به گزارش هنرنیوز به نقل از معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، این شورا پس از بررسی طرح ساخت بازی رایانه ای « روایت افتخار(اولین گلوله) » به نویسندگی حسین براتی، برای شرکت شیوا پرداز کرمان طراح این بازی، مجوز تولید صادر کرد.
این بازی به سبك اكشن سوم شخص بوده و برای کاربرتک نفره طراحی شده است.
با توجه به منطقه جغرافیایی استان کرمان ( جنوب شرقی کشور) دغدغه بسیاری از مردم و نیروی انتظامی قاچاق مواد مخدر در این استان است برای همین منظور و آگاهی بخشی به نسل جوان در زمینه مقوله مواد مخدر سازنده این بازی اقدام به طراحی بازی رایانه ای با موضوع مواد مخدر کرده است.
داستان بازي مربوط به یک مامور نیروی انتظامی است که در زمینه گروه قاچاق مواد مخدر به ایران تحقیق می کند و پس از کسب اطلاعات در زمینه این گروه وارد عمل می شود.
موضوع بازی رایانه ای روایت افتخار(اولین گلوله) مشابه خارجی ندارد و تنها دراین بازی به آن پرداخته شده است .
فضای طراحی شده در این بازی واقعی است و بازی در منطقه جنوب شرق ایران اتفاق می افتد.
بر اساس اعلام شورای صدور پروانه ساخت بنیاد ملی بازی های رایانه ای، پروانه ساخت صرفا یک مجوز اولیه برای تولید بازی است و تأیید توانایی متقاضی در تولید محصول نیست. بنابراین پس از تولید، اخذ پروانه مالکیت و مجوز انتشار الزامی است.
متقاضیان دریافت پروانه تولید « بازی های رایانه ای » می توانند به وب سایت معاونت نظارت و ارزشیابی بنیاد ملی بازی های رایانه ای به نشانی www.ebazi.org مراجعه و نسبت به دریافت و تکمیل فرم های مربوطه اقدام کنند.
***کارگاه تخصصی بررسی ویژگی های پیشرفته موتور Unity برگزار می شود
کارگاه تخصصی بررسی ویژگی های پیشرفته موتور Unity ۲۵آبان ماه _پنجشنبه_در انستیتو ملی بازی سازی برگزار می شود.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای ،این کارگاه تخصصی با موضوع برنامه نویسی و طراحی کددر سطح پیشرفته پنجشنبه ۲۵آبان از ساعت ۱۶ در انستیتو ملی بازی سازی برگزار می شود.
پیش نیاز مطالب،آشنایی کلی با unity،نوع کارگاه، ارائه مطلب و هزینه دریافتی از دانش آموختگان ۱۵۰هزارریال است.
این کارگاه سعی در توضیح بخش های مختلف Unity و معرفی ویژگی های پیشرفته آن را از نگاهی نسبتا سطح پایین دارد همچنین در این کارگاه به معرفی و توضیح چگونگی کارکرد Unity و بخش های مختلف، با هدف تولید آسانتر بازی و تولید بازی های بهتر و سریعتر، می پردازد.
اجرای scriptها و رابطه آن ها با engine اصلی،Mono and .NET Framework،Component ها، scriptable objectها و classهای دیگر،garbage collection and automatic memory management،Physics engine و objectهای مختلف آن ، rendering pipeline and it's paths،culling ،مسیر یابی و حرکت ، conditional compilation ،draw callها و سهم CPU و GPU در rendering ،ویژگی های مربوط به audio ، Profiler ،معرفی ویژگی های پیشرفته تولید (scriptهای درون Editor و سفارشی کردن خط لوله Import و ...) وبازی های شبکه ای و چند نفره را می تواناز مطالب اریه شده در این کارگاه برشمرد.
دستاورد نهایی برای حاضرین در این کارگاه ها شامل:"شرکت کنندگان جلسه را با درک بهتری از Unity و روش کارکرد آن و دانش خوبی از ویژگی های پیشرفته Unity ترک خواهند کرد. برای مثال آن ها خواهند دانست که چرا بازیشان کند اجرا می شود و یا باید کجا دنبال دلیل آن بگردند. می دانند کجا باید از path finding استفاده کنند و یا مزایای trigger ها نسبت به rigidbody ها (Physx actors) چیست. می دانند که Unity چگونه اجرا می شود و هنگامی که Unity سعی می کند در هر فریم توابع Updateشان را صدا بزند چه اتفاقی می افتد. آن ها ایده هایی راجع به چگونگی بهتر کردن محیط کار برای پروژه و تیم خود را خواهند داشت." است.
انستیتو ملی بازی سازی در جهت ارتقای سطح علمی بازی سازان و متخصصین نرم افزار، در حوزه ی مباحث فنی اقدام به برگزاری کارگاه های تخصصی کرده است.
برگزاری چنین رویدادهایی کمک به سزایی در جهت به اشتراک گذاری جدیدترین دستاوردهای علمی و تجربیات فعالان این حوزه خواهد کرد.
علاقه مندان برای آگاهی بیشتر از کارگاه تخصصی بررسی ویژگی های پیشرفته Unityمی توانند به آدرس اینترنتی http://irangdi.com/ مراجعه کنند.