به گزارش هنرنیوز؛ سعيد طلوعی رئيس ستاد برگزاری جشنواره شمسه قرآنی در تشريح برنامههای دومين جشنواره شمسه قرآنی اظهارداشت: سال گذشته اولين جشنواره شمسه در بخشهای مختلف برگزار شد كه يكی از اين بخشها مربوط به شمسه قرآنی بود و خوشبختانه با استقبال خوبی هم همراه شد وبه صورتی که بيش از ۵۳ هزار نفر در جشنواره شمسه قرآنی در سال گذشته شرکت داشتند و حضور اين رقم در جشنواره معادل نيم درصد جمعيت كل تهران است كه اگر چه برای سال اول خوب بود اما انتظار میرود كه استقبال بيشتر از اينها باشد.
وی افزود: سال گذشته با توجه به اينكه اولين سال برگزاری جشنواره شمسه بود نواقص و مشكلات زيادی داشتيم و اميدواريم امسال بتوانيم به صورت كاملتر و بهتر اين جشنواره را برگزار كنيم و يكی از مهمترين ضعفهای دوره گذشته اين جشنواره ضعف در اطلاعرسانی بو که اميدواريم كه امسال اين ضعف با پوشش خبری مناسب در دومين دوره پوشش داده شود.
طلوعی تصریح کرد: يكی از ضروريات و نيازهای اجتماعی هر شهروند مسلمان را انس و دوستی با قرآن كريم است و اگر ما مبنا و اصول و اساس حركت زندگی خودمان را قرآن قرار دهيم بسياری از مشكلات ما حل خواهد شد. يكی از مشكلات فعلی جامعه ما فاصله گرفتن از قرآن كريم است؛ در گذشته مردم با اينكه سواد خواندن و نوشتن نداشتند اما قرآن را به خوبی میخواندند. فاصله ما از قرآن از دردها و رنجهای جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: همانطور كه ما در اكثر مواقع به ائمه اطهار(ع) نيازمنديم و از آنها كمك میگيريم به همان اندازه نيز بايد از قرآن كريم بهره بگيريم. با استفاده از آموزههای قرآن كريم میتوانيم مشكلات و روش درست زندگی كردن را بياموزيم و انتخاب ۱۲ نفر از بين بيش از ۵۳ هزار شركت كننده، پروسه بسيار طولانی را در پی خواهد داشت. ما در اين جشنواره شاهد حضور كودك پنج ساله تا پيرمرد ۷۰ ساله بودهايم كه حال و هوای بسيار جالبی به اين جشنواره داده بود.
رئيس ستاد برگزاری جشنواره شمسه قرآنی اضافه کرد: مقدمات كار برای برگزاری دومين جشنواره فراهم شده است و در ۲۲ منطقه سطح شهر تهران و از اول دیماه كار اجرای مسابقات آغاز خواهد شد. يكی از بركات برگزاری اين جشنواره در سال گذشته اين بود كه توانستيم در شهر تهران مشاركت مردم را نسبت به برنامههای قرآنی بالا ببريم و در سالهای دفاع مقدس تنها سلاح رزمندگان قرآن و عترت(ع) بود و امسال در نظر داريم كه جشنواره شمسه قرآنی را با شكوه بيشتر برگزار كنيم و اميدواريم اين جشنواره از سطح شهر تهران به تمام شهرهای كشور كشيده شود و با استفاده از فرهنگ قرآنی بتوانيم در راه اعتلای كشورمان گام برداريم.
در ادامه این نشست«غلامرضا احمدی» دبير تخصصی جشنواره شمسه قرآنی هم در سخنانی اظهارداشت: مهمترين هدف جشنواره شمسه شناسايی و تجليل از افراد شناخته نشده جامعه قرآنی كشور است و زمانی كه رهبر معظم انقلاب صحبت از ۱۰ ميليون حافظ قرآن میكنند و ما در جشنوارهای همچون شمسه شاهد حضور ۵۳ هزار نفر هستيم متوجه میشويم كه چقدر فاصله در اين بين وجود دارد و ما در سطح شهر تهران ۳۷۴ محله داريم، سال گذشته مقرر شد در هر محله يك كانون قرآن و عترت به نام شهدای كشورمان راهاندازی شود كه اگرچه در ابتدا كار سختی به نظر میرسيد اما امروز بيش از ۲۰۰ كانون قرآن و عترت در سطح محلات شهر تهران فعاليت خود را آغاز كردهاند.
وی افزود: اهانتهايی كه از صدر اسلام تاكنون به پيامبر اسلام(ص) شده است و امروز شكل اين اهانتها تغيير كرده ؛ بر همين اساس امسال بخشی را به عنوان دلنوشته به جشنواره اضافه كردهايم و همچنین بخش تحقيق و پژوهش به عنوان بخش جديد برای اولين بار به جشنواره شمسه قرآنی اضافه شده است و بخش مسابقه گروهی نيز يكی ديگر از بخشهايی است كه برای اولين بار به اين جشنواره اضافه شده است كه بر همين اساس در هر منطقه يك گروه قرآنی شامل قاری قرآن، حافظ قرآن گروه تواشيح و مؤذن حضور خواهند داشت و به رقابت با يكديگر خواهند پرداخت.
احمدی با اشاره به فعاليت ۸۸ هزار تاكسيران در سطح شهر تهران به برنامهريزی مسئولان برگزاری جشنواره شمسه قرآنی برای اين قشر از جامعه اشاره كرد و گفت: ما بايد تاكسیهای سطح شهر را به عنوان يك رسانه در نظر داشته باشيم و در همين راستا مسابقات ويژهای را برای اين افراد در نظر گرفتهايم.