جام جهاني راگبي هم به داد گردشگري نيوزلند نرسيد
برگزاري جام جهاني راگبي در «نيوزلند» نيز منافع چنداني براي صنعت گردشگري اين كشور به همراه نداشت.
تاريخ : دوشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۲۶
به گزارش هنرنیوز به نقل از ایسنا، در شرايطي كه وقوع زلزله در روزهاي نخستين هفته جاري در قطب گردشگري «نيوزلند» ـ شهر زيباي «كريست چرچ» ـ بار ديگر صنعت گردشگري اين كشور را در شرايط بحراني قرار داد، كارشناسان اعلام كردهاند كه برخلاف پيشبينيها، برگزاري مسابقات جام جهاني راگبي در نيوزلند نيز منافع چنداني براي صنعت گردشگري «نيوزلند» به همراه نداشته است.
به گزارش نيوز آنلاين، در شرايطي كه فعالان صنعت گردشگري نيوزلند پيشبيني ميکردند كه برگزاري مسابقات جام جهاني راگبي در اين کشور، به مشکلات صنعت گردشگري اين کشور شامل دو زلزله، بحران اقتصادي، نشت نفت از يك نفتکش واژگون شده و مرگ دهها وال پايان خواهد داد، در عمل برگزاري جام جهاني راگبي كه هزينه زيادي براي دولت نيوزلند داشت، منافع چنداني براي صنعت گردشگري اين كشور به همراه نداشته است.
در اين شرايط دولت نيوزلند اميدوار است با ادامهي فيلمبرداري فيلم «هابيت» كه با بودجهاي حدود ٦٧٠ ميليون دلار ساخته شده و پرهزينهترين فيلم تاريخ سينماي جهان است و در حدود ٥/١ ميليارد دلار براي نيوزلند درآمد خواهد داشت، صنعت گردشگري اين كشور متحول شود.
از ٢١ مارس فيلمبرداري فيلم دو قسمتي «هابيت» به كارگرداني «پيتر جكسون» در نيوزلند آغاز شده، هزاران گردشگر براي تماشاي اين كشور و مكانهاي فيلمبرداري راهي نيوزلند شدهاند.
ساخت هابيت بعد از جنجالهاي به وجود آمده ميان اتحاديه بازيگران نيوزلند و پيتر جكسون در نيوزلند متوقف شد و اين اتحاديه در اعتراض به اينكه بازيگري از اين كشور در فيلم جديد پيتر جكسون حضور ندارد، خواستار تحريم اين فيلم از سوي بازيگران استراليايي حاضر در اين پروژه شده بود.
اما پس از آن كه جكسون در نامه سرگشادهاي تهديد كرد اين پروژه را به انگليس يا كشور ديگري در شرق اروپا منتقل خواهد كرد، نخستوزير نيوزلند وارد ماجرا شد و حمايت قاطع خود را از اين پروژه اعلام كرد.
داستان فيلم «هابيت» در دنيايي روي ميدهد که پر از جادوگرها و کوتولههايي بنام «هابيت» است. «بيلبو باگينز» شخصيت اصلي داستان، يکي از اين هابيتهاست که حلقه قدرت را از «گالم» ميگيرد. هابيتها گونهاي از موجودات تخيلي در رمان «ارباب حلقهها» هستند.
نيوزلند يكي از غنيترين كشورهاي جهان از نظر داشتن جنگل و منابع طبيعي دستنخورده بوده و تا به حال فيلمهاي مشهوري از جمله سهگانه «ارباب حلقهها» در آن ساخته شدهاند كه رشد چشمگيري صنعت گردشگري اين كشور را به همراه داشت.
انتهاي پيام