به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی جشنواره طرح ملی ملکوت، ابوالفضل خراسانی، دبیر اجرایی جشنواره ملی «ملکوت» در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز با بیان اینکه این طرح یک طرح ده ساله است که از سال گذشته به عنوان یک طرح ملی در کشور آغاز شد، گفت: امسال دومین سال برگزاری این جشنواره است که هر ساله با محوریت آثار خاص آیتاللهجوادی آملی کار خود را دنبال میکند.
آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره پایان اسفند سال جاری است
وی با اشاره به اینکه محوریت جشنواره امسال ملکوت کتاب «قرآن در قرآن» است، افزود: این کتاب نخستین جلد از تفسیر موضوعی آیتالله جوادی آملی است که در ۸ بخش و ۳ سطح مشغول فعالیت است و از شهریورماه کار خود را آغاز کرده و تا پایان اسفندماه سال جاری ادامه دارد و اختتامیه این جشنواره نیز در اردیبهشتماه سال ۹۴ برگزار میشود.
خراسانی با بیان اینکه این جشنواره در ۸ بخش اجرا میشود، تدوین کتاب، مقاله، خلاصهنویسی کتاب، وبلاگنویسی مکاتبهای، اینترنتی و پیامکی را از جمله بخشهای این جشنواره دانست و گفت: توضیحات بیشتر در سایت مربوط به این طرح و شرایط تألیف کتب و مقالات آورده شده است.
سطحبندی کتاب «قرآن در قرآن» ویژه اقشار مختلف مردم
دبیر اجرایی جشنواره ملی «ملکوت» اظهار کرد: امسال یکی از اتفاقاتی که در جشنواره افتاد این است که ما برخی از آثار را ویژه این جشنواره آماده کردیم از جمله کتاب «قرآن در قرآن» را چون برای سطح نخبگان است، برای بقیه سطوح میانی و عمومی آساننویسی کرده تحت عنوان «میزان شناخت قرآن» که تاکنون چاپ هشتم خود را پشت سر را گذاشته و برای هر چاپ آن، ۵ هزار تیراژ آماده شد.
وی با یادآوری اینکه فایل این کتاب در سایت طرح موجود است و علاقهمندان میتوانند بهصورت رایگان از این منابع استفاده کنند، به محورهای این جشنواره اشاره کرد و گفت: حقیقت قرآن، جامعیت قرآن، خاتمیت قرآن، عقل و قرآن، فرهنگ و قرآن این ۵ محور جشنواره هستند البته ریز موضوعاتی دارد که تبیین شده است.
خراسانی با بیان اینکه برای هر محور نیز یک ویژه نامه برای سطح عمومی تولید کردیم، گفت: این یک کار نو و جالبی بوده است و اکنون دو ویژهنامه را آماده عرضه کردیم و ۳ ویژه نامه دیگر بهزودی آماده میشود.
دبیر اجرایی جشنواره ملی ملکوت به بخش پیامکی این جشنواره اشاره کرد و افزود: در این بخش که شاید عمومیترین بخش جشنواره ماست، تولید محتوا کردیم یعنی از همین منبع و کتاب متنهایی انتخاب شد و از دل آن متنها پیامک تولید شد و خود این حرکت نیز در راستای دانشافزایی دانش قرآنی جامعه است.
وی با اشاره به اینکه تقریباً ۳ هدف عمده از این طرح دنبال شده است، گفت: ارتقای دانش، تعمیق باورهای دینی که خود را به صورت اخلاق اجتماعی خود را نشان دهند، از جمله اهداف این جشنواره است.
خراسانی در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: برای برگزیدگان این جشنواره در سال جاری جایزههای ارزشمندی قرار دادیم چنانچه در سال گذشته نیز چنین جوایزی چون کمکهزینه خرید خودرو، حج عمره، عتبات عالیات و غیره اختصاص دادیم.