«خشم و هیاهو»و اثری متفاوت از هومن سیدی
«خشم و هیاهو»و اثری متفاوت از هومن سیدی
سعید سعدی گفت: در فیلم سینمایی «خشم و هیاهو» به این نکته می‌پردازیم که مراقبت کردن از خود به تدبیر نیاز دارد و نباید از راه اصلی که پیش روی ما قرار دارد جدا شویم.
 
تاريخ : سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۵۲
به گزارش هنرنیوز؛سعید سعدی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «خشم و هیاهو»‌ به کارگردانی هومن سیدی و فیلم سینمایی «من» به کارگردانی سهیل بیرقی در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ حضور دارند که فیلم سینمایی «من» طبق نظر داوران از بخش نگاه نو وارد رقابت با سایر تیم‌ها در بخش سودای سیمرغ شد.

فارس در ادامه آورده است: وی در ارتباط با فیلم سینمایی «خشم و هیاهو» که چهارمین اثر سینمایی هومن سیدی  گفت: پیش از این از هومن سیدی و نحوه کار کردنش شناخت داشتم و شخصاً همکاری با این کارگردان جوان را دوست دارم. به نظرم سیدی جزو جوان‌های بااستعداد و خلاق سینمای ایران است.

*از سریال سازی سعدی با سیدی تا ساخت سینمایی «خشم و هیاهو»

وی در ادامه افزود: همکاری من با هومن سیدی سابقه دیرینه دارد و پیش از این می‌خواستیم در عرصه سریال‌سازی با هم کاری را انجام دهیم که آن کار با مشکلاتی مواجه شد و ما نتوانستیم ساخت آن سریال را پیش ببریم. همکاری بعدی ما تبدیل شد به یک سریال در شبکه نمایش خانگی که در این مرحله نیز با مشکلاتی مواجه شدیم و نتوانستیم این کار را به اتمام برسانیم. در نتیجه همکاری‌مان به ساخت فیلم «خشم و هیاهو» در سینما منجر شد. از آنجایی که خودمان را متعهد کرده بودیم تا این اثر ساخته شود تلاش کردیم تا بتوانیم منابع مالی مورد نیاز را تأمین کنیم تا «خشم و هیاهو» ساخته شود و به فجر برسد.




تهیه‌کننده فیلم سینمایی «قندون جهیزیه» در ارتباط با نحوه انتخاب بازیگران این اثر سینمایی، اظهار داشت: ابتدا باید بگویم که در ارتباط با انتخاب بازیگران و شاخصه‌هایی که مدنظر هر تهیه‌کننده است و همچنین مباحث مالی مشکلات خاصی وجود دارد که همواره انتخاب‌ها را دچار چالش می‌کند. با هومن سیدی درباره بازیگرانی که مورد نظر بودند به یک جمع‌بندی رسیدیم و در نهایت این جمع‌بندی دچار تغییراتی شد سپس بعد از اتمام این مرحله وارد عرصه تولید این فیلم شدیم. البته ابتدا بازیگرانی را انتخاب کردیم که با توجه به مشکلاتی که برایش پیش آمد نتوانست همراه ما باشد که این اتفاق باعث شد تغییراتی در انتخاب بازیگران حاصل شود.

*«خشم و هیاهو» حاصل بخش خصوصی است


سعدی درباره هزینه این فیلم سینمایی که آیا در بخش خصوصی ساخته شده است و یا نهاد دیگری در آن سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: «خشم و هیاهو» به صورت کامل در بخش خصوصی ساخته شده است که ۶۵ درصد از بودجه این فیلم توسط دفتر خودمان که این فیلم را تولید کرده تهیه شده است و الباقی آن را یکی از دوستان سرمایه‌گذاری کرده است.




*«خشم و هیاهو» در مورد تدبیر و بی‌تدبیری است

این تهیه‌کننده در ارتباط با اینکه این فیلم چه پیام و مفهومی برای مخاطب خواهد داشت و چقدر می‌توان در آن شعار سازمان سینمایی که مبنی بر «امیدت را در آن پیدا کرد» گفت: به هر حال این اثر کمی متفاوت با این شعار است و حرف خاص خودش را برای مخاطب می‌زند. در این فیلم می‌خواهیم بگوییم که عزتی که خداوند برای بندگان خود در نظر می‌گیرد همواره پایدار نیست و اگر دقت نداشته باشی این عزتمندی را از دست خواهیم داد. در نتیجه باید از افکار و کارهایی که انجام می‌دهیم مراقبت کنیم. در این فیلم به این نکته می‌پردازیم که مراقبت کردن از خود به تدبیر نیاز دارد و نباید از راه اصلی که پیش روی ما قرار دارد جدا شویم.

*«خشم و هیاهو» با همه آثار هومن تفاوت دارد

او در ادامه افزود: فیلم سینمایی «خشم و هیاهو» به آثاری که تا به این لحظه هومن سیدی ساخته است تفاوت زیادی دارد و شاهد یک تغییر چشمگیر خواهیم بود. او در این اثر به سراغ مواردی رفته که دغدغه‌های جامعه امروزمان است. در نتیجه به دنبال تنها فروش خوب در گیشه نیستیم، یکی از تفاوت‌های اصلی این فیلم قصه‌گو بودنش است. به نظرم اگر مخاطب با فراق بال وارد سالن شود و به دور از تفکرات همیشگی‌اش آن را ببیند راضی از سالن خارج می‌شود چرا که فکر می‌کنم «خشم و هیاهو» اثری شرافتمندانه است. این اثر سینمایی تلنگری به تمام افراد جامعه است.

این تهیه‌کننده سینما که همواره در کارهایش با جوان‌ها همکاری بسیار خوبی داشته است درباره اینکه چرا تهیه‌کنندگی فیلم سهیل بیرقی که اولین کارش را در سینما تجربه می‌کند پذیرفته است، گفت: شخصاً با بیرقی در چندین اثر سینمایی همکاری داشته‌ام و به عنوان دستیار برنامه‌ریزی در کنار کارهایی که انجام داده‌ام حضور داشته است. او فردی پویا و فعال است. پیش از این افرادی که قرار بود فیلم سینمایی «من» را بسازند در مرحله پروانه ساخت با مشکل مواجه شده بودند چرا که کاهانی کاری را شخصاً در دست داشت و شورای پروانه ساخت طبق قوانین نمی‌توانست به او پروانه ساخت بدهد. در نتیجه با بنده صحبت کردند و من نیز با شناختی که از سهیل بیرقی داشتم پذیرفتم تهیه‌کنندگی این اثر سینمایی را قبول کنم. فیلم سینمایی «من» به کارگردانی سهیل بیرقی یک سر و گردن از فردی که انتظار داریم اولین کارش را در یک سطح مشخصی بسازد بیشتر است.






او در ادامه افزود: برایم خیلی تفاوت نمی‌کند که کارگردان کار اولش است یا دهمین کارش را قرار است که بسازد مهم ارتباط درست و اصولی است که باید با کارگردان داشته باشند. اصولاً به عنوان تهیه‌کننده فرد همراهی با کارگردان هستم و کمک می‌کنم کارگردان تحلیلش را تا جایی که درست است پیش ببرد.
کد خبر: 88682
Share/Save/Bookmark