«خاکستر و برف» در خصوص قضاوت آدم‌ها براساس ظاهر است
سید مرتضی مصطفوی در گفتگو با هنرنیوز؛
«خاکستر و برف» در خصوص قضاوت آدم‌ها براساس ظاهر است
سید مرتضی مصطفوی فیلمنامه نویس سینما گفت: فیلم سینمایی «خاکس‌تر و برف» در خصوص قضاوت افراد با استفاده چهره ظاهری آدم‌ها است و به مخاطب می‌گوید که نباید تنها با استفاده از چهره افراد در خصوص آن‌ها قضاوت کرد.
 
تاريخ : سه شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۰

سید مرتضی مصطفوی فیلمنامه نویس در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در خصوص فیلمنامه فیلم سینمایی «خاکستر و برف» اظهار داشت: فیلم سینمایی «خاکستر و برف» به زندگی آدم‌های دفاع مقدس بعد از جنگ می‌پردازد و بیان کننده نگرش مختلف آدم‌ها به آدم‌های دفاع مقدس و نوعی قضاوت در خصوص این گونه افراد است.
وی افزود: تک تک شخصیت‌های فیلم نگرش متفاوتی نسبت به شهید و مادران شهدا دارند. از سویی فیلم می‌خواهد بگویید که گروهی به ظاهر افراد اهمیت می‌دهند و جز ظاهر چیز دیگری را نمی‌بینند و در واقع قبول نمی‌کنند و گروهی دیگر در عوالم خود سیر می کنند و پا را فرا‌تر از خیال خود نمی‌گذارند و گروهی نیز معیارشان در خصوص قضاوت افراد با عقل است و تا در مورد آن چیز فکر نکنند دست به قضاوت نمی‌زنند و در این فیلم قضاوت‌ها بین افراد اختلافاتی را به وجود می‌آورد و افراد بدون اینکه نظر خواهی از مادر شهید داشته باشند تلاش می‌کنند نظرات خود را تحمیل کنند.
مصطفوی در خصوص طرح اولیه و ایده فیلم هم تصریح کرد: من به همراه آقای سهرابی به عنوان همکار فیلمنامه نویسم در این فیلم، روی فیلم نامه‌ای به نام «بامداد» کار می‌کردیم که فیلم در مراحل پیش تولید به دلایلی از جمله صادر نشدن پروانه ساخت متوقف شد و بعد ایده این فیلمنامه یعنی چشم انتطاری مادران شهید به ذهنمان خطور کرد و بعد از تحقیقات و ساعات‌ها گفتگو با خانواده شهدا مخصوصا مادران شهید فیلمنامه «خاکسترو برف» شکل گرفت.
وی اضافه کرد: فیلم برداشتی از زندگی یک خانواده شهید است که چندین سال در انتظار پیدا شدن رزمنده‌شان بوده‌اند و در واقع بخشی از داستان واقعی بود و ما آن را صورت داستان وارد فیلمنامه کار کردیم.
این فیلمنامه نویس جوان در ادامه خاطرنشان کرد: در فیلم ما شخصیتی به نام ابراهیم داریم که به شغل معلمی مشغول است و از این شخصیت به عمده معلم انتخاب شد. چون مخاطب در فیلم به هیج عنوان از ابراهیم به عنوان یک معلم تحصیل کرده و با سواد انتظار رفتار‌ها غیر فرهنگی را ندارد و او از قشر تحصیل کرده و فرهنگی جامعه است وبیشتر باید روی رفتارهای خود کنترل داشته باشد.
وی ادامه داد: ابراهیم نماد آدمهایی است که گرچه با علم سرو کار دارند اما جز ظاهر افراد چیزی را نمی‌بینند و از همین طریق هم به قضاوت در خصوص آدم‌ها می‌پردازند. در واقع فیلم به مخاطب می‌گوید که نباید تنها با استفاده از چهره افراد در خصوص آن‌ها قضاوت کرد و تنها می‌توان با همراهی علم و ایمان به مقصد رسید.
مصطفوی عنوان داشت: من در این چند سال با آقای سهرابی در چند فیلم دیگر از جمله «محدوده ابری»، «بامداد» و «خاکستر و برف» همکاری داشتم و امیدوارم در ادامه هم همکاری ما ادامه داشته باشد و ما بتواینم فیلمنامه‌ها متفاوت و جذابی را برای سینمای ایران بنویسیم و بسازیم و بتوانیم قدم‌های مثبتی را در سینما برداریم.

کد خبر: 55066
Share/Save/Bookmark