جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور برگزار می شود
هم‌زمان با هفته امامت و ولايت؛
جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور برگزار می شود
رحيم قربانی دبير بيست و هفتمين جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشورگفت: برای ارتقای سطح كيفی جشنواره، نفرات برتر اول تا سوم هر رشته انتخاب شدند و اين جشنواره از هشتم تا يازدهم آبان‌ماه در محل مجتمع فرهنگی دانشجويی سيزده آبان و هم‌زمان با هفته امامت و ولايت برگزار می‌شود.
 
تاريخ : شنبه ۶ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۴۸

به گزارش خبرنگار هنرنیوز؛ نشست خبری بيست و هفتمين جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور صبح امروز با حضور «رحيم قربانی» رئيس مركز قرآن و عترت سازمان بسيج دانشجويی و دبير این جشنواره و خبرنگاران در  محل مجتمع فرهنگی دانشجويی 13 آبان برگزار شد.
«رحيم قربانی» رئيس مركز قرآن و عترت سازمان بسيج دانشجويی در این نشست اظهارداشت: در كشورمان دانشگاه جامع علمی كاربردی، وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی كشور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پيام نور، دانشگاه علوم و معارف قرآن كريم و دانشگاه فرهنگيان به عنوان ده دستگاه به امر مسابقات قرآن دانشجويان و دانشگاهيان می‌پردازند و جهاد دانشگاهی، سازمان بسيج دانشجويی كشور و دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نيز در شورای هماهنگی فعاليت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها عضو هستند و هر سال يكی از اين دستگاه‌‌ها اين جشنواره را برگزار می‌كنند.
قربانی تصریح کرد: در بيست و هفتمين جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور ۶۰۰ نفر از دانشجويان شركت می‌كنند كه اين نفرات، افراد برتر اين دستگاه‌ها هستند كه از مراحل منطقه‌ای، استانی و كشوری خود صعود كردند و به اين مسابقات كه در واقع فينال مسابقات است راه يافتند و اين دوره از مسابقات در ۲۱ رشته در بخش شفاهی شامل رشته‌های قرائت تحقيق، قرائت ترتيل، حفظ كل، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۵ جزء قرآن كريم و در بخش كتبی شامل رشته‌های قرآن‌‌شناسی، مفاهيم قرآن، فرازهايی از قرآن و عترت، ديدگاه و سيره معصومين(ع) برگزار خواهد شد.
رئيس مركز قرآن و عترت سازمان بسيج دانشجويی افزود: رشته‌های پژوهشی، مقاله، كتاب، نرم‌‌افزار، رشته‌های هنری، ادبی، خوشنويسی، نقاشی، فيلم‌نامه‌نويسی، نماهنگ نيز در جشنواره وجود دارد. در اين جشنواره نخستين بار عنوان «عترت» نيز اضافه شد و در نتيجه دو رشته نيز اضافه شده و رشته‌های مداحی و دعاخوانی نيز به بخش شفاهی اضافه شده است. مرحله دانشگاهی اين مسابقات در بهمن و اسفندماه سال گذشته و مرحله كشوری هر يک از دستگاه‌ها در ارديبهشت و خرداد برگزار شد كه دانشگاه آزاد اسلامی اسامی نفرات برتر خود را در بخش شفاهی به تازگی اعلام كرد.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع و در بيست و هفتمين جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور ۳۵۰ هزار نفر در مراحل مختلف دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالی شركت داشتند كه در مرحله انتخابی ۲۵۲ نفر در هر رشته شركت داشتند.
قربانی اضافه کرد: داوران اين جشنواره ۴۰ نفر از بهترين داوران ملی و بين‌المللی می‌باشند و در برخی از رشته‌ها دو تا سه داور به امر قضاوت می‌پردازند. همچنین دراین دوره یک نوآوری هم ما داریم که آن انتخاب بهترين تلاوت از ديدگاه حضار، استعداديابی برای داوری مسابقات قرآن از بين متسابقان، ساخت فيلمی در خصوص محكوميت توهين به مقدسات الهی و اضافه كردن رشته قرائت موضوعی از جمله نوآوری‌های انجام شده در اين دوره از رقابت‌ها است.
دبير بيست و هفتمين جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور تاکید کرد: نفرات برتر می‌توانند آياتی را درباره بيداری اسلامی و استكبار ستيزی در اين رشته تلاوت كنند كه داوری بر آن ملاک‌ها و معيارهای خاص خود را دارد و برای نخستين بار متسابقان در بيست و هفتمين جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجويان كشور به ديدار مقام معظم رهبری نائل می‌شوند. حضور در حرم مطهر عبدالعظيم حسنی(ع) در ايام ولادت امام هادی(ع) نيز از ديگر برنامه‌های تدارك ديده شده برای متسابقان است.
وی از حضور سيدمحمد حسينی، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمين محمديان، رئيس نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مخبر دزفولی، دبير شورای عالی انقلاب فرهنگی و نمايندگان مجلس به عنوان مهمانان ويژه مراسم آغازیین و پایانی این جشنواره خبرداد.
رحیم قربانی در پایان این نشست خبری ابرازداشت: برای ارتقای سطح كيفی جشنواره، نفرات برتر اول تا سوم هر رشته انتخاب شدند كه پيش از اين نفرات اول تا پنجم انتخاب می‌شدند و اين جشنواره از هشتم تا يازدهم آبان‌ماه در محل مجتمع فرهنگی دانشجويی سيزده آبان و هم‌زمان با هفته امامت و ولايت برگزار می‌شود كه برنامه‌های ويژه‌ای نيز به مناسبت سال‌روز مبارزه با استكبار جهانی تدارک ديده شده است.

کد خبر: 48604
Share/Save/Bookmark