همه تولیدکنندگان فیلم کوتاه را بیمه می کنیم
گزارش هنرنیوز از نشست رسانه ای انجمن سینمای جوان؛
همه تولیدکنندگان فیلم کوتاه را بیمه می کنیم
میرزاخانی در نشست رسانه ای عملکرد انجمن سینمای جوان گفت:هرکه فیلم کوتاه می سازد؛ در طول اجرای پروژه بیمه می کنیم.
 
تاريخ : يکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۲۶

در ابتدای این نشست میرزاخانی با تاکید بر این نکته که از ابتدای حضور خود برنامه ای تازه برای سامان دادن به اوضاع انجمن سینمای جوان گفت: در نخستین سال حضور خود، آموزش را هدف قرار دادیم؛ در دومین سال تجهیزات و امکانات در حوزه اداری و فنی  و در سال سوم، رسیدن میوه های حوزه آموزش و معرفی نیروهای جوان و مستعد به سینمای کشور مد نظر ما بود.

وی اضافه کرد: در حوزه اداری همه حساب های  دفتر انجمن جمع آوری شد. پیش از این استان ها مستقل از یکدیگر فعالیت می کردند، اما می توانم به یقین بگویم که حساب ها چنان شفاف است که اکنون حتی حساب یک ریال بودجه استان ها هم در دست ماست. امروز می توان از دفتر ستاد مرکزی انجمن، فعالیت های کلیه دفاتر را رصد کرد و درجریان کلیه فعالیتهای آنها اعم از مالی اداری و آموزشی قرار گرفت. به شکل آنلاین هرگونه واریزی و برداشتی را می توان دید و در مورد آن اطلاعات گرفت. حمایت جدی عمرانی دفاتر و ستاد انجمن و تخریب و نوسازی ساختمان فرسوده ستاد مرکزی و دفاتری مانند گناباد، تویسرکان، مجتمع سینمایی مشهد ومجتمع رودبار و خرید ساختمان برای انجمن سینمای جوانان شیراز که از فعالیت های عمرانی انجمن سینمای جوانان ایران بوده است. 

وی ادامه داد: تهیه و تدوین آیین نامه معاملات و مناقصات انجمن پس از نزدیک به سه دهه فعالیت که برای مکانی همانند انجمن با گستردگی فراوانی که در سطح کشور دارد امری ضروری بود. تامین امکانات اداری مناسب، طراحی نرم افزار و erp اداری و مالی به منظور تسریع در امور اداری با توجه به کثرت فعالیت ها و گستردگی آن؛ بازنگری مدیران استانها و دفاتر سراسر کشور و نظارت دقیق بر عملکرد هر مسئول ، تامین منابع مالی جهت رشد و ارتقای جایگاه دفاتر سراسر کشور و ایجاد رفاه عمومی برای پرسنل خدوم انجمن از دیگر موارد قابل ذکر در این حوزه می باشد.

او افزود: در بحث اداری و مالی تخصیص شش میلیارد و سیصدمیلیون تومان طی کمتر از سه سال به فعالیت های دفاتر انجمن بود که در طی دوره کاری انجمن بی سابقه بوده و اعلام ریز این پرداختی ها به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها ، سازمان امورسینمایی و همچنین وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی.

دبیر جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در ادامه گزارش خود گفت: از ابتدای حضور در انجمن تلاش کردیم وضعیت برگزاری جشنواره ها را سروسامان داده و به ارتقای سطح آن در بحث جشنواره های منطقه ای ، ملی و بین المللی بپردازیم . سیاستگذاری و برگزاری «نخستین جشن فارغ التحصیلی و جشنواره فیلم اولی ها» و برگزاری اولین دوره آن در شهریور ماه ۱۳۹۱ در اردوگاه شهید باهنر با حضور بیش از ۱۲۰۰ فیلمساز فیلم اولی ،بالابردن سطح استاندارد جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران بعد از بیست و هفت دوره و استقلال این جشنواره و جدا شدن فیلم کوتاه از فجر ، پایه گذاری و برگزاری جشنواره ملی عکس ایران همراه با چاپ کتاب فاخر نمایشگاه و مجموعه کارت پستال آن به عنوان اولین حرکت جدی عکس انجمن از ابتدای تاسیس تا کنون ، نمایش آثار جشنواره فیلم کوتاه تهران با فرمت Full HD به عنوان اولین جشنواره در کشور در سال ۸۹ ، برگزاری همزمان جشنواره فیلم کوتاه تهران در سراسر کشور برای اولین بار ، تفاهم با شبکه های مختلف سیما برای نمایش آثار کوتاه و دیده شدن جوانان فیلمساز و همچنین نمایش در سینماهای تهران و مجتمع های فرهنگی و هنری از  جمله این فعالیت ها هستند.

حضور در۳۶ فستیوال جهانی با ارسال آثار منتخب و همچنین بازار و هفته فیلم ، نمایش تولیدات انجمن در شبکه نمایش (برنامه کلاکت) در نیمه دوم سال جاری ، آماده سازی دو مجموع از برگزیدگان جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران در قالب DVDو عرضه آن بین فیلمسازان فیلم کوتاه ، آماده سازی اولین پکیج فیلم کوتاه شامل تولیدات فاخر انجمن در سال ۹۱ جهت عرضه در تیراژ بالا برای توزیع در سوپرماکت ها و همچنین کیوسک ها ، برنامه ریزی برای جشنواره تسنیم در ابتدای سال ۱۳۹۲و ادامه آن به شکل یکسال درمیان با جشنواره نماز و نیایش نیز از این جمله اند.

در انتهای این بخش از آیین نامه سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران رونمایی شد که فقط میرزاخانی به اضافه شدن سه جایزه در بخش بین الملل با عنوان بهترین فیلمنامه، تدوین و تصویربرداری و همچنین اضافه شدن بخش مسابقه تحت عنوان "دست آوردها" در بخش ملی اشاره کرد که این بخش به منظور نشان دادن دست آوردها و افتخارات و پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران و توانمندی های ایرانیان در زمینه های علمی؛ فرهنگی، هنری، اقتصادی و اجتماعی و همچنین زیرساخت ها اختصاص دارد. که در این بخش نیز تندیس جشنواره ، دیپلم افتخار و جایزه نقدی و همچنین حمایت از تولید اثر بعد به برگزیده اهدا خواهد شد. 

مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران در ادامه به بخش تولید و پشتیبانی فنی اشاره کرد و گفت: تجهیز همزمان کلیه دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران به کلیه امکانات حرفه ای فیلمسازی اعم از دوربین ، سه پایه، امکانات نورپردازی، صدابرداری، تدوین و نمایش ، عکاسی آنالوگ و دیجیتال، کامپیوتر اداری و تجهیرات اداری و کلاسی بعد از دو دهه از فعالیت های انجمن در سال گذشته تا آغاز امسال بوده است.

وی افزود: حمایت از فیلمسازان جوان با ارائه تجهیزات فنی تولید فیلم در سراسر کشور از طریق دفاتر انجمن ، صیانت مالی و جانی از فیلمسازان و عوامل آنها به وسیله انجام بیمه حوادث از طریق عقد قرارداد با بیمه ایران برای کلیه فیلمسازان فیلم کوتاه کشور ، تولید فیلم حرفه ای کوتاه با اعضای دهه شصت و هفتاد به منظور بالارفتن سطح تولیدات استانی، تولید ۹۵۱ فیلم کوتاه در سال ۱۳۹۱ توسط ستاد مرکزی و دفاتر انجمن به شکل تهیه کنندگی، مجری طرح و همچنین حمایت طبق ضوابط تولید از فعالیت های دیگر سازمان است.

وی در  خصوصراه اندازی پرتال ERP کلیه حوزه ها مانند جشنواره، تولید، آموزش و اداری و مالی  تاکید کرد با تمام طراحی و برنامه نویسی سامانه یکپارچه تولید از سال آینده پروسه تولید فیلم از ثبت فیلمنامه تا رسید آرشیو آن به شکل اتوماسیون تحت وب در سراسری کشور به طور هماهنگ انجام خواهد شد.
در این بخش میرزاخانی با اعلام این نکته که همانطور که قبلا اعلام شد سال اول ورودم به انجمن را سال آموزش، سال دوم را سال تجهیز و سال سوم را سال تولید نام نهادم، در سال جاری مبلغی بالغ بر دو میلیارد ریال بابت تولید فیلم فاخر ستادی توسط انجمن به فیلمسازان مقیم تهران و شهرستان تخصیص داده شد که نتیجه آن تولید آثاری آبرومند و شاخص بود که در جشنواره های داخلی و خارجی درخشید و نام انجمن را پرآوازه کرد.

در ادامه وی با اشاره به ادامه حمایت از تولید آثار فاخر و به ویژه با رویکرد تولیدات دفاتر انجمن با موضوع بومی و لوکیشن های بومی به تخصیص یک میلیارد و پانصد میلیون ریال برای تولید سه ماهه اول سال ۹۲ صرفاً در استانها اشاره کرد و اعلام کرد از هم اکنون فیلمسازان شهرستانهای می توانند با مراجعه به دفاتر انجمن با تحویل فیلمنامه و نمونه کار و همچنین بیوگرافی فعالیت های خود برای استفاده از این حمایت اقدام نمایند.
در پایان بخش حمایت های تولید و فنی از دفاتر انجمن میرزاخانی به تخصیص اعتبار جهت خرید دوربین های حرفه ای تصویربرداری برای دفاتر شاخص و ممتاز به منظور حمایت از تولید آثار بومی و فاخر اشاره کرد و گفت : در حال حاضر همکاران واحد فنی در مرحله استعلام و انتخاب دوربین های مناسب برای این دفاتر هستند که امیدواریم در سه ماهه اول سال به دفاتر تحویل گردد.
چهارمین حوزه ای که میرزاخانی در آن صحبت کرد حوزه آموزشی و فرهنگی انجمن بود. میرزاخانی عملکرد این حوزه را در دوره جدید بسیار ارزشمند و متفاوت از سالهای گذشته خواند و به عنوان اشاره اجمالی به پنج فعالیت این معاونت به عنوان اولین ها در طول فعالیت انجمن اشاره کرد. طراحی و برنامه ریزی دوره جدید فیلمسازی (پانزده ماهه) شامل ۱۶ عنوان درسی به منظور یکپارچه سازی آموزش در کل کشور که عبارتند از تدوین طرح دروس مبانی تصویربرداری، عکاسی، مبانی سواد بصری، داستان کوتاه و گزارش نویسی، فیلمنامه ۱، کارگردانی ۱، نقد و تحلیل فیلم. مبانی نورپردازی ، فیلمنامه نویسی (۲)؛ تدوین (۱) ، مدیریت تولید، تدوین (۲)؛ کارگردانی (۲)،مبانی صدا .

راه اندازی پرتال و سامانه ERP معاونت آموزشی و فرهنگی به منظور انسجام ثبت نام به صورت آنلاین و کنترل حضور و غیاب هنرجویان و ثبت نمرات تا مرحله صدور مدرک تحصیلی و بایگانی برای بلندمدت ، طراحی و برگزاری ۲۰۰کارگاه آموزشی دوره های تخصصی مشاغل سینمایی اعم از تصویربرداری، تدوین ، مدیریت تولید ، کارگردانی برای پرورش نیروهای بومی سینمای حرفه ای ، تشکیل بانک اطلاعات مدرسین سراسر کشور ، جمع آوری بانک اطلاعات هنرجویان برای بیش از شش هزار نفر طی چند سال اخیر ،حضور ۸۳۴۴ نفر در برنامه های آموزش،انجمن در سراسر کشور در دوره های طراحی شده
صدور گواهینامه فارغ التحصیلان سال ۱۳۹۱ اعم از دوره های تکدرس و بلند مدت ۱۶۰۰ فقره ،بازنگری و طراحی مجدد دروس فیلمسازی برای هفت درس تحلیل فیلم، گزارش نویسی و داستان کوتاه، عکاسی پرتره، مبانی تصویربرداری یک ، فیلمنامه نویسی یک، کارگردانی یک و تکدرس نقد و تحلیل پیشرفته نیز از دیگر فعالیت های انجمن بوده است.

میرزاخانی خبر طراحی دوره بلند مدت انیمیشن یکساله به منظور ایجاد یک پایگاه برای جوانان مستعد سراسر کشور را اعلام کرد و گفت: جدیدترین فعالیت معاونت فوق در سال ۹۱ تهیه طرح درس و آمادگی جذب هنرجو برای دوره بلند مدت یکساله آموزش انیمیشن است. 

وی همچنین آغاز این دوره ها را از سال ۹۲ در چندین مرکز منتخب استان که امکانات نرم افزاری و سخت افزاری ایجاد دوره ها را دارند ذکر کرد. 

میرزاخانی در پایان تشریح فعالیت های انجام شده طی سه سال اخیر به فعالیت روابط عمومی و اطلاع رسانی انجمن اشاره کرد که در این ایام با انتشارکتاب نگاهی به جشنواره بیست وهفتم، بیست و هشتم و بیست و نهم برای اولین بار این جشنواره را به شکل خلاصه ثبت کرد. 

انتشار کتاب عملکرد انجمن از تابستان ۱۳۸۹ تا زمستان ۱۳۹۱، انتشار کتاب فیلم نوشت ۱و۲، تجدید چاپ کتاب هنر و عکاسی به عنوان مرجع دانشگاهی، انتشار کتاب جشنواره ملی عکس ایران طی دو دوره و همچنین تقویم رومیزی آن در سال جدید و پشتیبانی سایت انجمن سینمای جوانان ایران به عنوان یک پرتال فعال در زمینه معرفی فعالیت های انجمن سینمای جوانان ایران را برشمرد. 

در ادامه ی این نشست میرزاخانی به سئوالات خبرنگاران پاسخ گفت و ابراز امیدواری کرد در سال جاری فعالیت های جدیدی در زمینه نمایش فیلم کوتاه از شبکه های تلویزیونی و همچنین راه اندازی آموزش از راه دور فیلمسازی و دروس تک درس مشاغل سینمایی و انتشارات ویژه ای در حوزه فیلم کوتاه اجرایی و اعلام شود.

کد خبر: 55688
Share/Save/Bookmark