به گزارش هنرنیوز به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، محمد رضا سنگری ـ شاعر ـ با اشاره به گسترش اشعار سروده شده در زمینه انتظار در دهه ۸۰ افزود: با توجه به این كه انقلاب اسلامی را مقدمه ای برای ظهور امام عصر (عج) می دانند، بعد از پیروزی انقلاب، شعرهای انتظار بسیار گسترش پیدا كرد و به جرأت می توان گفت شعرهایی كه در دهه ۸۰ در این زمینه سروده شدند از مجموع تاریخ ادبیات ایران بیشتر بوده است.
وی مطرح شدن سایر ائمه اطهار (ع) و شخصیت های دینی در شعرها را از دیگر ویژگی شعرهای آیینی بعد از انقلاب دانست و عنوان كرد: شاعران در گذشته (قبل از انقلاب) در خصوص سایر ائمه كمتر شعر می سرودند، اما هم اكنون اشعار بسیاری در زمینه اهل بیت (ع) سروده می شود، به طور نمونه در حوادث اخیر، هتك حرمت به امام هادی (ع) را مشاهده كردیم كه شاعران به اندازه تمام تاریخ ادبیات كشورمان شعر سرودند و به دفاع از ائمه اطهار (ع) پرداختند.
سنگری با اشاره به گسترش برگزاری مجالس مناجات و نیایش در كشور، گفت: گسترش مجالس نیایش و مناجات بعد از انقلاب، باعث رشد كیفی اشعار و تنوع بیشتر در مضامین شد. همچنین در گذشته برپایی مراسم زیارت عاشورا و ال یاسین به این گستردگی كه هم اكنون در سطح كشور برگزار می شود وجود نداشت و افزایش این مجالس سبب گسترش شعر آیینی در كشور شده است.
وی در پایان وضعیت شعر آیینی كشور را بسیار خوب ارزیابی كرد و افزود: ظرفیت شعر آیینی بسیارخوب شكوفا شده است و در حال حاضر تمام ظرفیت های شعری در خدمت ادبیات و فرهنگ آیینی كشور قرار گرفته است.