اساس تشكیل حوزه هنری، ترویج هنر انقلاب اسلامی است
رئیس حوزه هنری در مراسم گشایش نمایشگاه هنرهای تجسمی روز هنر اسلامی:
اساس تشكیل حوزه هنری، ترویج هنر انقلاب اسلامی است
محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری در افتتاحیه نمایشگاه هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی گفت: نقش حوزه هنری قابل قیاس با ارگان های دیگر در زمینه ترویج هنر انقلاب اسلامی نیست زیرا اساس تشكیل حوزه هنری به همین دلیل بوده است.
 
داخلی آرشيو خبر
تاريخ : سه شنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۳۳


به گزارش هنرنیوز، همزمان با سالروز شهادت شهید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی، نمایشگاه هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی با حضور محسن مومنی شریف رییس حوزه هنری، محمد حمزه زاده معاون هنری حوزه هنری، حبیب ایل بیگی مدیر كل اداره روابط عمومی و امور بین الملل حوزه هنری و علی قربانی مدیر مركز محافل و جشنواره ها در نگارخانه ابولفضل عالی و گالری شماره ۱ خانه عكاسان ایران و اهالی رسانه و هنرمندان گشایش یافت.

در آئین گشایش این جشنواره  مومنی شریف رییس حوزه هنری گفت: پیشرفت‌های انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف غیر قابل انكار است و یكی از این حوزه ها، حوزه هنر است.

وی ادامه داد: به هر دلیلی هنر مورد كم توجهی قرار می گیرد، وحتی انكار می‌شد، در حالی كه هنر یكی از بخش‌های مربوط به علوم انسانی است كه نسبت به حوزه های دیگر تغییر و تحول در آن مشكل و بطئی است. اما این اتفاق در هنر انقلاب اسلامی افتاده و ما امروز شاهد سبك ادب و هنر انقلاب اسلامی هستیم.

این مقام مسئول بیان كرد: هنر، پیش از انقلاب با ارزش های جامعه و ارزش های دینی مغایر بود و جز بخش های معدودی از آن به سمت و سوی خلاف جهت دین حركت می كرد. هنرمندان انقلاب اسلامی موفق شدند جهت این حركت را تغییر بدهند و اعتماد مردم را دوباره نسبت به هنر برگردانند و مردم را با هنر آشتی دهند.

مومنی شریف با بیان این مطلب كه نام گذاری روزی به نام روز هنر انقلاب اسلامی ضرورت داشت، ادامه داد: در این روز هم دست آوردهای هنر انقلاب اسلامی مورد توجه و هم آسیب هایی كه این نوع نگرش را تهدید می كند مورد بررسی قرار می گیرد.

رییس حوزه هنری با اشاره به اینكه سالروز شهادت شهید آوینی مناسبت ترین روز برای نامگذاری روز هنر انقلاب اسلامی است، خاطر نشان كرد: تعداد این گونه نمایشگاه ها باید بیشتر شود و برگزاری این نمایشگاه ها مناسبتی و تنها مربوط به این ایام نیست. در حوزه هنری كمتر روزی وجود دارد كه فضای خالی برای برگزاری نمایشگاه داشته باشیم در عین حال نیازمند برگزاری یك نمایشگاه دایمی برای نمایش آثار مربوط به انقلاب اسلامی هستیم.

وی در پایان گفت: به عنوان كسی كه نزدیك به سه دهه است از نزدیك شاهد فعالیت های حوزه هنری هستم و مشكلات و مسایل حوزه هنری را می دانم، فكر می كنم نقش حوزه هنری در شكل گیری و ترویج هنر وادب انقلاب اسلامی بی نظیر است البته اساس تشكیل حوزه هنری هم به همین دلیل بوده است و در واقع بی هیچ منتی وظیفه خود را در این زمینه انجام می دهد.

لازم به ذكر است در نگارخانه ابوالفضل عالی ۳۱ اثر هنری از هنرمندانی چون مصطفی ندرلو، سید حمید شریفی، محمد خزایی، مصطفی گودرزی، ناصرترقی جاه، حسین خسروجردی، مرحوم ابوالفضل عالی، احمد آقاقلی زاده، ناهید فراست، علی وزیریان و حبیب الله صادقی به نمایش در آمده كه تاریخ خلق این آثار از سال های ۱۳۵۸ تا ۱۳۷۶ است.

همچنین در گالری شماره ۱ خانه عكاسان حدود ۲۴ اثر هنری از هنرمندانی چون احمد آقا قلی زاده، سیدحمید شریفی، مصطفی گودرزی، مرحوم ابوالفضل عالی، زهرا قربانیان، ناصرترقی جاه، علی وزیریان، حسین خسروجردی، سید حسن موسی زاده، ناهید فراست، حبیب الله صادقی و سید عبدالله حاجی سید حسن به نمایش درآمده است.

کد خبر: 56308
Share/Save/Bookmark