای مسابقهای سرعت و تصادف و جاده به تصویر کشیده شود در حالی که ما با طراحی ویژهای که برای ساختار این مجموعه در نظر گرفتیم تلاش کردیم تا در آن تمام المانهای جذاب یک مسابقه را لحاظ کنیم؛ به عنوان مثال تیتراژ این مجموعه برای اولین بار در سریالسازی به شکل کلیپ طراحی شده و در واقع تلفیقی از پشت صحنههای جذاب، تصاویر خوانندگان به همراه صدا و آنونس است.
همچنین او با بیان اینکه مجموعهی «رالی ایرانی» همانند مسابقه «سرزمین دانایی»، بر اساس طرحی از سعید ابوطالب ساخته شده است، گفت: مسابقه سرزمین دانایی به ابتکار و خلاقیت و طراحی آقای سعید ابوطالب ثبت، ضبط و تهیه شد و تا جایی که اطلاع دارم رایت و حق و حقوق استفادههای معنوی و مادی آن در ارگانهای ذی ربط صورت گرفته است؛ بر این اساس ما «رالی ایرانی» را هم از تفکرات موجود در «سرزمین دانایی» که به خود آقای ابوطالب اختصاص داشت، تهیه کردیم.
این کارگردان گفت: برای جذابیت بیشتر «رالی ایرانی» در هر فصل از این مجموعه یکی از استانهای ایران را نشانهگیری کردیم تا نقاط جذاب آن را به تصویر بکشیم فکر میکنم اگر بتوانیم در طول این سالها تمام نقاط جذاب ایران را به تصویر بکشیم، دینمان را نسبت به مردم و بخشهای مهجور ایران ادا کردهایم.
در ادامه صحبتهای معیریان، علیزاده که به عنوان مدیر تولید در پروژه «رالی ایرانی» همکاری دارد با اشاره به سختیهای روند کار به خبرنگار ایسنا گفت: در مجموعه «رالی ایرانی» حدود ۶۰ نیرو داریم که تمام آنها پا به پای هم کار میکنند یکی از ویژگیهای مهم «رالی ایرانی» این است که لوکیشن ثابت ندارد و داخل استودیو نیستم و هیچ یک از بازیگران گریم ندارند تمام این مسائل برای بینندگان جذابیت دارد چرا که برای اولین بار است که این اتفاق میافتد و هم عوامل تولید مدام در حال حرکت هستند. این اتفاق حتی برای خود بازیگران هم جالب است به دلیل اینکه بسیاری از آنها باور نمیکردند که ما بتوانیم داستان را تا آخر ادامه دهیم.
وی افزود: بینندگان همیشه بازیگران را با گریم دیدهاند اما این بار در «رالی ایرانی» برایشان جذاب خواهد بود که نه لوکیشن کلیشهیی نداریم و نه گریم تکراری؛ در این مسابقه فضاهای جدیدی را گرفتیم که لو نمیدهیم تا زمانی که پخش شود.
علیزاده با بیان اینکه روی پروژه «رالی ایرانی» فکر زیادی شده است، صحبتش را خاتمه داد و گفت: در «رالی ایرانی» نمونه خارجی نداریم و حدود هشت ماه تمام روی پروژه فکر کردیم تا یک کار متفاوت و جذاب ارائه دهیم.