به گزارش هنرنیوز ، برنامه تلویزیونی«هنرنامه» با رویکردی تخصصی و با هدف بررسی رویدادهای هنر تجسمی، نقد آثار و جریان های روز، سینمای هنر و تجربه جمعه ها ساعت 22روی آنتن شبکه چهار می رود.
در برنامه پیش رو (جمعه 29 آبان) نمایشگاه نقاشی استاد فرامرز پیلارام در گالری سهراب به تصویر کشیده می شود و درخصوص محتوای آثار نیز گفتگو می شود.
همچنین در بخش دیگر هنرنامه نمایشگاه عکس یاسمن حمیدی نیز تصویر می شود.
در آیتم دیگر تصاویری از نمایشگاه مجسمه فرهنگسرای نیاوران دیده خواهد شد و در آخر فیلم مستند«پرویز» به کارگردانی مجید برزگر نقد و بررسی می شود.
«پرویز» فیلمی است به کارگردانی مجید برزگر و نویسندگی مجید برزگر، حامد رجبی و بردیا یادگاری که در سال 1391 تولید شده است و هم اکنون بعد از یکسال در اکران سینمای هنر و تجربه است.
مراکز درمانی اعتیاد چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ برنامه«آب و آتش» شبکه چهار سیما با هدف بررسی عوارض مخرب مصرف انواع مواد مخدر و ارائه راهکارهای موثر برای پیشگیری و درمان اعتیاد، جمعه ها ساعت 17:20روی آنتن می رود.
موضوع برنامه پیش رو، ویژگي هاي مراكز درمان استاندارد است که با حضور دكتر رضا دانشمند"روان پزشك و عضو مركز تحقيقات اعتياد دانشگاه علوم زيستي" تحلیل و بررسی می شود.
در بخش افيونيون آب و آتش مخدر اكستازي به صورت علمی معرفی می شود و عوارض و آثار سوء مصرف آن بر بدن تبیین می شود. در بخش مصاحبه ویژه فرزين رحيم نظري"مدير روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر" با آب و آتش گفتگو می کند و خلاصه ای از نشست خبري چهارمين جشنواره سراسري اعتياد و رسانه نیز به تصویر کشیده می شود.
در بخش خط ملي مشاوره اعتياد، دكتر سعيد صفاتيان"رئيس كارگروه كاهش تقاضاي مواد مخدر مجمع تشخيص مصلحت نظام" پاسخگوی پرسشهای مخاطبان است.
در برنامه این هفته آب و آتش فیلم کوتاهی با موضوع جنون يكي از علائم مصرف شيشه پخش می شود و اخبار ستاد را اسدالله هادي نژاد"معاون مقابله با عرضه و امور بين الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر" به اطلاع مخاطبان می رساند.
تبانی روی آنتن شبکه چهار فیلم سینمایی «تبانی» جمعه 29 آبان ساعت 20:30 روی آنتن سینما 4 می رود.
این فیلم حادثه ای را پل نیومن در سال 1970 برای سینمای آمریکا کارگردانی کرد و او همراه با هنری فوندا بازیگران اصلی این فیلم نیز به شمار می روند.
در خلاصه داستان این فیلم تماشایی آمده است: در روستائی دور افتاده خانواده هایی که از راه چوب بری امرار معاش می کنند با مشکلات و قوانین دشواری که در حرفه شان به وجود می آید تصمیم به اعتصاب می گیرند و دست از کار می کشند. در این میان خانواده ای که به تازگی فرزند دور افتاده شان به آنها می پیوندد، عزمشان را جزم می کنند تا به سختی کار کرده و به قراردادشان متعهد باشند و...
تصویری از گناه در تئاترهای تلویزیونی امشب و فردا شب دو قسمت پایانی جان گابریل بورکمن روی آنتن شبکه چهار سیما می رود.
تئاتر تلویزیونی«جان گابریل بورکمن»به نویسندگی هنریک ایبسن و ترجمه ناصر ایرانی و کارگردانی حسن فتحی در سال 1376 تهیه و تولیده شده است، تصویری از مکافات گناهان خودخواسته بشر در طول زندگی را به تصویر می کشد.
این تئاتر تلویزیونی (John Gobriel Borkman) که بر اساس یکی از آثار شاخص هنریک ایبسن نوشته شده است در سال ۱۸۹۶ به تصویر درآمده، تصویری از گناهانی ارائه می کند که بخشی از افراد متعلق به طبقه بورژوا (طبقه ثروتمند) انجام می دهند و همان گناهان مکافاتی برایشان در پی دارد. این شخصیت ها در زندگی خود افرادی آزمند، حریص و بی تفاوت نسبت به تغییر و تحولات اجتماعی و افراد کم درآمد اجتماع بوده اند و در موقعیت پیچیده ای قرار می گیرند.
جان گابریل بورکمن داستان سه زن را بیان می کند که به خاطر فوت همسر یکی از این زن ها در خانه ای گرد هم آمده اند. آنها ابتدا رفتاری موقر و احترام برانگیز نسبت به هم دارند، اما آرام آرام با مشخص شدن سوابق مردی که فوت کرده و اظهاراتی که زن درباره همسرش می شنود و همین طور بخشی از حقایق را بیان می کند، نقاب ها از چهره این افراد برداشته می شود و با حضور یکی از دوستان بسیار نزدیک مرحوم و آشنایی قبلی اش با زن ها، همه چیز به سمت یک فاجعه و مشخص شدن چهره واقعی شخصیت های نمایش پیش می رود.
در این اثر اکبر زنجانپور، شهلا میربختیار، هما روستا، فریبا متخصص، پرویز پورحسینی و سارا نجفی ایفاگر نقش ها هستند.