کتاب «خاطرات آیت الله عبدالله محمدی» منتشر شد
به همت مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛
کتاب «خاطرات آیت الله عبدالله محمدی» منتشر شد
موسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی درچهارمین روز از بیست و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی، چهارمین اثر خود را تحت عنوان« خاطرات آیت الله عبدالله محمدی» تدوین محمدرضا احمدی را منتشر کرد.
 
تاريخ : سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۵۳

انقلاب اسلامي ايران، حاصل مجاهدت‌هاي فراوان مردم اين سرزمين از اقشار و اقوام گوناگون است اما در به ثمر رسيدن اين انقلاب، روحانيت نقشي مثال‌زدني ايفا کرده است؛ همانگونه که در تثبيت و بقاي آن تلاش‌هاي بي‌نظيري مبذول مي‌دارد. به دليل ويژگي منحصر به فرد انقلاب يعني اسلامي بودن، اين روحانيت بود که به آگاهي‌بخشي، سازماندهي و بسيج نيروهاي مردمي همت مي‌گماشت و با تعليم و ارشاد نسل‌هاي نوخاسته، آنها را به سوي مبارزه با استبداد داخلي و استعمار خارجي سوق مي‌داد.
آيت‌الله عبدالله محمدي يکي از روحانيوني است که اين نقش اصيل را به خوبي ايفا کرده است. وي چه در پيش از انقلاب و چه پس از آن خود را چون سربازي در خدمت اسلام و موظف به نگهباني و پاسداري از آرمان‌هاي آن مي‌داند که اين وظيفه محدود به مکان و زمان خاصي هم نخواهد بود. کتاب حاضر، متن مصاحبه‌هاي مرکز قم با ايشان است که پس از ضبط، پياده‌سازي، بازنويسي و تدوين اينک به محضر خوانندگان تقديم مي‌گردد.
وي پس از معرفي خود در فصل اول، به سال‌هاي حضورش در نجف اشرف اشاره مي‌کند. اين سال‌ها مصادف با تبعيد امام به نجف اشرف بوده است. او از استقبال از امام در نجف و روزهاي آغازين حضور امام و نيز نحوه‌ي شروع به تدريس امام مي‌گويد. مطالب فصل سوم کتاب به اوج‌گيري نهضت امام مي‌پردازد و راوي در فصل چهارم از خاطرات دستگيري و زندان خود و پسرش عباس محمدي ياد مي‌کند.
در فصل پنجم وقايع پس از پيروزي انقلاب به ويژه در خرمشهر و اوضاع حساس آن مورد کنکاش قرار مي‌گيرد. جريان خلق عرب، اقدامات تيمسار مدني و آقاي شبير خاقاني از جمله مباحثي است که در اين قسمت مورد بحث قرار مي‌گيرد. مطالب فصل ششم به دفاع مقدس و شرايط خرمشهر از ابتداي جنگ تا سقوط و سپس آزادسازي آن اختصاص دارد. راوي در فصل پاياني از حضورش در ايلام به عنوان امام جمعه و شرايط اين شهر در روزهاي جنگ و پس از آن سخن مي‌گويد.
کتاب فوق در شمارگان۱۵۰۰ نسخه و ۲۸۸ صفحه و به قیمت ۹۰.۰۰۰ريال روانه بازار نشر گردید.
همچنین لازم به ذکر است علاقمندان جهت تهیه این کتاب می توانند به فروشگاه این مرکز در خیابان انقلاب،خیابان ۱۲فروردین،بعد از خیابان شهدای ژاندارمری نبش مجتمع ناشران و یا با شماره تلفن های ۶۶۹۵۳۶۰۷ و ۶۶۹۶۱۵۳۶ تماس بگیرند.

کد خبر: 65994
Share/Save/Bookmark