آثار ارسال شده در بخش آهنگسازی بیست و هفتمین جشنواره موسیقی فجر از جهت کیفی از رشد قابل قبولی برخوردار بود و همین رشد کیفی ارزیابی و انتخاب آثار را دشوار ميكرد.
به گزارش هنرنیوز، کیاوش صاحب نسق، عضو هیات داوران بخش آهنگسازی این دوره از جشنواره ضمن بیان این مطلب در توضیح آثار ارسال شده به این دوره از جشنواره موسیقی فجر گفت : براي سال دوم بود كه پایان نامه های دانشجویان و یا فارغ التحصیلان رشته موسیقی حضور در این رویداد فرهنگی را تجربه می کردند.
وی در ادامه افزود : پایان نامه های ارسال شده به بخش آهنگسازی از جهت کیفی در سطح قابل قبولی قرار داشت و با آثار ارسال شده در همین بخش در سال گذشته قابل مقایسه نبود.
این آهنگسازدر ادامه صحبت های خود با اشاره به حضور بانوان آهنگساز در این بخش گفت : یکی از پدیده هایی که در ارزیابی آثار این دوره از جشنواره موسیقی فجر را جذاب می کند، توجه به حضور بانوان هنرمند است به این معنا که حضور کیفی و کمی بانوان هنرمند و رقابت در بخش آهنگسازی قابل توجه است و دوست دارم این آثار هرچه زودتر به مرحله عمل برسد و مخاطبان این آثار را بشنوند.
صاحب نسق در ادامه افزود : یکی از مشکلات فعالیت هنرمندانی که تازه اول راه هستند این است که مکان مناسب برای عرصه آثار ندارند و در طول سال تنها یک جشنواره موسیقی فجر است که امکان دیده شدن آن هم به شکل محدود را به وجود می آورد در واقع تنها خروجی ارائه آثار خوب همین رویداد فرهنگی است.
این عضو هیات انتخاب آثار ارسال شده در بخش آهنگسازی در پایان صحبت های خود به آثار ارزیابی شده در بخش آهنگسازی آزاد اشاره کرد و گفت : تنوع در آثار ارسال شده به بخش آهنگسازی چشمگیر بود و نکته قابل توجه این بود که اغلب آهنگسازانی که در بخش پایان نامه آثار ارائه کرده بودند در بخش آزاد هم شرکت کرده بودند که خود این آثار هم در نوع خود خوب و متنوع بود، تا جائیکه اعضای هیئت انتخاب در امتیازدهی برای آثار اختلاف سلیقه داشتند.
بیست و هفتمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر ۲۴ تا ۳۰ بهمن به دبیری حسن ریاحی در تهران، کرج، شیراز، قزوین، گرگان و یاسوج برگزار می شود.