رئيس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي:
کتاب ۲۴ جلدی تاریخ امام حسین محصول عشق، دانش و تعهد است
رئيس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي گفت: انتشار ۱۳ مجلد از کتاب ۲۴ جلدی «تاریخ امام حسین(ع)- موسوعه الامام حسين(ع)» طی سه سال گذشته عشق و تعهد در كنار دانش و مهارت و روششناسي همکاران فعال دراین بخش را نشان میدهد.
تاريخ : پنجشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۱۱
به گزارش هنرنیوز دكتر محيالدين بهرام محمديان در گفتوگو با ستاد خبری دفتر انتشارت کمک آموزشی گفت: در طراحي، اجرا، تدوين، تحقيق و نگارش اين موسوعه، عشق و تعهد در كنار دانش و مهارت و روششناسي با هم جمع آمدند تا ۲۴ مجلد آن در زماني متجاوز از ۲۶ سال پديد آيد.
وی ادامه داد: اما در اين فاصله، برخي از بزرگاني كه در آغاز و اثناي اين كار بزرگ همراه بودند و يا به تشويق و تأييد خود بر انجام تأكيد ميورزيدند امروز در عالم ملكوت شاهد رونمايي از آن هستند.
وی از آيات عظام و حجج اسلام مرحوم سيد عبدالعزيز طباطبايي، مرحوم شيخ محمدرضا جعفري، مرحوم علي دواني، مرحوم علامه محمدتقي جعفري، مرحوم محمدباقر محمودي و مرحوم دكتر سيدجعفر شهيدي به عنوان همراهان در گردآوری و تالیف این کتاب خبر داد.
محمدیان در ادامه آيات عظام و حجج اسلام جعفر سبحاني، سيدمحمدرضا حسيني جلالي، محمدعلي جاودان، شيخ احمد محمودي و استاد عبدالحسين حائري و اميرحسين درگاهي را از دیگر بزرگان فعال در نشر این کتاب برشمرد و گفت: چند سال پيش، آبانماه سال ۱۳۷۸ بود كه اولين جلد از «موسوعة امام حسين(ع)» به همراه نامهاي با امضاي مرحوم مهندس علاقمندان، رئيس وقت «سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي» به دستم رسيد. شگفتزده شدم كه سازمان پژوهش دست به تدوين و انتشار كتابي از جنس دايرهالمعارف، آن هم در حوزهاي تخصصي غير از موضوع آموزش و پرورش زده است. هر چند پيش از آن در دورة مسئوليت آقاي گلدانساز، در «دفتر انتشارات كمكآموزشي» در جريان انجام پژوهشي دربارة امام حسين(ع) قرار گرفته بودم كه تعدادي از خواهران مشغول آن بودند.
وی تاکید کرد: دست تقدير چنين رقم زد كه من خود در رأس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي قرار گيرم و در به انجام رساندن اين پروژة سترگ تحقيقاتي و مطالعاتي نقش پيگيري را ايفا كنم و با تهييج و تحريض همكاران در به فرجام رساندن آن، بتوانيم، به اتفاق، ۱۳ مجلد باقيماندة آن را طي سه سال اخير به انجام برسانيم.
رئيس سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي گفت: بيانصافي است اگر به نقش برجستة برخي از همكاران در اين زمينه اشاره نكنم و از آنان بهويژه تشكر و قدرداني نكنم؛ خواهران پژوهشگري كه در استقامت و پايداري در ميدان تحقيق، گوي سبقت از مردان ربودند و در اتقان و انسجام اين كار علمي و پژوهشي، اثري كمنظير پديد آوردند.
محمدیان افزود: مراجعه به بيش از ۲۵۰ عنوان منبع و مرجع علمي و پژوهشي از قرن اول هجري و استقصاء، تنظيم و تبويب بسامان آنها، و به عبارت ديگر، گنجاندن يك كتابخانه عظيم تاريخي از مدارك دست اول تا منابع دست چندم تا روزگار معاصر دربارة امام حسين(ع) و واقعة بزرگ عاشورا، در چنين مجموعهاي به نام موسوعه كاري است بيسابقه كه بيش از ربع قرن عمر و وقت اين عزيزان را به خود اختصاص داده است.
كتاب ۲۴ جلدي تاريخ امام حسين روز ۲۵ دي ماه و با حضور حضرت آيت الله مكارم شيرازي در شهر قم رونمايي مي شود.