به گزارش هنرنیوز به نقل از شبکه ی خبری هنرمندان ایران، بهمن نامورمطلق، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در همایش جامعه شناسی هنر ایران که صبح امروز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه در تالار استاد جلیل شهناز خانه ی هنرمندان ایران برگزار شد، گفت: جامعه شناسی هنر یکی از مهمترین رویکردهای مطالعاتی در حوزه ی هنر محسوب می شود، رویکردی که می توان گفت وضعیتی بینارشته ای دارد.
نامورمطلق افزود: ترکیب جامعه شناسی هنر همانند ترکیب میان دو ساحت نقد و خلق یا پژوهش و آفرینش و یا تعقل و تخیل است و در این وضعیت هنر به عنوان پیکره ی مطالعاتی و جامعه شناسی همانند روش های مطالعاتی با یکدیگر پیوند می خورند.
وی با اشاره به ضرورت جامعه شناسی هنر برای هر ملتی گفت: این ضرورت با توجه به اینکه جامعه ی ما دارای ویژگی های خاص خود است و کمتر می تواند از الگوهای دیگران به ویژه کشورهای غربی استفاده کند، به مراتب ضروری تر به نظر می آید.
معاون پژوهشی خانه ی هنرمندان ایران، چگونگی تبیین پدیده ها، ارزش ها، سرمایه ها و مناسبات اجتماعی هنر را از موضوعاتی دانست که پیش روی جامعه شناسی هنر قرار دارند و تأکید کرد: در این خصوص نیاز به مطالعات گسترده ی جنبه ی اجتماعی هنر در عرصه ی نظری و کاربردی در جامعه ما به شدت احساس می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در پایان صحبت هایش با اعلام این خبر که معاونت پژوهشی خانه ی هنرمندان ایران در نظر دارد با همکاری انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات، گروهی را برای پژوهش در این زمینه راه اندازی کند، از اعظم راوردراد، علی رامین و مجید سرسنگی که در برگزاری این همایش همکاری داشتند، تشکر کرد.
همایش جامعه شناسی هنر از ساعت ۱۰ صبح امروز آغاز و تا ساعت ۱۸:۰۰ میزبان علاقه مندان خواهد بود.