راه‌های نرفته زيادی در عرصه توليد فيلم داريم
حسن نجفی ؛
راه‌های نرفته زيادی در عرصه توليد فيلم داريم
حسن نجفی نویسنده و کارگردان سینما گفت: راه‌های نرفته زيادی در عرصه توليد فيلم داريم و در فضای كنونی كه شاهد آن هستيم و ازساماندهی آموزش درسينما كه يكی از پتانسيل‌های بی‌نظير جهت دستيابی به اهداف كشور است، غافل شده‌ايم.
 
تاريخ : سه شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۳۷

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی سی امين دوره جشنواره فيلم فجر حسن نجفی نویسنده و فيلمسازسینما اظهار داشت: راه‌هاي نرفته زيادي در عرصه توليد فيلم داريم و در فضاي كنوني كه شاهد آن هستيم، از ساماندهي آموزش درسينما كه يكي از پتانسيل‌هاي بي‌نظير جهت دستيابي به اهداف كشور است، غافل شده‌ايم، در شرايطي كه فرزندان بدون منافع دارند قرباني مي‌شوند.
كارگردان فيلم «سهم گم‌شده» با بيان اين كه حضور افرادي كه در مسند سينمايي قرار مي‌گيرند، مي‌تواند به اندازه سينمايي كه داراي مضامين ارزشمندي است، بزرگ و صاحب‌انديشه باشد، افزود: براي ارائه قابليت‌ها در اين هنر و بهره صحيح از آن بايد سعه صدر داشته باشيم و از جدل بپرهيزيم.
وي به سوژه‌ها و مفاهيم قابل تامل به نام اقوام، فولكلور و ادبيات شفاهي در ايران اشاره و خاطرنشان كرد: وظيفه ما به عنوان فيلمساز است كه اين فرهنگ‌ها را به جهانيان معرفي كنيم.
نجفي درباره برگزاري همزمان جشنواره فيلم فجر در استان‌ها با تاكيد بر جلوگيري از دادن رنگ و لعاب تهراني به جاي ايراني به اين جشنواره گفت: چراغ جشنواره فيلم فجر وقتي پرفروغ‌تر و قدرتمندتر مي‌شود كه با استراتژي از نگاه باري به هر جهت در آن پرهيز شود.
وي توضيح داد: جشنواره در صورت خارج شدن از شكل تهراني و سوق دادن به سوي يک رويداد ملي با ارائه طرح و ايده مي‌تواند نگاه فرامنطقه‌اي را به خود جذب نمايد.
كارگردان فيلم‌هاي «آسمان هشتم» و «شهيد چمران» تصريح نمود: در اين فرآيند براساس قابليت‌هاي منطقه‌اي نقشي بايد براي استان‌ها از جمله ارزشگذاري و ارزيابي فيلم و توليد قائل شد چرا كه نمايش چند فيلم آن هم با وضعيت نامناسب سالن‌ها هيچ يك از اهداف اين امر را رقم نمي‌زند.
وي با بيان اين كه بايد شرايطي فراهم شود فيلم‌ها هوشمندانه و باشعور از سوي مخاطبان طي برگزاري جشنواره ديده شود، ادامه داد: ما فقط نمي‌خواهيم با اين كار به چرخه اقتصادي سينما ياري برسانيم. بنابراين بايد شرايط نقد فيلم‌ها در نشست‌هاي كوچک ‌تر شهرستانی‌ها ايجاد نماييم تا همه مخاطبان خودشان را صاحب سينما بدانند در غير اين صورت با نمايش چند فيلم، جشنواره را نمي‌توان رويدادي ملي قلمداد كرد.
وي پيشنهاد داد: هسته‌هاي انساني در شهرستان‌ها جهت برگزاري جشنواره تشكيل شود كه افراد فهيم نگاه هدفمند توليد ، توزيع، آموزش و شركت در جشنواره فيلم فجر را با انديشه و تفكر در استان‌ها دنبال كنند و چنانچه بخواهيم فارغ از استراتژي و انديشه عمل كنيم علاوه بر هدر دادن سرمايه‌ها، ذائقه مخاطب را نيز خراب می‌كنيم.



کد خبر: 36148
Share/Save/Bookmark