به گزارش هنرنیوز؛ کورش سلیمانی که در حاشیه برگزاری کارگاه های آموزشی اولین جشنواره فیلم و عکس همراه تهران با ستاد خبری این جشنواره گفت و گو می کرد گفت: باید بدانیم که پیشرفت های دنیای دیجیتال در عصر حاضر همچون یک انقلاب گوتنبرگی تازه، عرصه رسانه و ارتباطات را دگرگون کرده اند. بعد از اینکه دنیای دیجیتال وارد پیکار عرصه ارتباطات و گفت و گوی بین فرهنگ ها شد اتفاقات تاثیرگذار و خوبی در جوامع به وقوع پیوست.
وی با اشاره به فراگیری رسانه ای همچون تلفن همراه گفت: همان طور که در اینترنت امکان خوانده شدن یک متن برای هزاران نفر فراهم می شود؛ امکانی که در اختیار هزاران شاعر پیش از این نبوده، یک تصویر در تلفن های همراه را میلیون ها نفر می بینند که شاید آرزوی بسیاری از فیلم سازان پیش از این بوده است.
وی درخصوص اهمیت تصاویر و فیلم های موبایلی تصریح کرد: اساتید علم ارتباطات تلفن همراه را رسانه ای جدید می دانند. از دید من این رسانه یکی از تاثیرگذار ترین جدی ترین و بیر حم ترین رسانه های امروز است که تاثیراتشرا در جوامع می بینیم.
این کارشناس هنری در ارزیابی کارگاه های آموزشی جشنواره فیلم و عکس همراه تهران گفت:به نظر من طرح قابل توجهی است . استادی که برای آن انتخاب شده نیز بسیار مناسب است. در سطح خوب و کاربردی و جذاب برای دانشجویان تدریس می کنند. نکته ای که اسکویی در این کارگاه ها به آن اشاره می کند و فکر می کنم نیت جشنواره نیز باشد، شیوه درست استفاده از موبایل است. اینکه چطور از آن به عنوان یک ابزار،خوب استفاده کنیم . این آموزش ها باعث می شود هم جشنواره مخاطبان بیشتری داشته باشد و هم آثار رسیده به آن با کیفیت بهتر تولید شود.
وی دوربین را قلمی دانست که با هنرمند با آن می نویسد و تذکر داد: همان طور که این قلم میلیون ها برابر شده و در اختیار عموم قرار گرفته ، نباید آثار هنری همان اندازه که سهل الوصول شده اند سهل الوقوع باشند. به دوستانی که برای جشنواره فیلم می سازند یاد آور می شوم که همان پروسه ای را که فیلم سازان بزرگ برای ساخت فیلم ؛ از ایده پردازی و طرح گرفته تا تدوین ، پشت سر می گذارند باید در این آثار هم وجود داشته باشد تا اثری قابل توجه تولید شود.