آئین پایانی دوازدهمین جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویان شب گذشته ۲۸ آبان ماه با حضور جمعی از اساتید این رشته و دانشجویان در تالار اصلی تئاترشهر برگزار شد.
در ابتدای این مراسم زینب لک دبیر جشنواره دوازدهم گفت: امیدوارم زحماتی که توسط حامیان این جشنواره کشیده شد برای شرکت کنندگان در جشنواره قابل توجه باشد.
وی در ادامه پیام بهروز غریب پور را برای حاضران در سالن چنین قرائت کرد:
انگار همین دیروز بود که دلمان می خواست جهان را پر از عروسک و نمایش عروسکی کنیم و هیچ کداممان از آمدن نسل بعدی نه تنها دلشوره ای نداشتیم بلکه باید برایشان کل می کشیدیم.
آرزویم این است که امروز هم چنین شود و آنها که مانع به خانه رفتن نسل بعدی تئاتر عروسکی هستند فرش قرمز زیر پای این نسل پهن کنند.
ای کاش این آرزو دست یافتنی بود، ای کاش.
در ادامه از آقایان کارگر مدیر روابط عمومی مرکز فرش ایران، محمد دشت گلی مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی کشور، ربانی قائم مقام مرکز هنرهای نمایشی کشور، شهرام کرمی مدیر تالار هنر، قندهاری مدیر روابط عمومی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری و دکتر اردلان رئیس مبارک یونیمای ایران که حامیان دوازدهمین جشنواره تئاتر عروسکی دانشجویی بودند تقدیر شد.
در ادامه از ایرج محمدی توسط اردشیر صالح پور تقدیر شد.
ایرج محمدی گفت: دنیای عروسکی، دنیای راستی ها، پاکی ها، محبت ها و دوستی ها است خوشبختانه شما بین هنرها ناب ترین هنر را انتخاب کرده اید و کسانی که با عروسک ها سروکار دارند انسانهای فرهیخته و شادی هستند و امیدوارم که همیشه به همین گونه باشید.
وی افزود: ما در تئاتر عروسکی اساتید برجسته ای چون مرحوم جواد ذوالفقاری، اردشیر صالح پور و... را داشته و داریم اینها افرادی هستند که بدون هیچ ایرادی کارهای خود را انجام می دهند.
در ادامه مراسم بهرام شاه محمدلو یادداشتی در مورد مرضیه برومند را قرائت کرد تا از این کارگردان تقدیر شود.
برومند بعد از گرفتن هدایایش گفت: این جشنواره را واقعا دوست دارم و شاید از اولین دوره ها زمانهایی که وقت آزاد داشته ام با شما در این جشنواره بوده ام. برای من باعث خوشحالی که جوانهای امروز، کودکی شان را با من گذرانده اند و امیدوارم از این پس بتوانم همچنان راهم را ادامه دهم.
وی خاطر نشان کرد: این تندیس ها را باید به دانشجویان برگزیده داد و نه به مسئولان و حامیان چرا که مسئولان و حامیان وظیفه شان را انجام داده اند. امیدوارم سال آینده بیکار باشم و به شما کمک کنم تا اختتامیه بهتری را برگزار کنیم.
بعد از اتمام صحبت های برومند، حسن دادشکر از داوران جشنواره گفت: نکته ای که داوری را کمی مشکل کرده بود برخی ازگروه ها فقط کارگردانشان دانشجو بود یعنی مابقی اعضای گروه دانشجو نبودند اگر این جشنواره دانشجویی است تمام عوامل باید دانشجو باشند.
در ادامه مراسم ژاک تردو گفت: تا به حال ۳ بار به ایران آمده ام و برایم افتخار است که در این جشنواره داور بودم.
وی تاکید داشت: اجرا ها خیلی خوب بود اما یکسری توصیه هایی دارم تا سطح کارها به سطح بین المللی ارتقا یابد.
برای کارگردانی و طراحی نمایش از یک استاد، مشاوره بگیرید و هدف نمایش خود را شفاف بیان کنید. شروع یک نمایش بسیار مهم است اما پردازش ایده مهم تر است. به جزئیات کار خود دقت کنید چراکه کارهای آینده شما باید خلاق باشد به همین خاطر جسور باشید.