پناهیان: فیلم‌سازان عمار می‌توانند آینه حقایق باشند
گزارش آغاز به کار سومین جشنواره فیلم عمار/۲/؛
پناهیان: فیلم‌سازان عمار می‌توانند آینه حقایق باشند
حجت السلام علیرضا پناهیان کارشناس امور دینی گفت: فیلسوفان بزرگ و اندیشمندان علوم انسانی با علمای حوزه از جامعه و حقیقت‌های آن درس می‌گیرند و فیلم‌سازان عمار می‌توانند آینه حقایق باشند و از بیان حقایق مسیر خود را بهبود ببخشند.
 
تاريخ : دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۲۶

به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ آیین آغاز به کار سومین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور «نادر طالب زاده» دبیر جشنواره ، «حجت السلام علیرضا پناهیان»، خانواده های شهدا و هنرمندان و اندیشمندان جبهه فرهنگی انقلاب و خبرنگاران حوزه سینما در سینما فلسطین تهران برگزار شد.
در ادامه این مراسم «حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان» اظهارداشت: ‌امام راحل پایه های انقلاب اسلامی را بر اساس حرکت های مردمی بنا کرد و در ادامه نیز در زمان ۸ سال جنگ تحمیلی، این مردم بودند که در برابر هجمه های دشمن ایستادگی کردند و اصل و اساس موفقیت انقلاب اسلامی به دلیل مردمی بودن آن است.
وی افزود: برای پیشرفت سینما نیز باید این هنر را به دست مردم داد تا شاهد تبلور سینمای انقلاب اسلامی باشیم و امروز باید بیش از گذشته نیروهای ارزشی و مستعد شناسایی و وارد سینما شوند و در این میان نیروهای بسیجی می توانند با آموزش های مناسب، در عرصه هنر هفتم فعالیت کنند.
پناهیان تصریح کرد: امام راحل برای یارگیری انقلاب، معطل خواص نشده و به کسی اجازه ندادند مانع حرکت انقلاب شود از این رو امروز دست اندرکاران جشنواره فیلم عمار نیز نباید معطل سینماگران، حوزه و دانشگاه شوند و باید با عزمی راسخ به مسیر خود ادامه دهند. بنابراین جوانان و شرکت کنندگان در جشنواره فیلم عمار به دنبال افتخار آفرینی برای انقلاب اسلامی هستند در حالی که در بسیاری از جشنواره های سینمایی، فیلم سازان برای پرکردن برخی افتخارات هنری در کارنامه خود تلاش می کنند و این مهم وجه تمایز اصلی جشنواره عمار با دیگر جشنواره های سینمایی است.
وی تصریح کرد: جوانان شرکت کننده در جشنواره فیلم عمار، آینه تمام نمای جامعه خود هستند و امیدوارم در راه تولید فیلم های ارزشی و انقلابی، استقامت داشته باشند و خوشبختانه امروز جشنواره عمار به صورت مردمی به وجود آمده که در آن نه سپاه و نه صداوسیما نقش ندارند و چون روزهای اول انقلاب این جشنواره شکل گرفته است.
پناهیان خاطرنشان کرد: هرچه برکت هست در مردمی شدن انقلاب بوده واین حرکت البته بی‌سابقه نیست و پیش از این در کنار جریان عادی سینما و رسانه جریان و چشمه‌ای انقلابی شکل گرفت و قرار بود زودی شود اما به دلایلی بی‌رونق شد و امیدواریم جشنواره عمار به نتیجه‌ تجربه‌های سابق نیانجامد و خروشان پیش برود و اگر خشکید بدانید جشنواره‌‌های جدید و چشمه‌های جدید شکل خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: درس دوم امام خمینی(ره) این است که ایشان معطل برطرف شدن همه موانع نماندند و امام انقلاب را معطل متقاعد کردن مارکسیست‌ها و لیبرال‌ها نکردند. و ایشان آنقدر این رودخانه انقلاب را جوشان حرکت دادند که مارکسیست‌ها و لیبرال‌ها همچنان برگه‌هایی ایراد و شبهه‌های خود را در دست داشتند که رودخانه انقلاب آنها را جا گذاشت و آنها در خاکستر فراموشی دفن شدند.
پناهیان یادآورشد: زندگی دکتر حسابی به عنوان یکی از مفاخر دانشگاهی یک الگوی انقلابی است و روحیه او چون روحیه انقلاب است؛ او در محرومیت دانش‌ آموخت و تا آنجا پیش رفت که انیشتین به او لقب پروفسور داد اما غرب را با همه مواهب کنار گذاشت و به ایران آمد و اینجا آن هم در زمان رضا خان قلدر زجر کشید و زجر کشید. بنابراین او انقلابی به معنای امروز نیست، اما او یک الگوی انقلابی است که باید برایش فیلم ساخت و از آن الگو گرفت.
وی دراضافه کرد: خوشحالم که فیلم‌سازی به سراغ این نرفته است چرا که نگرانم مبادا این الگو خراب شود و هرکس سراغ آن می‌رود باید به خوبی از آن قدردانی کرد و معتقدم کسی موفق است که به دنبال افتخار دیگران و انقلاب باشد، امروز یک عطش جهانی وجود دارد و کارهای دوستان در جشنواره عمار می‌تواند بهتر از دانشمندان به جهانیان کار کند.
پناهیان یادآورشد: فیلسوفان بزرگ و اندیشمندان علوم انسانی با علمای حوزه از جامعه و حقیقت‌های آن درس می‌گیرند و فیلم‌سازان عمار می‌توانند آینه حقایق باشند و از بیان حقایق مسیر خود را بهبود ببخشند و این مژده برای سینماگران و اهالی رسانه است که حقایق را به تصویر بشکند. چرا که تنها دلخوشی برگزارکنندگان جشنواره عمار این است که روزی مورد تقدیر مقام معظم رهبری قرار بگیرند.

کد خبر: 51494
Share/Save/Bookmark