سالور: فیلمهای من قصه آدمهای تنها است
گزارش نشست مطبوعاتی فیلم «آمین خواهیم گفت»؛
سالور: فیلمهای من قصه آدمهای تنها است
«سامان سالور» کارگردان فیلم سینمایی «آمین خواهیم گفت»: من پنج فیلمی که ساختم تنهایی آدم ها را نشان دادم و حتی فیلم «سیزده۵۹» هم که فیلم دفاع مقدس بود قصه این گونه آدم ها است.
 
تاريخ : سه شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۳۷

به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ نشست مطبوعاتی فیلم سینمایی «آمین خواهیم گفت» با حضور «سامان سالور» کارگردان فیلم،«فرزاد حسنی»،«آزاده زارعی»،«علیرضا مهران» بازیگران فیلم، «سيد امير سیدزاده» تهیه کننده فیلم،«حسن زاهدی» صدا بردار ، «مازیا فکری آزاد» منتقد سینما و«محمدگبرلو» مجری ومنتقد سینما برگزار شد.
دراین نشست «سامان سالور» اظهارداشت: دو ماه بعد ازساخت فیلم سینمایی«سیزده ۵۹» برادرم سامان سالور یک طرح سینمایی داشت که بعد از صحبتهایی که داشتیم به این قصه رسیدیم و از نزدیک با این داستان آشنا شدیم.
وی افزود:درداستان واقعی یک آدمی بود که با گرگر آدمهای را از روی رودخانه عبور می داد و چند ما چند ماه روی طرح کار کردیم وتلاش کردیم یک تهیه کننده درساخت این فیلم به ما کمک کند و با آقای سید زاده که قرار بود در فیلم«سیزده ۵۹» را با هم کار کنیم و به این فیلم رسیدیم
سالورادامه داد: تصویربرداری فیلم سال گذشته در تابستان و با ۵۵ جلسه تصویربرداری کردیم و با همیاری تک تک دوستان این فیلم ساخته شد. امیدواریم در وضعیت فعلی سینمای ایران که زیاد خوب نیست فیلم های مثل «آمین خواهیم گفت» ساخته وبه خوبی اکران عمومی شوند.
درادامه
سید امیرسید زاده: طرح و ایده این فیلم وقتی به من پیشنهاد شد فهمیدم که در سینمای مدرن امروز حرف هایی برای گفتن دارد .
این نشست «سید امیرسید زاده» تهیه کننده فیلم هم گفت: طرح و ایده این فیلم وقتی به من پیشنهاد شد فهمیدم که در سینمای مدرن امروز حرف هایی برای گفتن دارد و امروز خیلی ناراحت شدم که یکی از دوستان گفتند که فیلم اکران نمی شود و فروش نمی کند. که من گفتم این فیلم با مجوز ساخته شده و اکران و قطعا مورد استقبال مخاطبان قرار می گیرد.
این تهیه کننده تصریح کرد: از روزی که این فیلم در تمام سینماهای جشنواره فیلم فجر اکران شده من سعی کردم در تک تک سینماها حضور داشته باشم و خوشبختانه تا به امروز فیلم از اکثرفیلهایی که در جشنواره حضور دارند سرتر و استقبال قرار گرفته است.
درادامه این نشست «حسن زاهدی» صدا بردارفیلم هم ابرازداشت: من ۶۵ سال دارم و ۴۵ سال به عنوان صدا بردار در سینمای ایران به فعالیت پرداختم و کارنامه بدی هم ندارم و بسیار خرسندم که در خدمت آقای سالور و بازیگران فیلم بودم از همکارم حسین قوچیان در این فیلم هم تشکر می کنم.
درادامه فرزاد حسنی هم طی سخانی عنوان داشت: گاهی وقتها بازیگر وقتی فیلمنامه فیلمی را قبول می کند وسر صحنه می رود فکرمی کند اشتباه کرده ، گاهی مواقع هم وقتی فیلمی ساخته می شود وبازیگر آن را درسینما همراه با تماشارگران تماشامی کند فکر می کند بازهم اشتباه کردهو امشیب من فهمیدم که با بازی در فیلم «آمین خواهیم گفت» اشتباه نکردم.
درادامه «آزاده زارعی» بازیگر فیلم هم گفت: بازی در نقش یک پسر دراین فیلم واقعاً سخت بود و ما با سختی کار کردیم و دست و پاهای بازیگران واقعاً دراین کبودشد تا فیلم ساخته شود.
علی رضا مهران هم طی سخنانی گفت: از آقای سالور تشکر می کنم که به من فرصت بازی دادند و دو ماه با گروه اجرایی و کار در آن شرایط فکر می کنم که فیلم خوبی شده است.
درادامه سالور تاکید کرد: از مسعود سلامی تصویربرداری
مازیار فکری ارشاد: فیلم سینمایی«آمین خواهیم گفت» یک جهان لامکانی و لازمانی را خلق می کند و تلاش می کند یک قصه ابزوردی را روایت کند و آدمهایی که در زمان بی مکانی زندگی می کنند.
کارتشکر می کنم که خیلی به ما کمک کرد. آقای عربی هم گریمور کار بودند و واقعاً به ما کمک کردند و گریم ها را به خوبی کار کردند. موسیقی بهزاد عبدی هم در فیلم تأثیرگذار است.
وی ادامه داد: در سینمای ایران واقعاً ساخت این گونه فیلم ها سخت است و از پروانه نمایش تا پیدا کردن سرمایه گذار و اکران سخت است. چون فیلم قصه آدمهای تنهایی است که در بدترین شرایط و درنامیدی برای امید و رشد به آینده حرکت می کنند.
کارگردان «سیزده ۵۹ » اضافه کرد: ژانر فیلم «آمین خواهیم گفت» مستند داستانی نبود و گروه بازیگران فیلم به درستی با نقش های خودشان زندگی کردند مخاطب هم چون بازی بازیگران خوب شده فکر می کند فیلم مستند داستانی شده است. ازطرفی اکثر کارگردانان سینمای ایران دوست دارند بازیگران آنها واقعی گریانه بازی کنند تا فیلمشان مخاطب پسند باشد.
وی در پایان سخنان خود گفت: قصه «آمین خواهیم گفت» در جغرافیای نامعلوم اتفاق می افتد وآدم ها در فضای نامعلوم زندگی می کنند. من پنج فیلمی که ساختم تنهایی آدم ها را نشان دادم و حتی فیلم «سیزده۵۹» هم که فیلم دفاع مقدس بود قصه این گونه آدم ها است.
درادامه «مازیار فکری ارشاد» منتقد سینما هم در نقد فیلم عنوان داشت: فیلم سینمایی«آمین خواهیم گفت» یک جهان لامکانی و لازمانی را خلق می کند و تلاش می کند یک قصه ابزوردی را روایت کند و آدمهایی که در زمان بی مکانی زندگی می کنند.
وی ادامه داد: فیلم پارادوکسیکال است و مرگ را در برابر زندگی، امید را در برابر ناامیدی و شادی را در برابر غم نشان می دهد بو خود رودخانه ودره فیلم بین آدمها فاصله انداخته و جهانی که فیلم ساز ساخته، جهانی از بی تعادلی است و جهانی که سکون و پایداری ندارد.
این منتقد سینما یادآورشد: این همه فضایی که در فیلم ساخته شده من را قانع نکرد که چی، برای چی این فضاها خلق شده و قصه افتتاحیه خوبی دارد و من تا دقیقه ۷۰ نشسته بودم که چه اتفاقی می افتد و فیلم ریتم ندارد و هضم روایت آن سخت است .مشکلی که امسال اغلب فیلم های سینمایی ما در جشنواره مشکل دارند و به نظر می رسد که فیلم سازان ما قصه و روایت را از یاد برده اند.
کد خبر: 36887
Share/Save/Bookmark