شیخ طادی:  تحقیقات زیادی برای نوشتن فیلمنامه انجام شد
گزارش نشست مطبوعاتی«روزهای زندگی»؛
شیخ طادی: تحقیقات زیادی برای نوشتن فیلمنامه انجام شد
«پرویز شیخ طادی» کارگردان فیلم «روزهای زندگی» گفت: تحقیقات زیادی نوشتن فیلمنامه انجام شد و در بخش های مربوط به عمل جراحی از کارشناسان پزشکی مشاوره گرفتیم.
 
تاريخ : شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۲۱:۲۹
به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ نشست مطبوعاتی فیلم سینمایی «روزهای زندگی» با حضور «پرویز شیخ طادی» کارگردان، «سعید سعدی» تهیه کننده، «هنگامه قاضیانی» ، «کوروش سلیمانی»،«آرینه سوکساییان»بازیگران فیلم، «مهدی سعدی» تدوینگر، «محمدتقی فهیم» منتقد سینما و «محمد گبرلو» مجری ومنتقد سینما برج میلاد برگزار شد.
دراین نشست «پرویز شیخ طادی» اظهار داشت: این فیلم بر اساس اتفاقات حقیقی یک بیمارستان صحرایی به تصویر کشیده شده و ادای دین من به پزشکان و پرستارانی است که در دوران دفاع مقدس از جان مایه گذاشته و در دفاع از میهن ایستادگی کردند.
وی افزود: تحقیقات زیادی نوشتن فیلمنامه انجام شد و زیاد سختی برای جمع آوری گروه انجام ندادم. از طرفی به دنبال درجه یک ها بودم و زیاد بر اساس روابط عوامل را انتخاب نکردم. چون من باید یک تدوینگر یا یک گریمور خوب برای کار پیدا می کردیم وتا از پس کاربیآیند.
شیخ طادی ادامه داد: فیلم توانسته گوشه هایی از تهاجم دشمن را پس از اعلام پایان جنگ تحمیلی نشان دهد و هرچند می دانم که در بخش هایی شاید ما
سعید سعدی: ساخت فیلم سینمایی «روزهای زندگی» برای ما به نوعی تکلیف و ادای دین به رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود و تلاش ما بر این بود که این اثر سینمایی بر اساس تصاویر حقیقی شکل گیرد و شخصیت های این اثر برای مخاطبان باورپذیر باشد.
نتوانسته باشیم جزییات را رعایت کنیم اما در بخش های مربوط به عمل جراحی از کارشناسان پزشکی مشاوره گرفتیم. و من اشتباهات موجود در این اثر سینمایی را می پذیرم و به دنبال توجیه مشکلات هم نیستم.
این کارگردان تصریح کرد: قصه چون راجع به پزشکان بود و ما هیچ کدام پزشک نیستیم، بنابراین با بسیاری از پزشکانی که در جنگ بودند گفتگو و صحبت شد و سخنان و خاطرات آنها در فیلم بازسازی شدند ما تا به حال وجوهی مختلفی از جنگ را دیدیم و این فیلم هم وجوه دیگری از جنگ را نشان می دهد.
وی عنوان داشت: در بحث قطعنامه ، خیلی از نیروهای ما فکر می کردند قطع نامه یعنی آتش بس ، که به این دلیل نیروهای ایرانی عقب می کشیدند و نیروهای عراقی حمله می کردند و من معتقدم ما هر چقدر شخصیت های جنگ را افسانه کنیم ضرر کرده ایم. وباید کاری کنیم که نسل جوان جامعه با شخصیتهای دفاع مقدس ما آشنا شوند.
در ادامه این «سعید سعدی» تهیه کننده فیلم هم گفت: ساخت فیلم سینمایی «روزهای زندگی» برای ما به نوعی تکلیف و ادای دین به رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود و تلاش ما بر این بود که این اثر سینمایی بر اساس تصاویر حقیقی شکل گیرد و شخصیت های این اثر برای مخاطبان باورپذیر باشد.
سعدی ادامه داد: در خطوط مقدم جبهه چند بیمارستان از جمله بیمارستانهای امام خمینی و فاطمه الزهرا (س) وجود داشته و تمام وسایل آزمایشگاهی و پزشکی در آنجا وجود داشت و لازم نبود مجروحین بیمارستان به شهر یا جاهای دیگر برای مداوا برگردانده شود.
محمدتقی فهیم منتقد سینما هم در ادامه در نقد این فیلم ابرازداشت: فیلم سینمایی «روزهای زندگی»، گامی رو به جلو در کارنامه هنری شیخ طادی محسوب می شود و طراحی صحنه ها در این فیلم بسیار حرفه ای و غیر از صحنه هایی که جزییات در آن دیده نمی شود، طراحی اغلب بخش های این اثر قابل قبول است.
این منتقد یادآورشد: جنبه های ایثارگری در این اثر سینمایی موجب شده تا فقدان داستان در آن به چشم نیاید، هر چند که اگر این مشکل در فیلم روزهای زندگی وجود نداشت، فیلم بهتر می شد. اما به هرحال فیلمساز در بخش هایی از فیلم اسیر کلیشه ها شده که از جمله این بخش ها می توان به نبرد در زمان بیرون آمدن از تونل اشاره کرد که باید دقت
محمدتقی فهیم : فیلم سینمایی «روزهای زندگی»، گامی رو به جلو در کارنامه هنری شیخ طادی محسوب می شود و طراحی صحنه ها در این فیلم بسیار حرفه ای و غیر از صحنه هایی که جزییات در آن دیده نمی شود، طراحی اغلب بخش های این اثر قابل قبول است.
زیادی در این صحنه ها می شد.
درادامه این نشست هنگامه قاضیانی بازیگرفیلم خاطرنشان کرد: وقتی که چیدمان یک اثر سینمایی درست است، نتیجه کار رضایت مند خواهد بود و آرامش گروه با حضور در محیط آرام دفتر تهیه کننده که شروع قرارداد ما برای بازی در این فیلم بود شکل گرفت.
وی افزود: ما برای بازی در فیلم در بیمارستان عمل باز نگاه می کردیم تا بتوانیم نقش های خود را به خوبی بازی کنیم و تمام اتفاقات فیلم حاصل یک همدلی عجیبی بود. همه چیز در خدمت این بود که ما به غیر از کار به چیز دیگری فکر نکنیم وبا شعارزدگی در فیلم جنگی بازی نکنیم ونگاه نوعی به فیلم داشته باشیم.
قاضیانی تاکید کرد: من حضور در سینمای دفاع مقدس را مدیون محمد علی باشه آهنگر هستم چون برای نخستین بار در فیلم سینمایی «بیداری رویاها» به کارگردانی وی حاضر شدم. چون من چیزی از دوران دفاع مقدس نمی دانستم اما حضور در این فیلم موجب شد تا به درستی از اتفاقات این دوران مطلع شوم.
وی اضافه کرد: برخی فیلم های جنگی ماهها ساخته می شوند وما ۵۲ جلسه برای ساخت این فیلم وقت گذاشتیم و حتی برنامه ریز ما هم انصراف داد و با سختی فیلم را ساختیم و خوشحالم فیلم سینمایی «روزهای زندگی» همزمان با تهدیدهای آمریکا به اکران می رسد و این اثر بار دیگر نشان می دهد مردم ایران برای ایستادگی در برابر هر تهاجمی آماده اند.
درادامه کوروش سلیمانی بازیگردیگر این فیلم همگفت: خیلی خوشحالم که در این فیلم بازی کردم و این فیلم را به شهدای هشت سال دوران دفاع مقدس تقدیم می کنمو معتقدم که شعار می دهیم که از سینمای دفاع مقدس حمایت می کنیم و آقای سعدی و شیخ طادی با زحمت کار کردند تا فیلم ساخته شود.
آرینه سوکساییان بازیگر دیگر فیلم ابرازداشت: من خودم جنگ را به یاد دارم و می دانم که آقای شیخ طادی با تحقیقات و پژوهش فیلم را ساختد حتی حضوری با پزشکان و پرستاران هم که در جنگ بودند صحبت کردیم. متأسفانه یک سری از داستان های جنگ گفته نشده و گفته نخواهد شد. خیلی از واقعیت ها هم از جنگ وجود دارد وبه نطرم نباید در جنگ اسطوره سازی کنیم.
درپایان این نشست محمد رضا شرف الدین رییس انجمن سینمای دفاع مقدس هم گفت: فیلم «روزهای زندگی» کار خوبی بود. ما در این خصوص برای نسل جدید فیلم خیلی کم ساختیم .
کد خبر: 37092
Share/Save/Bookmark