محجوب: جوانان برای ورود به عرصه فیلم‌سازی نیاز به حمایت دارند
محجوب: جوانان برای ورود به عرصه فیلم‌سازی نیاز به حمایت دارند
 
تاريخ : دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۰۳

حسین محجوب، نویسنده و كارگردان كشورمان، گفت: بیشتر افرادی كه به ساخت فیلم كوتاه اقدام می‌كنند جوان هستند و سرمایه چندانی برای پیشبرد هدف‌های خود ندارند و اگر در این زمینه سازمانی متولی حمایت از این افراد نشود در اول راه فیلم‌سازی با بن‌بست مواجه می شوند.
به گزارش هنرنیوز، حسین محجوب نویسنده و كارگردان كشورمان افزایش میزان حمایت سازمان های فرهنگی و هنری از فیلم‌سازان جوان را یكی از موارد مهم برای ترغیب آن‌ها به ساخت فیلم كوتاه توصیف كرد و گفت: بیشتر افرادی كه به ساخت فیلم كوتاه اقدام می‌كنند معمولاً جوان هستند و خیلی سرمایه چندانی برای پیشبرد هدف‌های خود ندارند و اگر در این زمینه سازمانی متولی حمایت از این افراد نشود در اول راه فیلم‌سازی با بن بست مواجه می شوند و احتمال اینكه از دنیای فیلم‌سازی خداحافظی كنند، زیاد است.
وی ادامه داد: افزایش میزان جوایز جشنواره‌ها و مهیا كردن فضایی اختصاصی برای اكران فیلم های كوتاه در قالب سینمایی خاص نیز در این زمینه می تواند مفید و مؤثر واقع شود.
كارگردان مستند «از یاد رفته»، جشنواره فیلم های ۱۰۰ ثانیه‌ای را یكی از سخت ترین و متفاوت‌ترین جشنواره‌های فیلم كوتاه دانست و اظهار داشت: ساخت یك فیلم كوتاه، كار بسیار سختی است و اگر با یك ایده و مدیریت درست همراه نباشد خیلی موفق نخواهد بود. در این زمینه در فیلم ۱۰۰ كه از درون فیلم كوتاه برخاسته است و جزو فیلم‌های كوتاه كوتاه به شمار می‌رود، نقش ایده و مدیریت زمان از مواردی است كه فیلم‌ساز باید همواره آن را مد نظر قرار دهد.
وی با بیان اینكه سینمای كوتاه كشورمان تاكنون از درون خود فیلم‌سازان بزرگی را پرورش داده است، عنوان كرد: درحدود ۴۰ سال قبل افرادی كه الان در جایگاه رفیع فیلم‌سازی هستند با ساخت فیلم‌های ۸ میلی متری كار خود را شروع كردند؛ ولی چرا الان كه با گسترش تكنولوژی‌ها و ابزارهای تصویربرداری روبه‌رو هستیم، فیلم‌سازان كمتری نسبت به فیلم كوتاه استقبال نشان می دهند.
محجوب ادامه داد: به زعم بنده، كم توجهی و نادیده گرفتن این سینما توسط مدیران هنری كشور باعث شده تا فیلم‌سازان برای شروع كاری خود كمتر توجهی به این سینما كه باید ستون و پایه اصلی ورود به مراحل بالاتر فیلم‌سازی باشد، كنند.
نویسنده مستند «تركمن»، استمرار نداشتن جشنواره ها در طول سال را یكی از ضعف های عمده در سیستم جشنواره ای كشور دانست و خاطرنشان كرد: اگر بخواهیم خروجی خوبی را از این جشنواره ها داشته باشیم، باید حتماً در طول سال برنامه هایی منسجم كه شامل كارگاه های آموزشی، ارتباط با هنرمندان و ... است را در برنامه كاری خود داشته باشیم.
وی تصریح كرد: جشنواره فیلم ۱۰۰ با برگزاری كارگاه های آموزشی و فراهم كردن امكاناتی برای پخش این فیلم ها از رسانه های دیگر، سعی كرده است تا از ادبیات عام جشنواره ای فاصله بگیرد و یكی از جشنواره متحول كشور به شمار می رود.
وی در پایان اظهار داشت: اگر سعی شود تا مكان‌های اجرای فیلم‌های كوتاه را در كشور گسترش دهیم تا همراه با مخاطب خاص، مخاطب عموم هم فرصت استفاده از این فیلم‌ها را داشته باشد، هم انگیزه كاری هنرمندان را بالا می‌بریم و هم به اقتصاد هنر كمك می كنیم.
کد خبر: 83759
Share/Save/Bookmark