به گزارش هنرنیوز، نشست چهارم هالیودیسم و سینما در عصر روز ۱۵ بهمن به ریاست غلامرضا منتظمی دبیر کنفرانس برگزار شد. این نشست شامل دو بخش هالیوودیسم و انحطاط بشروهالیوود و گسترش خشونت بود.
در این نشست الدانیز کولییو، احمد نجفی، محمد طیب، پویا، حبیب کاوش، زرین شجری و کلودیو موفا به ایراد سخن پرداختند.
غلامرضا منتظمی این سلسله نشست ها را نشست های موثر دانست و ابراز امید واری کرد تا در سال های آتی کنفرانس هالیودسیم و سینما با اتکا به دانشی که در امسال کسب کردیم پر بارتر برگزار شود.
وی همچنین اعلام کرد: در سال آینده گروهی کاملتری را دعوت خواهیم کرد تا با اتکا به دانش بالا و اطلاعات میهمانان به نتایج بهتر و کابردی تری در زمینه هالیودیسم و سینما برسیم. منتظمی در ادامه بیانیه دومین کنفرانس هالیودیسم و سینما راخواند.
الدانیز کولییو از ترکیه یکی از سخنرانان این کنفرانس بود او پیشنهادهایی درباره مقابله با هالیوود داد و گفت: ما در این مدت روز درباره هالییودیسم صحبت کردیم. ما افراد پیش رو در هالیوود را می شناسیم، هنرپیشههای قدرتمندشان را میشناسیم ما باید جواب این سئوال را پیدا میکردیم. زیرا با صحبت کردن در باره خطر مشکلی حل نمیشود. باید راه دفع این خطر را پیدا میکردیم. دربیانیه آخر این اجلاس نظرات و پیشنهادهایمان را اعلام کردیم. حتی در این خصوص شاهد اختلاف نظراتی نیز میان دوستان بودیم. اما برای این که صحبت هایمان بینتیجه نماند باید نقطه نظرات و راهکارهایتان را بدهید.زیرا با گفتن نقاط ضعف مشکلات حل نمی شود.
احمد نجفی دیگر سخنران این جلسه نیز گفت: من هالیوود را دوست دارم اگر هالیوود نبود ما اینجا نبودیم و نمیتوانستیم راهی برای پیدا کردن سینمای مستقل بیابیم. همه اینها به خاطر شیطان است. ما باید اساسی به مقوله هالیوود و اهداف پشت آن بیندیشیم. آنها برای ورود به اذهان مردم از طریق تولید فیلم های خاص هالیود بهره میگیرند.
وی افزود: ما باید این موارد را درک کنیم و بدانیم پشت این فیلمها چه می گذرد. من۳ تا ۴ فیلم در روز می بینم. بیشتر فیلمهای هالیوود در ۲۰ سال پیش حول محور ترس و قدرت و حمایت از صهیونیست میگردد. این واقعیت فیلمهای آمریکایی است ما باید راهی برای ارتباط برقرار کردن با مردم جهان پیدا کنیم. به آنها کمک کنیم تا راهی برای ساخت فیلم های مستقل بیابند. ما باید فیلم سازان را تشویق کنیم. من امیدوارم سال آینده در کنفرانس هایمان کار عملی انجام دهید نه اینکه فقط به صحبت کردن بپردازند. سال دیگر می تواند بهتر باشد به اینها فکر کنیم تا بیینیم چه کاری می شود برای فیلمسازان مستقل انجام دهیم.
پویا دیگر سخنران این جلسه بود او نیز گفت: امیدوارم فضای فعلی مورد تایید دوستان بوده باشد.بحث های زیادی درباره هالیوودیسم میشود. این مباحث بیشتر لایه رویی ماجرا و سیاسی آن را مورد بررسی قرا میدهد.
هالیوود نیز در حال دامن زدن به دور شدن انسان از اصل خودش است.پس از پست مدرنیست بارقه هایی از این تحلیلی به وجود آمد. باید دید سینما چیست؟ آیا این سینما در آرامش بشر نقشی دارد.آیا ما چیزی به نام سینما وحرکت داریم یا خیر؟ بحث ما بازنگری به گذشت هنر وپرسپکتیو است، رسانه صدا وتصویر دیجیتال، این ها همه از ما یک انسان خسته ساخته است. بیاییم سینمای واقعی را داشته باشیم. سینمای واقعی یعنی سینمای بدون دوربین. بحث مطرح هالیوود بحث فرا آمریکا و سلطه بعد از اسرائیل است.
حبیب کاوش( تهیه کننده سینما) نیز در باره راه اندازی جشنواره جدید مقاومت گفت: امروز سونامی مقاومت و اتحاد جهان را برداشته است. تولیدات هنری نیز رو به فزونی است. به نظر میرسد لزوم جشنواره ای با عنوان مقاومت احساس می شود. این تلاش ها باید در یک جا جمع شود و جشنواره ای از آن برگزار شود.
زرین شجری (محقق و فیلمنامه نویس) نیز دیگر سخنران نشست پایانی کنفرانس هالیوودیسم و سینما بود. او درباره حقیقت جنبش وال استریت چنین گفت: نقاب هایی که افراد دروال ستریت داشتند برایم جالب بود.آنچه که امروز اتفاق افتاده واقعیتی درباره هالیوود است. هالیوود یک موضوع تصویری است. شاید این جنبش ها به هدف نهایی شان نرسند اما احساس نیاز به معنویات در میان مردم را نشان می دهند. آنها می خواهند این موضوع را در کنار مسایل اقتصادی مطرح کنند تا هر دو این نیازهایشان را بهبود ببخشند. ما نیازمند نقاب هستیم پشت این نقاب با هویت وعواطف مان سخن می گوییم.
وی افزود: می گویند این انقلاب بر گرفته از انقلاب اسلامی است. اگر چه وضعیت آمریکا کاپیتالیستی است اما آنها نیازمند یک هدف و پیام هست، این انقلابی است که رشد کرده و به این مرحله رسیده است.این نهضتی است که توسط مردم به وجود آمده و هدایت شده است.رهبران از دنیا می روند پس باید یک آرمانی والا را دنبال کرد، رهبر می تواند جهت حرکت را به مردم نشان دهد.این مردم هستند که تصمیم می گیرند، ماهم بخشی این مردم هستیم و این مهم است که وارد تفرقه نشویم.
کلودیو موفا نیز آخرین سخنران پایانی کنفرانس هالیوودیسم بود. او گفت: من پلاکارت هایی را دیده ام که روی آنها نوشته شده بود وال استریت را اشغال کنید و یا بسیاری از بخش های اقتصادی جهان را که عامل نابرابری هستند، اشغال کنید. این یعنی که مردم مشکل را می شناسند. ما باید مسئله لابی گری را بشناسیم باید بدانیم فعالیت هایی که امروز در مراکزمالی دنیا صورت می گیرد چیست؟ امروز به جز بزرگترین بحران درجهان اجتماعی و اقتصادی است.اولین موضوع سودهای بانکی بالا یا ربا است. رباخواران خون مردم را می مکند. دین اسلام سیستم بانکی اسلامی محکمی دارد. به همین دلیل ربا خواری در آن وجود ندارد مصروتونس هم این نگرش جواب داده است. اسلام از مرز های اجتماعی دنیای اسلام خارج شده و می توان در اروپا نیز این الگوها کارساز را دارند. برخی مسیحی ها اعتقاد دارند نباید ربا باشد ولی چود کلیسا قدرت ندارد این اتفاق دراقتصاد دنیا خودش را نشان می دهد.اگر طبق روند غرب پیش برویم دچار مشکل خواهیم شد. واحد پول یورو شکست خورد.این فروپاشی ها بر روی تمام کشورها تاثیر می گذارد.