به گزارش هنرنیوز، نقاشی قهوه خانه ای از سالیان دور و قبل از دوران صفویه با نام ˈخیالی نگارˈ مطرح بوده است که بعدها با برخی تحولات جامعه به عنوان نقاشی قهوه خانه ای مطرح می شود.
بیشتر نقاشی های قهوه خانه ای براساس داستان های پهلوانی، مذهبی و اسطوره های ایرانی کشیده می شده اند و به میل قهرمان سازی مردم دوران خود پاسخی مناسب می داده اند البته نباید مکان این نقالی ها را فقط به قهوه خانه ها محدود کرد تکیه ها، حسینیه ها و هر جا که محل مناسبی برای جمع شدن و حکایت گفتن بود، نقاشی قهوه خانه ای به عنوان ابزار کار نقال کاربرد پیدا می کرد.
از آنجا که نقاشی قهوه خانه ای یکی از مهمترین شاخصه های هنر ایرانی است گالری عقیلی همزمان با ولادت حضرت علی (ع) آثاری از بزرگان این هنر را در مورد این امام همام به نمایش می گذارد.
در این نمایشگاه آثاری از محمد مدبر، حسین قوللر آغاسی، عباس بلوکی فر، حسن اسماعیل زاده (چلیپا)، حسین همدانی، جواد عقیلی، محمد فراهانی روی دیوار می رود.
نمایشگاه نقاشی های قهوه خانه ای درباره امام علی (ع) از تاریخ ۲۳ اردیبهشت تا ۲۱ خرداد در گالری عقیلی واقع در شهرک غرب خیابان سیمای ایران برپاست .