عضو هیات انتخاب بخش کلاسیک غیر ایرانی جشنواره بیست و هفتم موسیقی فجر:
رقابتی بودن جشنواره موسیقی فجر منجر به ایجاد روحیه در نوازندگان شده است
رقابتی بودن جشنواره موسیقی فجر منجر به خود آزمایی روحیه جوانان می شود و تاثیر آن در روند آثار بازبینی شده کاملا مشهود بود.
تاريخ : يکشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۴۳
سیاوش ظهیر الدینی، عضو هیات انتخاب بخش کلاسیک غیر ایرانی با اعلام این مطلب به خبرنگار هنرنیوز گفت: در میان آثاری که به بخش کلاسیک آمده بود سه طیف از آثار را مشاهده کردیم که از میان آنها برخی در حد بسیار عالی بودند که من را شگفت زده می کرد و برخی از آثار هم متوسط و تعداد کمی هم ضعیف بودند.
ظهیر الدینی با تاکید بر این موضوع که تعداد آثار ارائه شده با کیفیت خوب بیشتر از آثار ضعیف بود، خاطرنشان کرد: می توان از همین استعدادها برای ارتقاء کیفیت موسیقی در ارکسترهای موجود استفاده کرد.
این هنرمند روند جشنواره موسیقی فجر را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: می توان با رقابتی کردن جشنواره موسیقی مانند جشنواره فیلم و تئاتر به این جشن طراوت لازم را بخشید تا چهره های خلاق در میدان رقابت خود را بیازمایند.
ظهیر الدینی در ادامه صحبتهای خود خواستار برگزاری بخش رقابتی تکنولوژی شد و گفت: برگزاری بخش تکنولوژی برای سنین کم بسیار جالب و تاثیر گذار است به طوری که این روندی می تواند یکی از جذاب ترین بخش های جشنواره شود.
وی افزود: با توجه به تعداد آموزشگاه های موسیقی، می توان خوراک هنری خوبی برای این بخش تهیه کرد.همچنین مي توان در همه آموزشگاهها فراخواني داد تا بچه هاي كم سن و سال را شناسايي و آنها را براي حضور در جشنواره موسيقي دعوت كرد.
اين آهنگساز در خاتمه با تاكيد بر اين موضوع كه برگزاري اين بخش براي بسياري از والدین نيز مثمر ثمر است ،خاطرنشان كرد: بسياري از پدرها و مادرها تصوري از اينكه فرزندشان روزي تبديل به يك موزيسين شود را ندارند؛چرا كه آنها آموزشگاهها را به چشم یک كلاس براي پر كردن اوقات فراغت می بینند؛ به همین دلیل برگزاري اين بخش مي تواند ذهنيت آنها رانيز عوض كند.