چرا حوزه هنری زمان اصلاحات تصمیم به عدم اکران فیلم ها نمی گرفت
حمید بهمنی در گفتگو با هنر نیوز:
چرا حوزه هنری زمان اصلاحات تصمیم به عدم اکران فیلم ها نمی گرفت
یک کارگردان فیلمهای دفاع مقدس گفت: برگزاری تجمعات اعتراض آمیز بر علیه فیلمهایی که مسیر قانونی خود را برای اکران طی کردند تنها دستاویزی برای دشمنان انقلاب اسلامی خواهد بود تا بهانه ای برای آتش تهیه خود بر علیه نظام داشته باشند.
 
تاريخ : چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۴


حمید بهمنی در گفتگو با خبرنگار سینمایی هنر نیوز در مورد برخی از اتفاقاتی که از زمان اکران دو فیلم نوروزی براه افتاده است افزود: من به هیچ عنوان تجمعات اعتراض آمیزی را که گروهی در مقابل وزارت ارشاد برای دو فیلم نوروزی بر پا کردند تائید نمی کنم اما معتقدم اگر هرچیزی مسیر قانونی خود را طی کند نتیجه بهتری خواهد داشت درحالی که برگزاری اینگونه اعتراضات، تنها دستاویزی برای دشمنان انقلاب اسلامی و خبرگزاریهای ضد نظام خواهد تا بهانه ای برای آتش تهیه خود بر علیه نظام داشته باشند.
وی با اشاره به تلاشهای معاونت سینمایی برای ارتقای

در حالی که تیم آقای شمقدری، دغدغه نظام، انقلاب و ولایتمداری دارند و به هیچ عنوان، نسبتی با فیلمهای ضد انقلاب و ضد دین ندارند اما گروهی با اعتراض های خود می خواهند به جامعه بقبولانند که برخی از تولیدات سینمایی این دوران؛ ماهیت ضد ارزشی و ضد دینی دارند
سینما ادامه داد: در حالی که تیم آقای شمقدری، دغدغه نظام، انقلاب و ولایتمداری دارند و به هیچ عنوان، نسبتی با فیلمهای ضد انقلاب و ضد دین ندارند اما گروهی با اعتراض های خود می خواهند به جامعه بقبولانند که برخی از تولیدات سینمایی این دوران؛ ماهیت ضد ارزشی و ضد دینی دارند در صورتی که اینگونه تجعمات، توهین به آن بخش از اهالی سینماست که برای ساخت این فیلمها زحمت کشیده اند.
کارگردان فیلم سینمایی « گلوگاه شیطان» در عین حال اظهار داشت: معتقدم اگر شکاف بین فیلمهای جریان ساز و مثبت سینمای ایران و فیلمهای گیشه پسند به درستی درمان شود و همه فیلمها از شرایط اکران برابری برخوردار باشند دیگر شاهد اتفاقات کمتری از این دست در جامعه خواهیم بود.
به گفته بهمنی ما نباید یک فیلم فرهنگی را با اکرانهای نامناسب ذبح کنیم و فقط به فکر فروش فیلمهای بخش خصوصی که صرفا به خاطر بدست آوردن سود بیشتر ساخته می شود باشیم.
این کارگردان ارزشی سینمای ایران با اشاره به سخنان رئیس حوزه هنری مبنی بر ممانعت از اکران حدود ۱۵ فیلم جدید سینمای ایران در سینماهای تحت پوشش حوزه گفت: سوال من از دوستان حوزه هنری این است که طی سالیان درازی که حوزه ، سینما در اختیار داشت چه گلی به سر سینما با تولیدات خود زده است که حالا داعیه دار فیلمهای ارزشی شده است؟ متاسفانه ما در زمان مدیریت سالهای گذشته حوزه هنری؛ شاهد ساخت بدترین فیلمهای سخیف و بعضا فیلم فارسی بودیم که در سینماهای حوزه اکران شده اند اما هیچگونه بخشنامه ای مبنی بر ممانعت از اکران آنها هم از سوی حوزه نبودیم اما حالا چه شده که شاهد چنین سخنانی هستیم به طور قطع این نوع سخنان ، ریشه در مسائل دیگری دارد.
حمید بهمنی تاکید کرد: بهتراست تا حوزه هنری به جای واکنش به عدم اکران برخی
سوال من از دوستان حوزه هنری این است که طی سالیان درازی که حوزه، سینما در اختیار داشت چه گلی به سر سینما با تولیدات خود زده است که حالا داعیه دار فیلمهای ارزشی شده است؟
از فیلمها، بر روی ساختار درونی سازمان خود تمرکز نماید و به دنبال تصحیح مسیر فیلمسازی خود در حوزه باشد و اجازه دهد افراد متخصص و متعهد بیشتری در حوزه فعالیت کنند.
 متاسفانه در سالهای اخیر، غیر از تولید فیلم «سیب وسلما» دیگر حوزه مبادرت به فیلمهای ارزشی نکرده و این مکان بیشتر جایگاه فیلمسازانی شده که پس زمینه گروهی و رانتی دارند و علی رغم گرفتن پولهای کلان مبادرت به ساخت فیلمهای مورد نظرخود می کنند این در حالی است که برخی از این فیلمها نیز در راستای تفکر حوزه هنری که باید بیشتر در مسیر نشر و تکثیر اندیشه حضرت امام باشد، نیست.
کارگردان فیلم سینمایی «غریبه» با بیان اینکه حوزه هنری به جای خط و نشان کشیدن در بکارگیری نیروهای فیلمساز خود تجدید نظر کند تا جامعه شاهد فیلمهای فرهنگی و ارزشی بیشتری از این سازمان باشد گفت: شایسته نیست حوزه هنری به جریانی که از سوی برخی ها برای زیر سوال بردن مدیریت سازمان سینمایی کشور براه انداخته اند دامن بزند و از آب گل آلود، ماهی بگیرد. معلوم است که این نوع واکنش ها از سوی حوزه هنری، هدفمند است وگرنه چرا قبلا حوزه هنری چنین تصمیماتی اتخاذ نکرده است؟ چرا حوزه هنری در زمان اصلاحات که ما فیلمهای بدتر از الان هم داشتیم، سینماهای خود را از اکران آن فیلمها خارج نکرد و بخشنامه ای صادر نکرد؟
وی تاکید کرد: اینگونه تصمیمات عجولانه، زیبنده حوزه هنری نیست.

کد خبر: 39253
Share/Save/Bookmark