به گزارش هنرنیوز به نقل از ستاد خبري اولين جشنواره فيلم و عكس همراه تهران ، حسين مسافر آستانه گفت: متوليان فرهنگي كشور كه نقشي در ارتقا فرهنگي جامعه بر عهده دارند و از سوي ديگر بسياري از شركت هاي تجاري كه مي توانند از زمينه تبليغاتي جشنواره بهره ببرند بايد به جشنواره هايي كه با موبايل سروكاردارند توجه نشان دهند.
آگاهي جامعه شناختي جامعه كنوني ايران براي مسئولان فرهنگي ضروري است و اين حمايت نشان هوشمندي آنان است.
اين نويسنده و كارگردان در خصوص كم توجهي صدا و سيما به فيلم ها و عكس هاي موبايلي تصريح كرد: مردم در جستجوي فرصت ديده شدن هستند و اگر مسئولان فرهنگي از فرصتي كه چنين جشنواره هايي ايجاد مي كنند بهره برداري نكنند، رسانه هاي ديگركشورها از آن به عنوان يك تهديد براي جامعه بهره مي گيرند. و پيشنهاد داد: رسانه اي مانند تلويزيون و همين طور فيلم هاي نمايش خانگي مي توانند بهترين انتخاب براي انتشار آثار برتر جشنواره در سطح عمومي باشند تا يك بار هم از سوي مردم مورد بازبيني قرار بگيرند.
مسافر آستانه با بيان اين مطلب كه امروزه كمترين استفاده اي كه از موبايل مي شود كاركرد ارتباطي آن است گفت: وقتي يك تكنولوي وارد زندگي انساني مي شود ، چه آموزش داشته باشد يا نه ، كاربرد خود را پيدا مي كند. برپايي اين جشنواره
به فرهنگسازي جهت استفاده بهينه از اين امكانات كمك مي كند.
اين استاد دانشگاه با انتقاد از خروجي هاي مخرب گوشي هاي موبايل در زمينه فيلم و عكس گفت: وقت آن بود كه حركتي در زمينه فرهنگسازي صورت بگيرد و خوشحالم كه مي شود كاربرد درست از اين ابزار را در زندگي به تعريف در بيايد.
وي تاكيد كرد: در اولين دوره جشنواره ، ايجاد انگيزه خوب ديدن براي فرد فرد هموطنان بايد مهمترين هدف باشد و نه كيفيت. همين كه شم هنري افراد در اين زمينه ارتقا پيدا كند ، ارتقا فرهنگي رخ داده است. شايد نتوان با درجه هنري به اين آثار نگاه كرد اما آنچه يك شهروند براي ثبت آن در پس ذهن داشته مهم خواهدبود.
اولين جشنواره فيلم و عكس همراه تهران با دبيري فرجاد خوشبين در سه بخش رقابتي برگزار مي شود و علاقه مندان مي توانند از طريق سايت www.tfpf.mobi عكس ها و فيلم هاي موبايلي خود را به دبيرخانه جشنواره ارسال كنند.