به گزارش هنرنیوز، محمد حسین اكبری ـ دبیر كمیتهی فنی سازمان هواپیمایی ـ در دومین نشست هماندیشی تورآوران ایران گفت: اگر بخواهیم سهمی از درآمد میلیاردی گردشگری دنیا را به خود اختصاص دهیم و به نفت متكی نباشیم، فقط و فقط باید كارها را به بخش خصوصی بسپاریم و دولت نظارهگر باشد و زیربنا و بستر را فراهم كند.
او با اشاره به فعالیتهایی كه در زمینهی سفرهای هوایی انجام میشود، گفت: تا كنون دوهزار و ۱۴۰ مجوز برای دفاتر خدمات هوایی صادر شده است و ۸۰۰ متقاضی نیز وجود دارد. از ابتدای سال ۸۹ نیز سیستمی طراحی شد تا متقاضیان از این طریق، درخواستهای خود را برای گرفتن مجوز ارائه دهند.
وی اضافه کرد: این روند بهصورت آزمون و خطا در سال ۹۰ ادامه پیدا كرد و حالا تمام اطلاعات دفاتر خدمات هوایی روی سیستم اینترنتی قرار دارد.
در ادامه نیز سرهنگ اسفندیاری ـ معاون عملیات پلیس راه ناجا ـ با ارائهی گزارشی از میزان تصادفهای جادهیی از سال ۸۰ تا كنون، بیان كرد: با توجه به افزایش سه برابری تولید خودرو، اگر روند تصادفهای جادهیی به همان میزان رشد میكرد، تا كنون بیش از ۵۰هزار نفر كشته داشتیم؛ اما خوشبختانه این روند متوقف شد و تعداد كشتههای جادهیی به ۲۰هزار و ۶۸ نفر رسید.
او یادآوری كرد: ایران با توجه به داشتن آمار ۲ / ۸ درصد در تصادفهای جادهیی به ازای ۱۰هزار وسیلهی نقلیهای كه تولید میشود، در میانگین جهان قرار گرفته است. این، آمار سازمان بهداشت جهانی است.
وی در ادامه اظهار امیدواری كرد كه مسیرهای ریلی در كشور افزایش یابد تا امنیت سفر هم بیشتر شود.
اكبر غمخوار ـ عضو انجمن صنفی دفاتر سفر و خدمات گردشگری تهران ـ هم به دغدغههای گردشگران دربارهی امنیت در ایران با توجه به آمار تصادفهای جادهیی كشور و همچنین محدودیت تردد اتوبوسهای گردشگری در داخل شهرها اشاره کرد و گفت: راهور ناجا دربارهی چگونگی تأیید صلاحیت رانندگان وسایل نقلیهی عمومی توضیح دهد.
سرهنگ اسفندیاری در اینباره اظهار کرد: معمولا صلاحیت رانندهها در جادهها كنترل میشود؛ اما شركتهای مسافرتی باید در اینباره دقت بیشتری داشته باشند و افرادی را به كار گیرند كه صلاحیت لازم را برای هدایت گردشگران در مسیرهای برونشهری داشته باشند.