خزاعی؛ هدف جشنواره توجه به نيازعلاقمندان شهرستانی است
در نشست هم‌انديشی دبيران فيلم فجر؛
خزاعی؛ هدف جشنواره توجه به نيازعلاقمندان شهرستانی است
محمد خزاعي با اشاره به اين كه در سال‌هاي گذشته هنرمندان شهرستاني براي ديدن فيلم‌ها مجبور به سفر به تهران بودند، گفت: جشنواره فيلم فجر با هدف توجه و پاسخ به نياز علاقمندان و فيلم‌سازان شهرستاني است و به دليل اين كه طيف زيادي از علاقمندان سينما را شامل مي‌شود، اجراي آن از تهران مهم‌تر است.
 
تاريخ : سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۰۷

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر؛ دبير سي‌امين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر در نشست هم‌انديشي دبيران استان‌هاي برگزاركننده اين جشنواره اظهار داشت: برگزاري جشنواره فيلم فجر در استان‌ها كه از دوره‌هاي قبل پايه گذاري شده، اتفاق مباركي جهت توسعه فرهنگي است.
وي با اشاره به برنامه ريزي‌هاي انجام شده جهت برگزاري هرچه باشكوه‌تر جشنواره سي‌ام فيلم فجر، ادامه داد: تلاش مي‌كنيم اين روند برنامه‌ريزي در اكران فيلم‌ها در استان‌ها نيز دنبال شود تا شرمنده مخاطبان پر تعداد فيلم‌ها در شهرستان‌ها نباشيم.
خزاعي با اشاره به برنامه‌ريزي منظم استان‌ها براي نمايش فيلم‌ها گفت: قول مي‌دهيم هيچ فيلمي در جدول نمايش استان‌ها جابه‌جا نشده و به موقع نيز ارسال شود تا برنامه‌هاي استاني و پيش فروش فيلم‌ها دچار مشكل نشود.
وي ادامه داد: پيش‌بيني شده تعدادي بسته شامل اقلام فرهنگي و فيلم در استان‌ها بين علاقمندان و مخاطبان فيلم‌ها توزيع شود و اين امر تنها مختص ۹ استان برگزار كننده جشنواره فيلم فجر نيست و در تمام استان‌هاي كشور انجام مي‌شود.
دبير سي‌امين جشنواره بين‌المللي فيلم فجرابراز اميدواري كرد؛ فضاي تبليغاتي خوبي با هم‌كاري صداوسيماي مراكز استان‌ها ايجاد شود تا مخاطبان در بهترين شرايط و با اطلاع‌رساني مناسب از نمايش فيلم‌ها استقبال نمايند.
خزاعي با بيان اين كه به خاطرشرايط خاص فرهنگي در بعضي از استان‌ها نمي‌توانيم تعدادي از فيلم‌ها را اكران كنيم، خاطرنشان كرد: با شناخت مناسب از فضاي فرهنگي موجود در شهرستان‌ها با همكاري دبيران استاني درصدد هستيم تا با ايجاد بار منفي، خدشه‌اي به اين فضا وارد نشود و فيلم‌هايي با مضمون و محتواي قابل اعتنا و در شأن استان‌هاي كشور اكران شود.
وي به حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي دراختتاميه تعدادي از استان‌ها خبر داد و گفت: طبق درخواست استان‌ها جهت هرچه بهتر برگزار كردن مراسم بزرگداشت‌ها و آيين اختتاميه در استان‌ها در خصوص حضور مسولان سينمايي و هنرمندان شاخص هماهنگي‌هاي لازم از طريق دبيرخانه جشنواره در تهران انجام مي‌شود.
خزاعي همچنين به تقدير از دبيران استاني جشنواره طي مراسمي با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اشاره كرد و گفت: وظيفه خود مي‌دانيم كه جهت برگزاري مطلوب جشنواره همكاري لازم را با ستاد استاني جشنواره انجام دهيم.
وي همچنين پيشنهاد داد تا استان‌ها طرح برگزاري جشنواره فيلم فجر را جزو برنامه هاي فرهنگي خود مصوب نمايند تا همه مخاطبان سينما در سراسر كشور از جشنواره فيلم فجر بهره مند شوند.
همچنين در اين نشست محمود زنده نام مدير بخش استان‌هاي جشنواره فيلم فجر با تاكيد بر ايجاد حال و هواي هنري و جشن در استان‌ها حين برگزاري اين جشنواره اظهار داشت: اين فضا خود به خود باعث طراوت و شادابي فرهنگي مي‌شود. همچنين تقارن اين جشنواره با هفته وحدت نويد بخش جشن پرشوري است.
وي از اجراي ويژه برنامه «سيمرغ سي» به مدت ۱۲ شب از شبكه شما خبر داد وافزود: اين ويژه برنامه در ۱۲ قسمت از ساعت ۲۰ الي ۲۱ از تاريخ ۱۵ بهمن ماه از شبكه شما پخش مي‌شود كه ارتباط مستقيم نيز با استان‌ها برقرار خواهد شد تا اين رويداد به‌طور فراگيرتر و گسترده‌تر انجام شود.
زنده‌نام ادامه داد: داوران فيلم‌ها در استان‌ها با حضور هنرمندان مناطق مختلف انجام مي‌شود و در مراسم اختتاميه از فيلمسازان عوامل فيلم‌هاي منتخب تقدير خواهد شد.
مراسم افتتاحیه در استان‌های لرستان، فارس و خراسان رضوی ۱۵ بهمن ماه و در استان‌های کرمان، البرز، اصفهان، سیستان و بلوچستان ۱۷ بهمن ماه برگزار می‌شود.
همچنین بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر در استان لرستان ۲۰ بهمن ، استان کرمان ۲۱ بهمن، استان البرز و اصفهان ۲۴ بهمن، استان فارس ۲۵ بهمن، استان خراسان رضوی ۲۶ بهمن، استان قزوین ۲۸ بهمن، استان سیستان و بلوچستان ۲۹ بهمن و استان خوزستان ۳۰ بهمن، به صورت جداگانه برگزار می‌شود.
يادآور مي‌شود؛ در ادامه اين نشست دبيران ۹ استان برگزاركننده جشنواره فيلم فجر به ارائه نقطه نظرات خود پيرامون اين رويداد سينمايي پرداختند و برتخصيص اعتبارات مجزا از سوي معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي برگزاري اين جشنواره در سراسر كشور تأكيد كردند.

کد خبر: 36526
Share/Save/Bookmark