«احمد زرنگار» استاد دانشگاه و کارشناس امور قرآنی درباره اولویت فعالیتهای معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آغاز فعالیت معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی، کار مناسب و به جایی بود و امیدواریم تبدیل مرکز به معاونت، سبب ارتقای فعالیتهای قرآنی در کشور نیز باشد.
نظارت بر تخصیص بودجه نیمدرصدی قرآن اولین اولویت معاونت قرآن و عترت
این کارشناس امور قرآن با بیان اینکه تخصیص بودجه نیمدرصدی قرآن، قدم مثبت و شایستهای است، گفت: اجرای این طرح با اشکالاتی مواجه است و آن اشکال، عدم تخصیص مستقیم بودجه به مراکز قرآنی است، زیرا بنا بر قانون، ابتدا بودجه به معاونت اداری مالی ارگانها واریز و سپس به مراکز قرآنی پرداخت میشود که در برخی اوقات، تمام بودجه در جهت فعالیتهای قرآنی مصرف نمیشود و نظارت بر این موضوع یکی از وظایف این معاونت است.
وی در این باره افزود: امیدواریم با شروع فعالیت این معاونت، بودجههای قرآنی در جای خود و به نحو احسن مصرف شود و این موضوع مستلزم آن است که مسئولان قرآنی، کارشناس قرآن و متعهد به قرآن باشند.
لزوم توجه مردم به مفاهیم قرآن و ترویج فرهنگ انس با قرآن در جامعه
زرنگار با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ انس با قرآنکریم در جامعه گفت: در کشورهای اسلامی دیگر، اکثر مردم با قرآن مأنوس و آشنا هستند، در حالی که شغل برخی از آنان شاید هیچ ارتباطی با قرآن نداشته باشد اما در کشور ما حتی بین قرّا این فرهنگ وجود ندارد که قرائت قرآن، جزو اولویت برنامههای روزانه باشد.
آموزش مفاهیم و تفسیر قرآنکریم یکی از ضروریات است
این کارشناس امور قرآن توجه به آموزش مفاهیم قرآنی را یکی دیگر از مسائل دارای اولویت معاونت قرآن و عترت ارشاد دانست و در این باره اظهار داشت: تمام فعالیتهای قرآنی در کشور بایستی بنابر نیاز تمام جامعه باشد و در حال حاضر توجه به مفاهیم و تفسیر قرآنکریم یکی از ضروریات جامعه قرآنی است.