صدای سنتور «مجید کیانی» طنین انداز می شود
در تابستان
صدای سنتور «مجید کیانی» طنین انداز می شود
مدیر برنامه‌های مجید کیانی - نوازنده‌ی سنتور - از اجرای کنسرت تک‌نوازی سنتور توسط او خبر داد و گفت: این کنسرت در مجتمع فرهنگی و هنری خاتم‌الانبیا (ص) رشت اجرا خواهد شد.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۴۳

سیدمهرداد کیانی - فرزند استاد سیدعبدالمجید کیانی و مدیر برنامه‌های او -  با اشاره به استقبال هنردوستان شهر رشت از برپایی کنسرت‌های موسیقی سنتی، اظهار کرد: استان گیلان ظرفیتی بسیار عالی برای اجرای کنسرت‌های پژوهشی و برنامه‌های هنری تخصصی دارد. در این راستا اجرای چند برنامه‌ی هنری برای این شهر در نظر گرفته شده است.
او از اجرای کنسرت تک‌نوازی سنتور توسط استاد کیانی در تابستان سال ۹۴ خبر داد و گفت: استاد کیانی سال آینده برنامه‌های متعددی در شهرستان‌های شیراز، تبریز، رشت، نیشابور و سمنان خواهد داشت. از جمله این برنامه‌ها، اجرای کنسرت تک‌نوازی سنتور و رونمایی از اثر تصویری «کنسرت رشت» است که مهرماه امسال در این شهر برگزار شد.
مدیر تولید آثار تصویری استاد کیانی ادامه داد: تا کنون آثار تصویری شناخت هنر موسیقی ایرانی (شماره ۱۱، ۱۳ و ۱۵) با عنوان «فردوسی» و تأثیر موسیقی بر جسم و روان و معماری انتشار یافته، همچنین صدابرداری تصنیف‌های قدیمی ایران با سنتور استاد کیانی و ضرب شهرام کیانی - فرزند او - به مرحله‌ی نهایی تولید وارد شده است.
این تهیه‌کننده برنامه‌های موسیقی همچنین به برپایی نمایشگاه عکس «طبیعت» و کارگاه ضرب توسط شهرام کیانی اشاره و اظهار کرد: به‌زودی زمان اجرای این برنامه‌ها اعلام خواهد شد.
وی از همکاری رضا ثقتی - رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رشت - و حمایت‌های رضا ایمان‌طلب قدردانی و اضافه کرد: با همکاری مدیران استان گیلان و استقبال هنردوستان شهر رشت، برنامه‌های هنری از این دست همچنان ادامه خواهد داشت.
سیدعبدالمجید کیانی، نوازنده برجسته سنتور، از چهره‌های ماندگار و از استادان موسیقی ایرانی است.
او ردیف سنتور ابوالحسن صبا و قطعات علینقی وزیری و روح‌الله خالقی را به مدت چهار سال در هنرستان آزاد موسیقی ملی فراگرفت. سپس در دانشکده‌ی هنرهای زیبا دانشگاه تهران قسمتی از ردیف میرزاعبدالله را نزد داریوش صفوت و نورعلی خان برومند آموخت و برای مدت چهار سال دیگر نزد برومند، بقیه ردیف میرزاعبدالله و همچنین شیوه‌ی سنتورنوازی حبیب سماعی را فراگرفت. پس از آن، به مدت دو سال نزد عبدالله دوامی برای آموختن ردیف آوازی و همچنین چگونگی اجرای موسیقی ایرانی تحصیل کرد. سپس برای سه سال در دانشگاه سوربن پاریس در رشته‌ی اتنوموزیکولوژی تحصیل کرد.

کد خبر: 79150
Share/Save/Bookmark