چگونه می‌شود مخاطب را به تلویزیون برگرداند
حسین تبریزی در گفتگو با هنرنیوز:
چگونه می‌شود مخاطب را به تلویزیون برگرداند
 
تاريخ : چهارشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۴۱
حسین تبریزی دلیل ریزش مخاطبان در تلویزیون را این گونه به خبرنگار هنرنیوز توضیح داد: مردم ما همیشه تلویزیون مان را دوست داشتند و برنامه‌هایش را دنبال کرده‌اند، اما معضل‌هایی در پاره‌ای از اوقات شکاف‌هایی را بین تلویزیون و مخاطب به وجود می‌آورد. تهاجم فرهنگی از طریق ماهواره‌ها باعث شده است که قشری از مخاطبان از تلویزیون جدا شوند.

وی در ادامه افزود: چندی پیش هم علی دارابی معاون رئیس سازمان جلسه‌ای با فیلم نامه نویسان و کارگردانان جلسه گذاشت تا به راه کار‌هایی برسیم و بتوانیم با این معضل مبارزه کنیم و سطح کیفی برنامه‌ها را بالا ببریم. ایشان از ما کارگردانان پرسیدند که مشکلاتتان چیست؟ این می‌تواند شروع یک اتفاق خوب باشد. ما هم در این جلسه ایده‌هایمان را عنوان کردیم و خیلی از دوستان مسائل ریز و جزیی را که تا به حال گفته نشده بود بیان نمودند. امیدواریم که بررسی‌های لازم نسبت به آنچه در آن جلسه گذشت انجام شود و همه‌مان به نتایج مطلوبی برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که ما چگونه می‌توانیم مخاطبانمان را به تلویزیون برگردانیم، گفت: همیشه وقتی ما در تلویزیون برنامه‌هایی را با پشتوانه تحقیقاتی و با هدف مشخص ساخته‌ایم آن برنامه مخاطب خودش را به دست آورده است. ممکن نیست در تلویزیون ما یک سریال خوب بسازیم و آن وقت کسی آن را نبیند و برود سراغ کانال‌ها و سریال‌های ماهواره‌ای. تلویزیون اگر برنامه‌هایش را با پشتوانه مردمی بودن بسازد همیشه با استقبال مخاطب‌ها روبرو می‌شود.

وی در ادامه افزود: به نظرم موفقیت همیشه برای سریال‌های ما و کارگردان‌هایمان وجود داشته است اما به دلایلی در پاره‌ای از اوقات ما با این موفقیت‌ها فاصله گرفته‌ایم آن هم به دلیل پایین آمدن کیفیت آثارمان است، که در اینجا به نظرم این مدیران ما هستند که باید کمی هوشمندانه رفتار کنند. ما باید بدانیم هر برنامه و هر سریالی را به دلیل پر کردن آنتن نسازیم و پخش نکیم. شاید لازم باشد کمی جدی‌تر برخورد کنیم و برنامه‌هایی را که مورد قبول نیستند را پخش نکنیم و آرشیو کنیم. به عنوان مثال ممکن است کاری که حسین تبریزی ساخته است چکش کاری بیشتری لازم داشته باشد.

کارگردان مجموعه «رخنه» در باره سلیقه‌ای عمل کردن مدیران در پروژه‌ها گفت: تعداد کارهایی که من برای تلویزیون ساخته‌ام زیاد است و این را جدی عرض می‌کنم تا به امروز در هیچ کدام از کار‌هایم اعمال نظر سلیقه‌ای توسط مدیران حده اقل در کارهای من صورت نگرفته است. شاید پیش آمده که چون قرار است فلان سریال را مناسبتی کار کنم بگویند که این دیدگاه‌ها در کار لحاظ کن که این هم امری طبیعی است.

این هنرمند در ادامه افزود: اصلاً در یک کار هنری و تیمی سلیقه شخصی معنی نمی‌دهد و تا به الان برای من این اتفاق نیافتاده است که مدیری سلیقه‌ای برخورد کند و در تمام کار‌هایی که به مناسبت‌های مختلف ساخته‌ام مدیران نظرات خود را در غالب پیشنهاد داده‌اند.

کارگردان تله فیلم «جهنم، دات کام» در باره استفاده از جوان‌های مستعد در کار‌هایش به هنرنیوز گفت: در برخی موارد پیش می‌آید که ژانر و گونه‌ای از فیلم‌ها را به افرادی پیشنهاد می‌دهند که در تخصصشان نیست. مثلاً اگر فردی در کارنامه‌اش چند کار پلیسی خوب دارد باید آن فرد را حمایت کنند که کار‌های بعدی‌اش را در این زمینه برای تلویزیون بسازد.

کارگردان مجموعه «تا رهایی» درباره استقبال مدیران از جوان‌ها گفت: حتی خود مدیران هم از این قضیه استقبال می‌کنند بار‌ها پیشنهاد داده‌اند که مثلاً از فلان بازیگر که در تئا‌تر فعالیت دارد استفاده کنید. البته من سعی کرده‌ام که در مورد بچه‌های پشت صحنه هم این جوان گرایی را در نظر داشته باشم. همه ما از نقطه‌ای شروع کرده‌ایم و افرادی به ما اعتماد کرده‌اند و امروز هم ما باید به جوان تر‌ها اعتماد کنیم.

گفتنی است که حسین تبریزی کارگردان مجموعه «رخنه» است که در حال حاضر این سریال از شبکه دو روی آنتن رفته است. بازیگرانی همچون زیبا بروفه، عنایت بخشی، علیرضا جلالی تبار، نیلوفر شهیدی، آتش تقی پور و میرطاهر مظلومی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.
کد خبر: 67334
Share/Save/Bookmark