برپایی گالری آثار دوسالانه عکس تامین اجتماعی در سراسر کشور
در نشست شورای سیاستگذاری تصویب شد:
برپایی گالری آثار دوسالانه عکس تامین اجتماعی در سراسر کشور
 
تاريخ : دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۴۴

نشست شورای سیاستگذاری دومین دوسالانه عکس تامین اجتماعی در یک نگاه، با حضور دبیر و داوران این جشنواره در محل شرکت فرهنگ فیلم تهران برگزار شد.
در این نشست پس از ارائه گزارشی از روند اجرایی این دوسالانه، مسعود کوثری دبیر علمی این جشنواره در سخنانی با اشاره به لزوم برقراری پیوند میان سازمان تامین اجتماعی و فعالیت های هنری گفت: برگزاری این دوسالانه نشان از پویایی ارتباطی سازمان تامین اجتماعی داشته و می تواند به عنوان یک حوزه تخصصی مورد توجه قرار بگیرد کما اینکه توجه مدیران ارشد سازمان تامین اجتماعی و شخص وزیر رفاه کار و تامین اجتماعی به نخستین دوره از این جشنواره نیز به عنوان سند این پویایی ثبت شده است.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم ادامه این جشنواره در سال های بعد گفت: ایران معمولا کشور کوتاه مدت ها بوده است. اما اگر بتوانیم از این واقعیت در روند برگزاری این جشنواره فرار کنیم در آینده می توانیم به بلوغ مورد نظرمان برسیم
امیرعباس تقی پور دبیر این جشنواره نیز در این نشست با اشاره به اینکه وجود برخی انگیزه ها و شناخت سازمانی در تامین اجتماعی منجر به برگزاری این جشنواره شده است، گفت: اگر بخواهیم سازمان تامین اجتماعی و خدماتش را به گروه های مختلف جامعه معرفی کنیم، چاره ای نیست جز اینکه دستمان را به سوی هنرمندان دراز کنیم و از آنها بخواهیم در این انتقال و تبادل ارتباطی به ما کمک برسانند. از این منظر جشنواره عکس تامین اجتماعی در یک نگاه به دنبال شناخت استعدادهای جوان و بهره مندی از ظرفیت اساتید در حوزه عکس است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری مطلوب نخستین جشنواره دوسالانه عکس تامین اجتماعی در یک نگاه بر ضرورت تقویت کمی و کیفی اطلاع رسانی و نیز نحوه برگزاری این جشنواره تاکید کرد.
تقی پور همچنین به آمادگی سازمان تامین اجتماعی برای همکاری در زمینه تهیه عکس از مراکز بیمه ای و درمانی این سازمان و نیز برپایی گالری های عکس از آثار برگزیده جشنواره در تمامی مراکز تامین اجتماعی در کشور خبر داد.
در ادامه این نشست علی قلم سیاه عضو هیات داوران این دوره از جشنواره نیز در سخنانی اظهار داشت: کمتر به یاد دارم در سال های اخیر جایی غیر از یک سازمان هنری، به چنین شکل فاخری به دنبال استفاده از ظرفیت های هنری برای معرفی خود باشد.
وی افزود: هنر چیزی جز خلق یک تفکر نیست و هنر عکاسی نیز محملی برای ورود به بیان مفهومی مصداق های عینی موجود در فعالیت های تامین اجتماعی است
قلم سیاه در ادامه خواستار سازماندهی زبان هنری جشنواره و نیز تهیه بانک آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره و نیز تدوین یک استراتژی برای جشنواره شد.
محمد خدادای مترجم زاده از دیگر داوران این دوسالانه نیز در این نشست با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی به اندازه یک کشور توانایی جلوه‌گری دارد، گفت: به باور من فراخوان این جشنواره با جشنواره های بزرگی مانند دوسالانه عکس ایران تفاوتی ندارد و مایه افتخار است.
وی با انتقاد از بی توجهی نهادهای دولتی به موضوعات هنری بر ضرورت نگاه آزاد و خلاقانه در این جشنواره و توجه به موضوع آرشیو سازی در کنار آن تاکید کرد.
وی همچنین با توجه به استقبال به عمل آمده از جشنواره در مدت گذشته از انتشار فراخوان آن، خواستار تمدید مهلت فراخوان این جشنواره شد.
کد خبر: 82462
Share/Save/Bookmark