اميرحسين شريفي با اعتقاد بر اينكه سريال «مرد نقرهاي» بين مخاطبان جاي خود را باز كرده است، افزود: با اين سريال ۲۶ قسمتي خواستيم ثابت كنيم در استانها هم ميتوان كارهاي فاخر و پربيننده انجام داد؛ حتي زماني كه از پتانسيلهاي بازيگران و هنرمندان بومي استفاده ميكنيم.
وي در ادامه با اشاره به اينكه زماني كه معاونت استانها وارد جريان سريالسازي فاخر شد، ساخت اين سريال را پذيرفتيم، افزود: در حال حاضر با توجه به اينكه «مرد نقرهاي» از شبكه شما پخش ميشود، اين سريال يكي از سريالهاي پربيننده است. طبق صحبتهايي كه با مديران سازمان صدا و سيما داشتهايم، نظرشان اين است كه پس از ماه رمضان از يكي از شبكههاي سراسري پخش شود. اما اي كاش همزمان با شبكه شما از يكي از شبكههاي سراسري تكرار آن پخش ميشد.
شريفي با بيان اينكه «مرد نقرهاي» اگر از شبكههاي سراسري پخش ميشد، ميزان مخاطبان آن بالاتر ميرفت، افزود: بسياري از مخاطبان هنوز دستگاه گيرنده ديجيتال ندارند.
اين تهيهكننده در پاسخ به اينكه آيا اين سريال ميتواند برگ برندهاي در بين سريالهاي ماه رمضاني باشد؟ خاطرنشان كرد: البته موفق بودن يا نبودن سريالها را بايد مخاطبان و مسؤولان نظر بدهند و بنده ادعايي ندارم اما «مرد نقرهاي» به لحاظ اينكه با دوربين سينمايي گرفته شده كه داراي لنز است آن را متفاوت كرده است. فيلمها و سريالهاي مناسبتي در زمان كوتاهي ساخته ميشوند، در نتيجه سعي ما بر اين بوده در اين مدت كوتاه، استفاده از دوربينخوب، عوامل حرفهيي، دقت در نورپردازي و ... را از شاخصههاي مهم در ساخت اين سريال قرار دهيم.
شريفي در بخش ديگري از گفتوگوي خود يكي از نقاط مثبت اين سريال را استفاده از بازيگران سرشناس و بومي همزمان در كنار يكديگر دانست و گفت: يكي از نقاط مثبت ديگر نيز اين است كه لهجه اصفهاني را به صورت صحيح در اين سريال استفاده كرديم؛ با توجه به اينكه هميشه اشكالاتي در سريالهاي قبلي بوده است. البته اين سريال از لوكيشنهاي بسيار بالايي هم برخوردار است كه در آن كوشش شده است از لوكيشنهاي تاريخي كه تاكنون در فيلمها و سريالها استفاده نشده، از جمله شيخالاسلام، حمام رهنان، عصارخانه و ... يا مكانهاي ديگري كه تاكنون استفاده نشده بود به تصوير كشيده شود.
وي با اشاره به اينكه قصه «مرد نقرهاي» به هيچ عنوان تكراري نيست، افزود: يك قصه ناب و پر از درام و گره است كه هيچ كسي نميتواند پايان قصه را حدس بزند. در نتيجه اميدواريم اين سريال ديده شود و زحمات عوامل و سازندگان آن كه به صورت ۱۸ ساعته براي ساخت آن فعاليت داشتهاند، هدر نرود.
اين تهيهكننده سپس خاطرنشان كرد: تمام استانهاي ايران قابليت اين را دارند كه با هنرمندان بومي خود استانها و بازيگران سرشناس به صورت موازي كار كنند و سريالهاي ارزشمندي توليد شود.
شريفي در ادامه گفت: اميدوارم با ساخت سريال «مرد نقرهاي» و «هشت بهشت» به زادگاه خود اصفهان اداي دين كرده باشم.
اميرحسين شريفي تهيهكننده سريال «مرد نقرهاي» همچنين از پايان تصويربرداري اين سريال تا پنج روز ديگر خبر داد و گفت: همزمان با تدوين، صداگذاري و ساخت موسيقي نيز انجام ميشود.