وزیر ارشاد باید نگاه پدرانه‌ای به هنرمندان داشته باشد
حبیب الله بهمنی در گفتگو با هنرنیوز:
وزیر ارشاد باید نگاه پدرانه‌ای به هنرمندان داشته باشد
یک کارگردان سینمای ایران معتقد است باید وزیر ارشاد، نگاه پدرانه ای نسبت به همه ی هنرمندان بویژه هنرمندان سینما داشته باشد تا بدین وسیله همه نیروهای فرهنگی را به سمت و سوی اهداف انقلاب و نظام جمهوری اسلامی سوق دهد.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۷

حبیب الله بهمنی کارگردان سینمای ایران درگفتگو با خبرنگار سینمایی هنرنیوز در مورد علی جنتی وزیر ارشاد پیشنهادی دکتر حسن روحانی به مجلس گفت: من شناخت کافی نسبت به ایشان ندارم و نمی دانم که آقای جنتی چقدر به مسائل و مشکلات فرهنگی و بویژه سینمایی آشنایی دارند. اما امیدوارم هر فردی که به عنوان وزیر ارشاد، سکانداری مسائل فرهنگی کشور را بر عهده می گیرد موفق باشد و ما هم به عنوان یک سینماگر اعلام آمادگی می کنیم هرکمکی از دستمان بر بیاید دریغ نخواهیم کرد.

وی با اشاره به ویژگی های یک وزیر ارشاد برای برعهده گرفتن سکان فرهنگی کشور افزود: باید وزیر ارشاد در حوزه فرهنگ، سینما و حوزه های زیر مجموعه های خود اطلاعات و آشنایی دقیق و حتی ریز داشته باشد. از سوی دیگر معتقدم وزیر ارشاد می بایست نگاه پدرانه ای نسبت به همه ی هنرمندان بویژه هنرمندان سینما داشته باشد. چرا که هنر نیازمند یک نگاه پدرانه است تا با بسیج و تمرکز همه بخش های مختلف فرهنگی بتواند خدمتگزار لایقی برای انقلاب و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد.اگر چنین نگاهی بر حوزه فرهنگی کشور حکمفرما نباشد شک نکنید که دوباره دچار مشکلاتی خواهیم شد که بخشی از انرژی های سینما را تلف خواهد کرد.

کارگردان فیلم سینمایی «سیب و سلما» تصریح کرد: نکته مهمی که همه باید آن را درنظر داشته باشند جنگ پنهان دشمن با نظام و انقلاب اسلامی است. دشمنانی که در جنگ نظامی علیه ما موفق نشدند حالا با رویکرد فرهنگی وارد کارزار شدند. این درحالی است که جنگ فرهنگی، ابزار و ادوات مخصوص به خودش را می طلبد و مهمترین عنصرجنگ فرهنگی، قشر «هنرمندان» هستند.

حبیب الله بهمنی یادآور شد: خوشبختانه قاطبه هنرمندان ما علاقه مند به کشور، انقلاب و نظام هستند و خواهان تعالی و رشد کشور می باشند. البته در این مجموعه حتی می توان برخی ها را نام برد که بیگانه پرست هستند و به دنبال اهداف دیگری سیر می کنند و به هیچ عنوان نظام ، انقلاب و کشور برایشان مهم نیست و حتی سر از اسرائیل در می آورند. که همین اخیرا شاهد بودیم فیلمسازی که روزی سنگ انقلاب را به سینه می زد و حتی دو آتشه تر از حزب اللهی ها بود به دامن اسرائیل پناه برد. متاسفانه این ها واقعیت های سینمای ما است.

کارگردان فیلم سینمایی «شب کایت ها» گفت: با توجه به پتانسیل قوی که جامعه هنری ما برای انجام رسالت انقلابی خودش دارد اما این امر نیازمند به هوشمندی است تا هر عنصری که به ظاهر چهره مثبتی دارد  وارد عرصه سینما نشود. لذا باید مواظب این قبیل افراد بود. چرا که این افراد آنقدر با سوء استفاده و رانت خواری، فضا را تنگ خواهند کرد که تا دلسوزان واقعی انقلاب؛ پشت صحنه بمانند.

بهمنی گفت: ما هم اکنون با یک جنگ نرم فرهنگی روبرو هستیم و وزیر ارشاد موفق فردی است که بتواند تمام انرژی فرهنگی جامعه را بسیج و در خدمت اسلام قرار دهد.

وی در مورد امکان انحلال سازمان سینمایی از سوی وزیر جدید اظهار داشت: فکر نمی کنم چنین اتفاقی رخ بدهد چرا که هر وزیر ارشاد هوشمندی به دنبال تقویت تشکیلات خود و افزایش نیروی تشکیلاتی اش خواهد بود تا بتواند ماموریتش را بهتر انجام دهد. همه می دانند که سازمان سینمایی، خیلی قوی تر از معاونت می تواند ماموریتش را انجام دهد و از امکانات و بودجه مناسب تری نیز برخوردار است. بنابراین هیچ فرد عاقلی نمی آید سازمانی را که در راستای خدمت مناسب تر به هنرمندان شکل گرفته آن را منحل سازد.اگر چنین اتفاقی رخ بدهد نشان دهنده این است که وزیر دولت یازدهم ،اطلاعات کافی نسبت به سازمان سینمایی نداشته است.

حبیب الله بهمنی در مورد عملکرد دکتر حسینی وزیر ارشاد دولت دهم گفت: تحلیل عملکرد ایشان نمی تواند بدون در نظر گرفتن وزرای قبلی در این حوزه باشد. دکتر حسینی ادامه دهنده راه وزیر ارشاد دولت نهم با وسعت بیشتری به ویژه در حوزه های خارج از مرکز بود.
 
به گفته این کارگردان سینمای ایران، تاسیس سازمان سینمایی یکی از شاخص های مثبت عمکرد دوران دکتر حسینی محسوب می شود.این درحالی است که جریانی همواره تلاش می کرد تا فعالیت های دکتر حسینی وزیر ارشاد را تحت الشعاع مسائل سیاسی تعبیر و تفسیر کند و از او یک چهره منفی بسازد.

بهمنی اضافه کرد: در مجموع آقای دکتر حسینی دوران مطلوبی را طی کردند و امیدوارم وزیر ارشاد آینده هم، دو چندان بتواند خدمات ایشان را تداوم ببخشد.
کد خبر: 62103
Share/Save/Bookmark