آخرین نمایشگاه‌های سال ۹۱ در گالری‌های تهران
آخرین نمایشگاه‌های سال ۹۱ در گالری‌های تهران
گالری‌های تهران این روزها آخرین نمایشگاه خود را در سال ۱۳۹۱ روی دیوار برده‌اند.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۷:۴۲


به گزارش هنرنیوز، در آخرین روزهای سال، گالری‌های تهران نیز آخرین نمایشگاه‌هایشان را برپا کرده‌اند و مخاطبان علاقه‌مند به هنرهای تجسمی و خریداران آثار هنری را انتظار می‌کشند.

گالری بوم

گالری بوم که تازه به جمع سایر گالری‌های تهران پیوسته است اولین و آخرین نمایشگاه خود را در سال ۱۳۹۱ به نمایش عکس‌هایی از «عباس کیارستمی» اختصاص داده است.

کیارستمی در تازه‌ترین نمایشگاه عکس‌هایش مجموعه‌ای را با عنوان «سفیدبرفی» انتخاب کرده است که گالری بوم با این آثار ورودش را به جمع گالری‌های تهران جشن گرفت.

در این نمایشگاه،‌کیارستمی ۲۴ قطعه عکس سیاه و سفید با موضوع برف به نمایش گذاشته است که با استقبال بسیاری از سوی هنرمندان دو حوزه هنرهای تجسمی و سینما رو به رو شد و جماعت بسیاری را به این گالری تازه تأسیس کشاند.

این نمایشگاه به همراه نمایش ویدئو آرت «جاده‌ها» تا پایان فروردین سال ۹۲ در گالری تازه تاسیس بوم به آدرس خیابان ولی عصر، بالا‌تر از نیایش، کوچه ارمغان غربی پذیرای علاقه‌مندان است.



گالری آن

نمایشگاه گروهی ویدئو آرت به کوشش گلزار حسن زاده از ۱۸ اسفندماه در گالری آن برپاست.

در این نمایشگاه عباس کیارستمی، پرهام تقی اف، گلزار حسن زاده، حامد صفایی، آبتین مظفریان، حسام نورانی و شادی نویانی آثارشان را به نمایش گذاشته‌اند.

عنوان این نمایشگاه «دژاوو» به معنی آشناپنداری اتفاقی است که

امیر علی قاسمی‌و برنا احمدی به عنوان طراح و گلزار حسن زاده به عنوان گردآورنده آثار این نمایشگاه حضور دارند.

این نمایشگاه تا ۲۳ اسفند ماه ادامه دارد.

در معرفی این نمایشگاه آمده است: در زندگی گاهی لحظاتی پیش می‌آید که تصور می‌کنیم لحظه ای که نظاره می‌کنیم را یکبار دیگر و در جایی دیگر عین به عین و با همین جزئیات دیده ایم. این حالت زودگذر و ناآشنا-دژاوو- آشنا پنداری یا پیش دیده نامیده می‌شود. مدیوم ویدئو یکی از بهترین شیوه‌ها برای به تصویر کشیدن این حس مشترک برای هنرمند است. او می‌تواند برداشت خود را هر قدر هم شخصی و درونی از پدیده دژاوو با ویدئو به تصویر بکشد و هراس‌ها و معماهای ذهنش را آشکار سازد.

علاقه‌مندان برای حضور در این نمایشگاه می‌تواند همه روزه جز شنبه‌ها به نگارستان آن واقع در میدان ونک، خیابان سئول، شماره ۴۰ مراجعه کنند.

موزه هنرهای معاصر تهران 

موزه هنرهای معاصر تهران از روز گذشته ۱۹ اسفندماه به استقبال نمایشگاهی از آثار دانش‌آموختگان و هنرجویان هنرستان هنرهای زیبای پسران رفته است.

در این نمایشگاه ۱۶۰ اثر از استادان، دانش‌آموختگان و هنرجویان این هنرستان روی دیوار رفته است که این آثار از گنجینه این هنرستان، موزه هنرهای معاصر تهران و مجموعه‌های شخصی هنرمندان گردآوری شده است.

در این نمایشگاه آثاری از هنرمندانی چون احمد اسفندیاری، محمود جوادی‌پور، جلیل ضیاءپور، محسن وزیری‌مقدم، محمدباقر آقامیری، محمدابراهیم جعفری، یعقوب امدادیان، فرح اصولی، رعنا فرنود، کامبیز درمبخش، پریوش گنجی، غلامحسین نامی، منوچهر معتبر و ... به چشم می‌خورد.

آثار این نمایشگاه تا فروردین‌ماه سال آینده روی دیوار موزه هنرهای معاصر تهران خواهد بود. 

فرهنگسرای نیاوران

نمایشگاه نقاشی‌های « سید ابراهیم مصطفوی » با عنوان «ماهی‌ها» در «سرای هنر» فرهنگسرای نیاوران برپاست.

سید ابراهیم مصطفوی در این نمایشگاه ۱۵ اثر اکرلیک روی بوم را در سایز ۹۰ در ۹۰ به تماشا گذاشته است.

این نمایشگاه نقاشی تا فروردین‌ماه سال آینده در سرای هنر فرهنگسرای نیاوران دایر است و علاقه‌مندان می توانند همه روزه از ساعت ۱۴ تا ۲۱ از این آثار دیدن کنند.

گالری سیحون

گالری سیحون از روز جمعه ۱۸ اسفندماه میزبان نمایشگاهی از آثار کاریکاتور در حمایت از بیماران سرطانی است.

این نمایشگاه که آخرین نمایشگاه گالری سیحون محسوب می‌شود، شامل مجموعه‌ای از آثار کاریکاتوریست پیشکسوت «کامبیز درم‌بخش» است که با موضوع سرطان روی دیوار رفته است.

درم‌بخش در این نمایشگاه حدود ۲۵ اثر را به نمایش گذاشته است که بخشی زیادی از عواید حاصل از فروش این آثار صرف بیماران سرطانی خواهد شد.این نمایشگاه تا ۲۳ اسفندماه آماده بازدید علاقه‌مندان خواهد بود.

گالری شکوه

نمایشگاه «روایتی از ۱۰۰ سال هنر ایران» با آثاری از ۶۰ هنرمند پیشکسوت و جوان آخرین نمایشگاه گالری شکوه در سال ۹۱ است و با این آثار به استقبال سال نو شمسی می‌رود.

نمایشگاه روایتی از ۱۰۰ سال هنر ایران با نمایشگاه گردانی بهنوش فروتن (مدیر گالری شکوه) دایر شده است که آثار حدود ۶۰ هنرمند دیروز و امروز ایران را به تماشا می‌گذارد که در میان آنها دو تابلوی ارزشمند از کمال الملک هم دیده می‌شود.

بهنوش فروتن درباره این نمایشگاه گفته است: «این رویداد را آگاهانه در پایان سال برگزار کرده ام زیرا آن را مثل هفت سین هنر ایران می‌دانم ، در واقع با این نمایشگاه گالری شکوه از سال کهنه به سال نو می‌رود و مردم می‌توانند در دو سال پیاپی از این نمایشگاه که به نوعی بخشی از روند تاریخی هنر ایران را آیینه داری می‌کند دیدن کنند.»

وی گفت: «در این نمایشگاه آثار نقاشی و نقاشی خط توأمان روی دیوار می‌رود و تلاش شده است در هر بخش با تمرکز بر جنبه های مدرنیستی و جریان سازی هنرمند، آثار در خور توجهی گرد هم آید.

در این نمایشگاه علاوه بر آثار کمال الملک آثاری از زنده یادان مارکو گریگوریان، ژازه تباتبایی، عباس کاتوزیان، علی اکبر صنعتی، جعفر روح بخش، محمد علی ترقی جاه، جمال الدین خرمی نژاد در کنار استادان بزرگ پرویز کلانتری، نصرالله افجه ای، منوچهر نیازی، علی اکبر صادقی، کیخسرو خروش به روی دیوار می‌رود؛ حضور استادان نسل بعد نظیر علی شیرازی، واحد خاکدان، حجت شکیبا، بهمن نیکو ، سیاوش مظلومی پور، ، عنایت الله نظری نوری، عطاالله ذی نوری در کنار جوان ترها بهنوش فروتن، محمد طباطبایی و ... نیز پر رنگ است.

این نمایشگاه تا پایان اسفند ماه جاری ادامه خواهد داشت و سپس با اعلام بعدی در فروردین ماه ادامه خواهد یافت.

گالری شکوه در چهارراه فرمانیه، بلوار شهید اندرز گو ، خیابان سلیمی شمالی، کوچه امیر نوری، شماره ۱۹ واقع است و علاقه‌مندان می توانند هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۰ از این آثار دیدن کنند.

گالری مؤسسه صبا

نمایشگاه خوشنویسی «محمد رسول‌الله(ص)» شامل آثار خوشنویسان ایرانی و چند کشور دیگر در مؤسسه فرهنگی و هنری صبا برپاست.

نمایشگاه خوشنویسی «محمد رسول الله به ارائه تجلیاتی از عشق و ارادت خوشنویسان ایران و چند کشور همسایه به ساحت والای آفتاب آفرینش ، حضرت محمد مصطفی (ص) می پردازد که عصر دوشنبه هفتم اسفندماه با حضور هنرمندان و مسئولان فرهنگستان هنر در نگارخانه خیال شرقی این مجموعه گشایش یافت.

این نمایشگاه تا ۲۸ اسفند همه روزه به جز ایام تعطیل، از ساعت ۱۰ تا ۱۸، میزبان عموم بازدیدکنندگان خواهد بود.

علاقه مندان می توانند برای بازدید از این نمایشگاه به خیابان ولی عصر، خیابان طالقانی ، خیابان شهید برادران مظفر، شماره ۱۲۵ مراجعه کنند.

گالری‌های خانه هنرمندان ایران

خانه هنرمندان ایران در روزهای پایانی سال جاری، میزبان دهمین جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر است.

در بخش نمایشگاهی دهمین جشن تصویر سال،‌بیش از ۵۴۰ اثر از هنرمندان عکاس، طراح گرافیک و کاریکاتوریست در خانه هنرمندان ایران روی دیوار رفته است که شامل ۱۱۰ تابلو در دو بخش پوستر و کاریکاتور و ۴۳۰ تابلو (تک عکس و یا مجموعه‌ دو عکسی) در بخش‌های مستند اجتماعی، خبری، ورزشی، هنر و هنرمندان و نگاهی دیگر است و در تالارهای بهار، تابستان، پاییز، زمستان، ممیز، میرمیران و نامی به نمایش گذاشته شده است.

گالری ممیز همچون همیشه به آثار هنرمندان طراح گرافیک و کاریکاتور اختصاص یافته بود و آثار هنرمندان جوان زیر ۲۵ سال، آزاد و هنرمندان مدعو در این دو رشته نیز در این گالری روی دیوار است.

در گالری میرمیران عکس‌های ورزشی بخش آزاد و جوان به‌نمایش درآمده‌ است و عکس‌های مستند اجتماعی در نگارخانه پاییز و عکس‌های بخش هنر و هنرمندان نیز در نگارخانه زمستان روی دیوار رفته است.

گالری نامی واقع در طبقه‌ دو خانه‌ هنرمندان ایران میزبان عکس‌های خبری این دوره است و عکس‌های بخش نگاهی دیگر (خلاقه) به تفکیک بخش‌ آزاد و جوانان زیر ۲۵ سال نیز در دو نگارخانه بهار و تابستان به نمایش درآمده است.

همچنین در کنار بخش نمایشگاهی،‌ آثار منتخب بخش عکاسی،‌ طراحی گرافیک و کاریکاتور نیز به صورت اسلایدشو در تالار شهناز و ناصری به نمایش درآمده است.

همچنین، گزارش تصویری‌هایی از احمد معینی‌جم با موضوع عکاسی ورزشی، ساتیار امامی در بخش مستند اجتماعی و سهند صمدیان با موضوع تایلند از نگاهی دیگر نیز به صورت اسلاید شوی گروهی و مالتی مدیای انفرادی به‌صورت لوپ در ال‌سی‌دی‌های مستقر در طبقات اول و دوم خانه هنرمندان نمایش داده می‌شوند.

جشنواره فیلم تصویر با اکران بیش از ۱۲۰ فیلم کوتاه، مستند و داستانی به همراه بخش نمایشگاهی جشن تصویر سال تا ۲۵ اسفند در خانه هنرمندان ایران ادامه دارد.

گالری اثر

آخرین نمایشگاه امسال گالری اثر نیز به آثاری دیده نشده از هنرمندان این گالری اختصاص یافته است.

در این نمایشگاه آثار عکس و نقاشی ۹ هنرمند صاحب سبک گالری اثر شامل علیرضا آدم‌بکان، ایمان افسریان، مجتبی تاجیک، آزاده رزاق دوست، بابک روشنی‌نژاد، رضا عظیمیان، سمیرا علیخانزاده، محمد غزالی و رکسانا منوچهری روی دیوار رفته است که همه این آثار برای نخستین بار رونمایی می‌شود.

گالری اثر، سال گذشته نیز این ابتکار را انجام داده بود و با ارایه آثار هنرمندان خود در یک رویداد گروهی، سلیقه، زاویه نگاه و زیبایی‌شناسی بصری مورد توجه خود را پیش روی جامعه هنری قرار داد.

در این نمایشگاه، علیرضا آدم بکان با اثری از مجموعه «هفتاد و دو تن»، ایمان افسریان از مجموعه «فضاهای خالی»، مجتبی تاجیک از مجموعه «جعبه‌ها»، آزاده رزاق دوست از مجموعه «در جستجوی زمان از دست رفته»، بابک روشنی‌نژاد از مجموعه «تریلوژی»، رضا عظیمیان از مجموعه «دانلود‌ها»، سمیرا علیخانزاده از مجموعه «۱۰۰ سالگی»، محمد غزالی از مجموعه «یه چیزی می‌خوام، آرومم کنه» و رکسانا منوچهری از مجموعه «سایه بازی» حضور یافته‌اند و علیخان‌زاده، رزاق دوست و غزالی با ارایه اثری از مجموعه تازه‌شان در این رویداد حاضر خواهند شد.

نمایشگاه تا ۲۳ اسفند ماه ۹۱ روزهای یکشنبه تا پنجشنبه ۱۱ تا ۲۰ و جمعه‌ها ۱۶ تا ۲۰ ادامه دارد. گالری اثر روزهای شنبه تعطیل است.

گالری اثر در خیابان ایرانشهر، روبروی خانه هنرمندان، خیابان بارفروشان، پلاک ۱۶ واقع است.

گالری آریا

گالری آریا در آخرین نمایشگاه خود در سال ۹۱ میزبان دومین نمایشگاه و حراج «تابلوهای کوچک» شامل آثاری از پیشکسوتان، هنرمندان باسابقه و جوان است.

تاکنون ۳۰۰ اثر در این نمایشگاه به فروش رسیده است و علاقه‌مندان تا ۲۳ اسفندماه می‌توانند از آثار این نمایشگاه بازدید و خرید کنند.

دومین نمایشگاه «تابلوهای کوچک» که با هدف جمع‌آوری مجموعه آثاری که ارزش هنری آنها را اندازه اثر تعیین نمی‌کند، در قالب نمایش آثار نقاشی، طراحی، چاپ دستی و تصویرسازی برپا شده است.

تاکنون در این نمایشگاه ۳۰۰ اثر به فروش رسیده است که علیرضا سعادتمند با ۳۶ اثر، کامبیز درم‌بخش با ۱۸ اثر و رضا هدایت با ۱۵ اثر در صدر رکوردداران فروش این نمایشگاه قرار دارند.

همچنین در بخش حراج این نمایشگاه که در روز ۲۲ اسفندماه برپا خواهد شد، آثار محمد ابراهیم جعفری، حسینعلی ذابحی و علیرضا سعادتمند، بیشترین درخواست خرید را دارند.

دومین نمایشگاه «تابلوهای کوچک» با استقبال هنرمندان حوزه تجسمی روبرو شده و۲۵۰۰ اثر از ۱۵۰۰ هنرمند، آثار خود را به این نمایشگاه ارائه دادند. در این نمایشگاه آثار ۳۲۵ هنرمند به نمایش در آمد که از آثار هنرمندانی پیشکسوت و باسابقه‌ای چون کامبیز درم‌بخش، محمد ابراهیم جعفری، پریوش گنجی، گیزلا وارگاسینایی، سیروس آقاخانی، هوشنگ هاتفی، شاهو بابایی، علیرضا سعادتمند و.... تا هنرمندان جوانی که تاکنون نمایشگاهی نداشته‌اند، آثارشان در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

آثار دومین نمایشگاه و حراج «تابلوهای کوچک» بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان قیمت ثابت دارند و هر اثری که به فروش می‌رسد، اثری دیگری جایگزین آن می‌شود.

اما در بخش حراج نیز که یک دیوار گالری به آثار این بخش اختصاص یافته، شیوه حراج بدین صورت است که بر اساس قیمت پایه ۲۰۰ هزار تومان، هر لیبلی که بر روی اثر بخورد به معنای این است که ۵۰ هزار تومان به قیمت کار افزوده خواهد شد. به این صورت قیمت نهایی و خریدار نهایی نیز در پایان نمایشگاه در روز ۲۲ اسفندماه که روز پایانی نمایشگاه است مشخص می‌شود.

نمایشگاه «تابلوهای کوچک» تا ۲۲ اسفندماه در گالری آریا واقع در خیابان ولیعصر، بالاتر از سه راه بهشتی، کوی زرین، شماره ۱۰ میزبان علاقمندان به هنر است.

کد خبر: 55769
Share/Save/Bookmark