مسجد جامعی
رو ح گمشده با تهرانگردی به پایتخت بازگشت
مسجد جامعی درباره تأثیر تهرانگردی بر حوزه فرهنگ، تاریخ، میراث فرهنگی و هنر تهران گفت: این تهرانگری‌ها با اهالی رسانه تأثیرات زیادی دارد چرا که بسیاری از اثار ، بنا‌ها، مشاهیر، موضوعات فرهنگی و حتا اجتماعی را از سایه بیرون آورد و در آفتاب آگاهی شفاف کرد و دیده شد و اتفاقاً چون دیده شد، ارزش‌هایش شناخته شد و به یک معنایی توجه بیشتری را از نادیده‌های تهران به خود معطوف کرد و روح گم شده تهران را به کالبد خسته آن دمید.
 
تاريخ : شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۵۵
به گزارش هنرنیوز،عضو شورای شهر تهران با بیان این که فرهنگ جزو لاینفک و اساس و ریشه حیات یک مملکت است، خاطرنشان کرد: برای تهران که فرهنگش در زیر خاکستر زمان و هیاهو گم کرده است، فرصت مغتنمی بود تا اهالی رسانه و خود ما به عنوان شهروند و مسئول از نزدیک با داشته‌های فرهنگی ‌اش بیشتر اشنا شویم و آن را از نزدیک لمس کنیم.

مسجد جامعی علت علاقه اهالی رسانه به تهرانگردی را شناخت نادیده‌ها و کشف چیزهایی دانست که در زندگی روزمره پنهان شده است و امروز تهران‌گردی بهانه ای شده تا اهالی رسانه بتوانند از نزدیک به کشف و شهود این ناشناخته‌ها بپردازند و نگاه متفاوتی به تهران و پایتخت ایران داشته باشند.

او درباره این که در تهران‌گردی‌ها مهمترین و خاطره‌انگیز ترین جایی که دیدید ، کجا بوده است، اظهار داشت: خیلی جاها، چشمه علی، خانه امین‌الاضرب، دیدن مساجد تهران، یا همین محرم گردی اخیر ، مجموعه آثاری که در دولاب مربوط به اقلیت‌های دینی از کشورهای مختلف مانند فرانسه، ایتالیا، روسیه ، لهستان بود. این قبرستان یک حس عاطفی ایجاد می‌کرد که آنجا یک فضای بین‌المللی در ایران است.

با اعتقاد بر این که گردشگری سلامت یک سر و گردن از سایر بخش‌های گردشگری بالاتر است، اظهار کرد: هر گردشگری اروپایی که به ایران وارد می‌شود، با این تفکر که ارز وارد ایران کرده و سبب متحول شدن چرخه اقتصادی آن شده است، نگاه بالادستی دارد؛ اما در گردشگری سلامت به دلیل ارائه خدمات رفاهی و درمانی به گردشگران، شرایط متفاوت‌تر است.


او گردشگرانی را که برای درمان به ایران سفر می‌کنند سفیران جمهوری اسلامی خواند و بیان کرد: این گردشگران به دلیل ارائه خدمات شایسته از ایران، خود را مدیون کشور ما می‌دانند.


پناهی در ادامه میراث پزشکی ایران را در کنار فرهنگ غنی و میراث فرهنگی ایران قابل افتخار دانست و افزود: اگر درباره توانمندی‌های بخش گردشگری سلامت به باور برسیم، به طور قاطع می‌توانیم آن را به دیگران هم منتقل کنیم.


وی همچنین به تشکیل کنسرسیوم گردشگری سلامت ایران با حضور ۴۰ کشور و احداث پروژه‌ای در فضایی به وسعت ۱۰۰ هکتار در چابهار خبر داد و در ادامه گفت: با توجه به دانش و امکاناتی که در بخش گردشگری سلامت وجود دارد، می‌توانیم سه سال آینده ۷ میلیارد دلار از این بخش برای کشور ارزآوری داشته باشیم.


در ادامه این همایش تخصصی با موضوع گردشگری سلامت که در حاشیه هشتمین نمایشگاه گردشگری تهران برگزار شد، خدادوست - معاون وزیر بهداشت در حوزه طب سنتی - با اشاره به ظرفیت موجود کشور در حوزه گردشگری سلامت از جمله آب‌های معدنی و طب سنتی، از راه‌اندازی دهکده‌های سلامت با رویکرد طب سنتی و با هدف توسعه گردشگری خبر داد و افزود: این آمادگی وجود دارد که آیین‌نامه و نحوه واگذاری مجوز راه‌اندازی این دهکده‌ها براساس فاکتورهای اصولی وزارت بهداشت به متقاضیان ارائه شود.


او یادآور شد: گردشگری سلامت در حال حاضر مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان قرار گرفته و با توجه به ظرفیت‌های بسیاری که ایران در این حوزه دارد، شرایط لازم برای توسعه این بخش در کشور ما نیز فراهم است.

کد خبر: 79259
Share/Save/Bookmark