تعامل و همکاری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری با دانشگاهها تقویت شود
ایمانی خوشخو؛
تعامل و همکاری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری با دانشگاهها تقویت شود
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : چهارشنبه ۶ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۳۹
محمد حسین ایمانی خوشخو؛ سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: دانشگاه علم و فرهنگ برنامه جدی را در زمینه آموزش گردشگری آغاز کرده است و امسال دانشجویانی در مقطع کارشناسی ارشد رشته های طبیعت گردی(اکوتوریسم) و برنامه ریزی گردشگری در این دانشگاه مشغول به تحصیل شدند.

ایمانی خوشخو ادامه داد: آموزش عمومی گردشگری امروزه یک ضرورت است و طرح مدرسه پاییزی گردشگری از منظر آموزش غیر کلاسیک به همین منظور برگزار شده است که می تواند یک طرح و برنامه الگویی برای مراکز آموزشی باشد. آموزش عمومی گردشگری می تواند علاقه مندان و مردم و جامعه میزبان گردشگری را بیشتر با مباحث گردشگری آشنا کند و می بایست در کشور ما که در مسیر توسعه گردشگری قرار دارد، اطلاعات منابع انسانی و مردم درباره گردشگری افزایش پیدا کند و در مراحل بعد مردم در زمینه گردشگری آگاهتر و فعال تر حضور پیدا کنند.

سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ نقش دانشگاهها را در توسعه گردشگری محوری خواند و گفت: آموزش گردشگری در دانشگاهها که امروز گسترش یافته است می تواند نقش قابل توجهی در توسعه جوامع ایفا کند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی با اشاره به برنامه های دانشگاه علم و فرهنگ در زمینه گردشگری در آینده گفت: توسعه رشته های گردشگری به صورت تخصصی تر به 10 رشته و برگزاری نشست روسای گروههای گردشگری دانشگاههای معتبر آسیا از برنامه های دانشگاه در حوزه گردشگری است که در صورت حمایت نهادها و سازمان های مسوول برگزار خواهد شد.

ایمانی خوشخو با تاکید بر توسعه رسانه ای گردشگری افزود: توسعه رسانه ای گردشگری نیز از برنامه های دانشگاه علم و فرهنگ است تا دوره های رسانه ای گردشگری طراحی و تدوین شود و ظرفیت های رسانه ای حوزه گردشگری بیش از گذشته تقویت شود.

وی با تکید بر تعامل و همکاری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با دانشگاهها و گروههای گردشگری دانشگاهها گفت: امروز تعامل و همکاری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با دانشگاهها چندان مناسب نیست و ضرورت دارد این تعامل و همکاری تقویت شود و سازمان از نیروهای متخصص و دانشگاهی گردشگری استفاده کند و بخش خصوصی گردشگری را نیز هدایت کند تا نیروهای متخصص را به کار گیرد. در صورتی که این موارد محقق شود مسیر توسعه گردشگری هموار خواهد شد، اما بدون رویکرد علمی توسعه پایدار گردشگری حاصل نمی شود.

ایمانی خوشخو ادامه داد: هدایت مسیر گردشگری در وهله اول وظیفه سازمان ها و نهادهای مسوول است می بایست با شناسایی و معرفی مناطق گردشگری و ایجاد تسهیلات مناسب در آن مناطق و آموزش عمومی گردشگری نتایج منفی گردشگری به کمترین حد برسد.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ با تاکید بر الگوی ایرانی سفر گفت: ضرورت دارد آموزش های علمی و عمومی گردشگری انجام شود و زمینه های توسعه گردشگری فراهم شود اما برای کشور ما با توجه به شرایط اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی الگوی ایرانی سفر مورد توجه قرار گیرد.
کد خبر: 32494
Share/Save/Bookmark